KITARAN SÄESTYSKURSSI

Tahtoisitko oppia soittamaan kitaraa? Tykkäätkö laulaa ja haluaisit oppia säestämään itse itseäsi? Tuntuuko vaikealta sekä laulaa että soittaa yhtäaikaisesti?

Neljä viikkoa kestävällä Kitaran säestyskurssilla opit muodostamaan sointuja, lukemaan sointumerkkejä ja komppaamaan erilaisia kappaleita koulutetun opettajan ohjauksessa. Saat valmiuksia luoda omanlaisesi säestystavan lauluun kuin lauluun sekä kehität rytmitajuasi.

Jos olet jo aiemmin harrastanut kitaransoittoa tai olet siinä itseoppinut, Kitaran säestyskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden täydentää osaamistasi koulutetun opettajan yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Kuukauden kestävällä kurssilla opettaja tarjoaa sinulle harjoituksia ja saat työkaluja komppaamiseen, jotka auttavat sinua edistymään harrastuksessasi ja joita voit soveltaa omassa kotiharjoittelussasi myös kurssin jälkeen. 

Tunnit pidetään pienessä ryhmässä ja opettaja ohjaa jokaista osallistujaa myös henkilökohtaisesti.

Kurssi järjestetään tiistaisin pienryhmässä (max. 3 henkilöä)  31.5.-21.6.2022 klo 18.15-19.15 osoitteessa Pietarinkatu 11, Ullanlinna. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

SÄESTYSKURSSI SOPII SINULLE, JOS:
  • harkitset kitaransoiton aloittamista: neljä viikkoa kestävällä kurssilla saat kokonaiskuvan kitaran säestyksestä, aloittelijoille sopivia harjoituksia sekä työkaluja komppaamiseen, joita voit käyttää omassa harjoittelussasi myös kurssin jälkeen.
  • olet harrastanut kitaransoittoa aiemmin, mutta koet harrastuksen uudelleenaloittamisen vaikeaksi: säestyskurssilla kertaat jo opittuja asioita johdonmukaisesti, saat opettajalta harjoituksia tasosi mukaan ja luot toimivan säestyksen lauluun kuin lauluun.
  • olet itseoppinut säestäjä, mutta kaipaat ammattilaisen ohjausta ja tarkentavia neuvoja. Kurssi on pienryhmäopetusta ja opettaja neuvoo osallistujia henkilökohtaisesti sekä vastaa osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Kurssiin sisältyy 4×60 min ryhmäopetusta. Ryhmään mahtuu 3 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen 29.5.2022 mennessä.

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tunti 1: Yleiskatsaus kitaralla soittamiseen. Soittoasento ja käsien tehtävät. Helppoja otteita ja harjoituksia.

Tunti 2: Sointuvaihtoja ja sointumerkkien lukua. Säestysharjoituksia. Jos omaat harrastuneisuutta saat tasoasi vastaavia harjoitteita.

Tunti 3: Kappaleen säestäminen. Kappaleen soittamista nuotista. Laulaminen ja hyräileminen säestyksen päälle.

Tunti 4: Säestystaidot. Koonti aiemmin opitusta. Lisää harjoituksia ja työkaluja komppaamiseen. Hyvän soittorutiinin luonti.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain oma kitara ja iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi. Meiltä tarvittaessa voi lainata soittimen. Vuokrahinta on 30€ / kurssi sis. ALV 24%.

KURSSIN OPETTAJA SAULI PALMUJOKI

Sauli Palmujoki, Taidetöölön kitaraopettaja

Sauli on koulutukseltaan Musiikkipedagogi (AMK). Hän on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta 2016 pääaineenaan klassinen kitara. Sauli on monipuolinen muusikko, kitaristi ja laulaja. Hänen soittimistoon kuuluu nylon- ja teräskielisiä akustisia kitaroita ja sähkökitaroita. Sauli toimii myös trubaduurina ja bändisoittajana. Omimmillaan hän on musiikin tekijänä ja hän viihtyy hyvin eri genrejen parissa. Sauli on hankkinut instrumenttipedagogin työn lisäksi kokemusta myös muista musiikinopettajan tehtävistä.
LUE, MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT TAIDETÖÖLÖN KITARAKURSSISTA:
Kurssista oli minulle hyötyä ja pääsin mukavasti uuden harrastuksen pariin. Niin pitkä aika oli juniorivuosista, kun vähän kitaransoittoa harrastin, että todella hyvä kurssi oli. Opettaja oli erittäin hyvä ja sain hyvän alkusysäyksen hänen avullaan. Kaikki meni oikeastaan paremmin, mitä ennakkoon osasin arvioidakaan. Tästä on hyvä jatkaa. Suosittelen kurssia lämpimästi.
tiistaisin 31.5.-21.6.2022 klo 18.15-19.15, 4x60 min tuntia

Ilmoittautuminen su 29.5.2022 mennessä.

Osoite: Pietarinkatu 11 B, 00140 Helsinki (Ullanlinna)

Hinta: 149€ (sis. ALV 24%)

Ryhmä: 3 osallistujaa.

ILMOITTAUDU KITARAKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Kitaran säestyskurssi)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 31.5.). Tunnit 2, 3 ja 4 varataan automaattisesti. Tunnit järjestetään viikoittain tiistaisin samaan aikaan klo 18.15-19.15.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Loading...
Meillä käy myös Eazybreak ja ePassi kulttuurisetelit.

Sinun ei tarvitse käydä toimistolla maksusuoritusta varten, vaan voit suorittaa maksun (149€) puhelimella missä ja milloin vain. Tämän jälkeen Eazybreak / ePassi lähettää maksuilmoituksen Taidetöölölle sinun puolestasi.

Löydät meidät helposti Eazybreak / ePassi -sovelluksesta.

Kurssista voi kätevästi maksaa myös E-marketplacen verkokaupassa ePassi kulttuuriseteleillä.

MUUT TAIDETÖÖLÖN KITARAKURSSIT

– haluat maksaa kitarakurssista 2-3 erässä. Laskutuslisä 2,50€/lasku.

– haluat maksaa osan kulttuuriseteleillä ja loppuosan laskulla

– sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Taidetöölön kesäkurssit 2022