Kitaran säestyskurssi, marraskuu 2022

Tahtoisitko oppia soittamaan kitaraa? Tykkäätkö laulaa ja haluaisit oppia säestämään itse itseäsi? Tuntuuko vaikealta sekä laulaa että soittaa yhtäaikaisesti?

Neljä viikkoa kestävällä Kitaran säestyskurssilla opit muodostamaan sointuja, lukemaan sointumerkkejä ja komppaamaan erilaisia kappaleita koulutetun opettajan ohjauksessa. Saat valmiuksia luoda omanlaisesi säestystavan lauluun kuin lauluun sekä kehität rytmitajuasi.

Jos olet jo aiemmin harrastanut kitaransoittoa tai olet siinä itseoppinut, Kitaran säestyskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden täydentää osaamistasi koulutetun opettajan yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Kuukauden kestävällä kurssilla opettaja tarjoaa sinulle harjoituksia ja saat työkaluja komppaamiseen, jotka auttavat sinua edistymään harrastuksessasi ja joita voit soveltaa omassa kotiharjoittelussasi myös kurssin jälkeen.

Tunnit pidetään ryhmässä (max. 6 hlöä) ja opettaja ohjaa jokaista osallistujaa myös henkilökohtaisesti. Kurssilla on 3 vapaata paikkaa.

Kurssi järjestetään maanantaisin 7.-28.11.2022 klo 18.00-19.00 osoitteessa Pietarinkatu 9, Helsinki (Ullanlinna). Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta.

SÄESTYSKURSSI SOPII SINULLE, JOS:
  • harkitset kitaransoiton aloittamista: neljä viikkoa kestävällä kurssilla saat kokonaiskuvan kitaran säestyksestä, aloittelijoille sopivia harjoituksia sekä työkaluja komppaamiseen, joita voit käyttää omassa harjoittelussasi myös kurssin jälkeen.
  • olet harrastanut kitaransoittoa aiemmin, mutta koet harrastuksen uudelleenaloittamisen vaikeaksi: säestyskurssilla kertaat jo opittuja asioita johdonmukaisesti, saat opettajalta harjoituksia tasosi mukaan ja luot toimivan säestyksen lauluun kuin lauluun.
  • olet itseoppinut säestäjä, mutta kaipaat ammattilaisen ohjausta ja tarkentavia neuvoja. Kurssi on pienryhmäopetusta ja opettaja neuvoo osallistujia henkilökohtaisesti sekä vastaa osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Kurssiin sisältyy 4×60 min ryhmäopetusta. Kurssilla on 3 paikkaa vapaana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tunti 1: Yleiskatsaus kitaralla soittamiseen. Soittoasento ja käsien tehtävät. Helppoja otteita ja harjoituksia.

Tunti 2: Sointuvaihtoja ja sointumerkkien lukua. Säestysharjoituksia. Jos omaat harrastuneisuutta saat tasoasi vastaavia harjoitteita.

Tunti 3: Kappaleen säestäminen. Kappaleen soittamista nuotista. Laulaminen ja hyräileminen säestyksen päälle.

Tunti 4: Säestystaidot. Koonti aiemmin opitusta. Lisää harjoituksia ja työkaluja komppaamiseen. Hyvän soittorutiinin luonti.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain oma kitara ja iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi. Meiltä tarvittaessa voi lainata soittimen. Vuokrahinta on 30€ / kurssi sis. ALV 24%.

KURSSIN OPETTAJA SAULI PALMUJOKI

Sauli Palmujoki, Taidetöölön kitaraopettaja

Sauli on koulutukseltaan Musiikkipedagogi (AMK). Hän on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta 2016 pääaineenaan klassinen kitara. Sauli on monipuolinen muusikko, kitaristi ja laulaja. Hänen soittimistoon kuuluu nylon- ja teräskielisiä akustisia kitaroita ja sähkökitaroita. Sauli toimii myös trubaduurina ja bändisoittajana. Omimmillaan hän on musiikin tekijänä ja hän viihtyy hyvin eri genrejen parissa. Sauli on hankkinut instrumenttipedagogin työn lisäksi kokemusta myös muista musiikinopettajan tehtävistä.
LUE, MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT TAIDETÖÖLÖN KITARAKURSSISTA:
Kurssista oli minulle hyötyä ja pääsin mukavasti uuden harrastuksen pariin. Niin pitkä aika oli juniorivuosista, kun vähän kitaransoittoa harrastin, että todella hyvä kurssi oli. Opettaja oli erittäin hyvä ja sain hyvän alkusysäyksen hänen avullaan. Kaikki meni oikeastaan paremmin, mitä ennakkoon osasin arvioidakaan. Tästä on hyvä jatkaa. Suosittelen kurssia lämpimästi.
maanantaisin 7.-28.11.2022 klo 18-19, 4x60 min tuntia

Osoite: Pietarinkatu 9, 00140 Helsinki (Ullanlinna)

Hinta: 79€ (sis. ALV 24%)

Ryhmä: max. 6 osallistujaa. 3 paikkaa vapaana.

ILMOITTAUDU KITARAKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Kitaran säestyskurssi)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (ma 7.11). Tunnit 2, 3 ja 4 varataan automaattisesti. Tunnit järjestetään viikoittain maanantaisin samaan aikaan klo 18-19 ma 28.11.2022 saakka.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Huomioithan, että emme hyvitä kurssimaksua takaisin oppilasperuutuksista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Loading...
Meillä käy myös Eazybreak, Smartum ja ePassi kulttuurisetelit.

Sinun ei tarvitse käydä toimistolla maksusuoritusta varten, vaan voit suorittaa maksun (79€) puhelimella missä ja milloin vain. Maksusuorituksen jälkeen voit lähettää meille sähköpostitse joko näyttökuvan maksustasi tai viestin (info@taidetoolo.fi), josta lukee osallistujan tiedot.

Kurssista voi kätevästi maksaa myös E-marketplacen verkokaupassa ePassi kulttuuriseteleillä.

MUUT TAIDETÖÖLÖN KURSSIT 2022

Laulun alkeiskurssi aikuisille, marraskuu 2022

Taidetöölön Laulun alkeiskurssilla tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ja laulat lempilaulujasi. Sinun ei tarvitse osata lukea nuotteja osallistuaksesi kurssille.

Lauletaan Abbaa! 29.-30.10.2022, 1 vapaa paikka

Kurssin tarkoituksena on tuoda yhteen Abban musiikista ja laulamisesta kiinnostuneet ihmiset. Rento tunnelma ja rakkaus musiikkiin ovat kurssin tärkeintä sisältöä samalla kun löydämme yhdessä ääntä kehittäviä ja lauluun valmistavia ääniharjoituksia.

Joululaulukurssi 2022

Laulun joulukurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä joululauluja.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?