© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

KÄYTÄNTEET

KOKEILUTUNTI

Taidetöölö suosittelee osallistumista kokeilutunnille, ennen musiikkiharrastuksen aloittamista. Kokeilutunnille voi ilmoittautua Taidetöölön verkkosivuilla vuoden ympäri. Kokeilutunti ei ole pakollinen. Jos haluat aloittaa soitto- tai laulutunnit ilman kokeilutuntia, ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse (info@taidetoolo.fi).

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Jos asiakas haluaa kokeilutunnin jälkeen jatkaa opetusta, hänen tulee täyttää ilmoittautumislomake ja sopia seuraavien tuntien aikataulusta opettajansa kanssa. Asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä opiskelupaikka varataan asiakkaalle koko lukukauden ajaksi. Ilmoittautuminen on täten sitova koko lukukauden ajan (syyslukukausi päättyy jouluna, kevätlukukausi toukokuun viimeisenä päivänä).

MAKSU

Lasku pidetyistä tunneista lähetetään jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä. Vain pidetyistä musiikkitunneista laskutetaan.

TUNNIN PERUUTTAMINEN/SIIRTÄMINEN

Tunnin peruuttamisesta tai siirtämisestä sovitaan henkilökohtaisesti oman opettajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.

Tunnin peruuttaminen sairastumisen vuoksi.

Jos asiakas peruuttaa tunnin sairastumisen vuoksi, Taidetöölö ei peri maksua kyseisestä tunnista.

Tunnin peruuttaminen henkilökohtaisista syistä.

Jos asiakas peruuttaa tunnin henkilökohtaisista syistä viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkamisajakohtaa, Taidetöölö ei peri maksua kyseisestä tunnista. Jos asiakas peruuttaa tunnin henkilökohtaisista syistä alle 24 tuntia ennen tunnin alkamisajakohtaa, Taidetöölö perii kyseisestä tunnista täyden hinnan.

Paritunneille osallistuvat: asiakas, joka peruu osallistumisensa, on vastuussa maksamaan oman osuutensa tunnista. Tunnin toinen osapuoli voi osallistua yksinkin.

Poissaolo ilman ilmoittamista.

Jos asiakas ei saavu sovitulle tunnille, eikä ole ilmoittanut poissaolostaan opettajalle, Taidetöölö perii tunnista täyden hinnan.

Opettaja peruu tunnin.

Jos opettaja joutuu perumaan sovitun tunnin sairastumisen tai henkilökohtaisten syiden vuoksi, tunnin pitää toinen opettaja, tai se siirretään toiseen ajankohtaan, mikäli mahdollista.

Taidetöölö ei suosittele opetukseen osallistumista sairaana. Soittaminen tai laulaminen lievässäkin kuumeessa voi olla haitallista.

ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE

Loading...

  • AJANKOHTAISTA

    LAULUKURSSI LAPSILLE 3.10 alkaen Lisätietoa --->
  • Follow us