Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden lauluopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 min  yksityis-/ pariopetusta tai 4×60 min ryhmäopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Paritunneille ilmoittautuaksesi sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa paria. Ilmoittautuneista koostetaan parit lähtötason perusteella, joten merkitse kommenttikenttään arvio lähtötasostasi: aloittelija, vähän aikaa harrastanut tai pidemmän aikaa harrastanut.

Tunnit järjestetään 2 kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.6-17.6.2020 klo 11-19 välisenä aikana osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. (Kartta). Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KENELLE LAULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön laulun kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta aloittaville ja jo pidempään laulua harrastaneille!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

LAULUN KESÄKURSSILLA:

– Tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen

Kesäkurssin ensimmäiselle laulutunnille voi jo halutessaan tuoda omaa suosikkiohjelmistoaan, jolloin päästään heti musisoimisen makuun. Lauluohjelmiston lisäksi kesäkurssilla harjoitetaan laulu- ja hengitystekniikkaa erilaisten ääniharjoitusten avulla. Lasten laulutunnilla tämä tapahtuu soveltaen ja aina lapsen iän ja työskentelyvalmiuden huomioon ottaen. Kesäkurssille voi tulla ilman tarkempaa suunnitelmaa. Yhdessä lauluopettajan kanssa oppilaalle räätälöidään sopivat ääniharjoitukset ja laulettava ohjelmisto joka kehittää, motivoi ja ennen kaikkea lisää laulun iloa ja äänenkäytön varmuutta.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssiin sisältyy 4×30 / 45 min yksityis-/ pariopetusta tai 4×60 min ryhmäopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on 6 yksityis- ja pariopetuspaikkaa, sekä 4 oppilaspaikkaa ryhmässä.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJAT NIINA LAITINEN JA MILLA MÄKINEN

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla. Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikeanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”

Milla Mäkinen on valmistunut Sibelius-Akatemiasta laulumusiikin osastolta pääaineenaan laulupedagogiikka.

Opettamisessa Millaa kiehtoo erityisesti oppimisen prosessi ja oppilaan sen hetkisten tarpeiden tunnistamisen tärkeys.

“Luulin ennen, että kun tiedän paljon, tulen hyväksi laulunopettajaksi ja laulajaksi. Työ on opettanut, että jokaiselle laulutunnille on mentävä itse opettajana oppimaan lisää.”

Laulaminen on luovaa toimintaa. Se ohjaa kehon ja mielen yhteyden etsimisen äärelle. Tätä yhteyttä pääsee lähelle hengittämisen kautta. Hengitystekniikka onkin yksi mielenkiintoisimpia osa-alueita laulamisessa. Tutustu Millan kehittämään Hengitysworkshopiin: www.hengitys.com.

Millalle rakkaimmat musiikkityylit ovat barokki ja bossa nova. Lue lisää Millan taiteellisesta ja pedagogisesta työstä: www.millamakinen.fi.

“Säännöllisellä harjoittelulla voi saada muutoksia aikaan omassa äänessä. Terve ja ilmaisukykyinen lauluääni ei ole taikuutta, vaan tarkoituksenmukaisen harjoittamisen tulos.”

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:
  • Aikataulut

    • klo 11-12 – aamuryhmä aloittelijoille (4 oppilasta).
      Aamuryhmä järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin 8.6-17.6, 2 kertaa viikossa, 4 ryhmätuntia x 60 min.
    • klo 14-17.30 – yksityis- ja pariopetus. Yksityis- ja paritunnit järjestetään maanantasin ja keskiviikkoisin 1.6-10.6, 4×30 / 45 min tuntia.
    • klo 17.45-18.45 – iltaryhmä aloittelijoille (4 oppilasta). Iltaryhmä järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.6-10.6.2020, 2 kertaa viikossa, 4×60 min ryhmätuntia.

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Kurssilla 6 yksityis- ja pariopetuspaikkaa, sekä 4 ryhmäopetuspaikkaa. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä.

Laulun kesäkurssi 2020:
4x30 min yksityistuntia
€199 (49€ / 30 min)
4x45 min yksityistuntia
€259 (64€ / 45 min)
4x30 min parituntia (hinta per oppilas)
€119,5 (29€ / 30 min)
4x45 min parituntia (hinta per oppilas)
€159,5 (39€ / 45 min)
4x60 min ryhmätuntia
€195 (48€ / 60 min)

Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille ma 1.6. HUOM! Aamuryhmä alkaa vasta 8.1. Tunnit järjestetään 2 kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin samaan aikaan.

Paritunneille ilmoittautuaksesi sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa paria. Ilmoittautuneista koostetaan parit lähtötason perusteella, joten merkitse kommenttikenttään arvio lähtötasostasi: aloittelija, vähän aikaa harrastanut tai pidemmän aikaa harrastanut.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?