AJANKOHTAISTA

Terveisiä Tukholmasta!

Mukaani tarttui oranssi valokuva-albumi NK:lta. Väri muistutti minua kovasti Taidetöölöstä, enkä voinut enää jättää tätä oranssia kaunotarta hankkimatta. Pian voit löytää tämän kansion Taidetöölön odotushuoneesta ja bongata kuvamuistoja Taidetöölön tapahtumista!

KYSELY: Mikä on parasta musiikkiharrastuksessa?

Vastaa kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi!

Mikä on parasta musiikkiharrastuksessa?

View Results

Loading ... Loading ...

Vinkkejä sellisteille instrumentin hankintaa varten

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee ensimmäistä selloa? Taidetöölön opettaja Heidi antaa muutaman vinkin instrumentin hankintaa varten. Lue lisää —>

bench-1289528

Jaa oma tarinasi

Taidetöölön nettisivuilla jaamme paljon erilaista informaatiota liittyen Taidetöölön toimintaan ja musiikinopiskeluun. Blogi on ollut yksi foorumi, jonka kautta olemme halunneet kannustaa lukijoitamme musiikkiharrastuksen pariin. Haluaisitko jakaa oman tarinasi Taidetöölön nettisivuilla?  Lue lisää tästä.

Taidetöölön blogi

Kaukon tarina

Lue Kaukon ainutlaatuinen ja inspiroiva tarina! Monet haaveilevat musiikkiharrastuksesta, mutta ensimmäisen askeleen ottaminen kohti unelmaa ei aina ole helppoa. Laulutaidottoman tarinassa kiteytyy uskallus, sattuma sekä musiikin valtava voima. Lue tarina —>

Pianonviritys

Tilaa meiltä pianonviritys!

Piano on kuin elävä olento ja voi olla joskus alamaissa samaan tapaan kuin me ihmisetkin. Jos pianosi tarvitsee toipumisaikaa ahkeran harjoittelusi jälkeen, meidän pianolääkärimme tulee mielellään avuksi!

Palveluvalikoima sisältää:
– kunnon arvio
– varaosien vaihto
– viritys ja restaurointi

Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä info@taidetoolo.fi osoitteeseen.