Taidetöölön kurssille voi ilmoittautua vuoden ympäri milloin tahansa, ja kurssin kesto on aina 16 opetusviikkoa. Jos kurssi ei mahdu lukukauteen tai oppilas ei ehdi käydä kaikilla tunneilla ennen joululomaa, jäljelle jääneet tunnit siirretään seuravalle lukukaudelle.

Ensisijainen tavoitteemme musiikinopetuksessa on laatu, siksi tarjoamme pitkäkestoisia kursseja. Näin voimme antaa realistisen mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää tietoa kurssin aikana. Tavoitteemme on, että oppilaalla kurssin päättyessä on tarvittavat tiedot ja taidot, joita voi hyödyntää omassa kotiharjoitelussa myös ilman opettajaa.

Kokeilutunti
Hinta
KOKEILUTUNTI
€ 39 / 30min
Tuntipaketti (16 tuntia viikoittain)
Hinta
16x30 min:
€770
16x45 min:
€992
16x60 min:
€1280
Pariopetus (16 tuntia viikoittain)
Hinta
16x30 min / oppilas:
€570
16x45 min / oppilas:
€790
16x60 min / oppilas:
€990

Taidetöölössä on mahdollista käydä tunneilla myös joka toinen viikko (8×30/45/60 min tuntipaketti). Aikataulut löydät tästä. Kysy lisää sähköpostitse (info@taidetoolo.fi) tai täytä yhteydenottolomake.

Kertatunti
Hinta
1 x 30 min:
€51
1 x 45 min:
€67
1 x 60 min:
€84
Joululaulukurssi 23.11-14.12
Hinta
4x60 min:
€190

Ilmoittautuminen Joululaulukurssille ke 21.11 mennessä tämän linkin kautta.

Käyttöehdot

Tuntipaketti maksetaan kokeilutunnin jälkeen ennen opiskelun aloittamista joko kokonaan tai 2-4 erässä. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Mikäli jatkat opintojasi kokeilutunnin jälkeen, varaamasi kokeilutunnin ajankohta tulee olemaan vakituinen tuntiaikasi viikoittain. Näin pystymme varmistamaan ajoissa, että oppilaan ja opettajan aikataulut sopivat yhteen. Kokeilutunnin jälkeen pidämme tarvittaessa 24 tuntia kyseistä ajankohtaa varattuna, mikäli miettimisaikaa opintojen jatkamispäätökseen tarvitaan. Ajankohta palautuu automaattisesti takaisin järjestelmään uutena kokeilutuntiaikana, jos oppilaspaikkaa ei varmisteta aikarajan sisällä.

Oppilaan perumaa tuntia ei korvata. Opettajan peruma tunti joko korvataan muuna sovittuja aikana tai jos yhteistä aikaa ei löydy, niin rahat hyvitetään takaisin. Yksi oppilaan mahdollinen sairauspoissaolo tuntipaketista korvataan. Voit sopia opettajan kanssa yhdelle peruutetulle tunnille uuden ajankohdan. Muita peruutuksia tai poissaoloja tuntipaketista ei korvata.

Ostaessasi kertatunnin, pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa:

Oppilaspaikat täytetään ensisijaisesti vakituisesti käyvillä.

Satunnaisesti tunnilla käyville emme voi myöntää varsinaista oppilaspaikkaa, mutta hänellä on mahdollisuus vapaan tilan puitteissa ostaa yksittäisiä tunteja. Tuntien sopiminen sähköpostitse info@taidetoolo.fi.

Uuden tuntipaketin voi hankkia sen jälkeen kun edelliseen tuntipakettiin kuuluvat oppitunnit on käytetty.