Laulun alkeiskurssi, marraskuu 2022

KURSSI TÄYNNÄ. Tutustu tulevaan Joululaulukurssiin tästä tai Tammikuun Laulun alkeiskurssiin 2023 tästä.
Taidetöölön Laulun alkeiskurssilla tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ja laulat lempilaulujasi. Sinun ei tarvitse osata lukea nuotteja osallistuaksesi kurssille. Osallistujat saavat ilmaisen Oma Laulu -onlinepalvelun jäsenyyden 31.12.2022 saakka (arvo 98€).

Kurssiin kuuluu 4 x 60 min ryhmäopetusta (8-10 hlöä/ryhmä). Kurssi täynnä.

Kurssin aikataulut:

Torstaisin 3.-24.11.2022 klo 18.15-19.15. Kurssi järjestetään Taidetöölön toisissa opetustiloissa osoitteessa Pietarinkatu 9, 00140 Helsinki.

KENELLE LAULUN ALKEISKURSSI ON SUUNNATTU:

Laulun alkeiskurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille (18+), aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Ryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja.

Aikaisempaa kokemusta laulutunneista ei tarvita.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta.

LAULUN ALKEISKURSSILLA:

– Tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

LAULUN ALKEISKURSSIN OPETTAJA NIINA LAITINEN

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikeanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:

“Minulla oli tavoitteena oppia laulamisen tekniikkaa. Olen laulanut pitkää mutta en ole koskaan käynyt laulutunneilla. Sen vuoksi olen oppinut laulamaan väärin. Genreni on rock ja grunge musiikki. Sinä lajisssa olen hyvin paljon puskenut ja laulanut kurkusta. Matalien äänien laulaminen on ollut myös vaikeaa – en ole saanut sinne voimaa. Niina on erinomainen opettaja, ja osasi hienosti ohjata ja opettaa minua. Täytyy tunnustaa että tämän jälkeen arvostan klassista laulua kovasti – ei ole helppo laji. Joka tapauksessa tekniikkan parani ja nykyisin bändini kanssa soittaessa / äänittäessä laulan ylä-äänet oikeammalla tekniikassa sekä nyt myös ala-ääniin olen saanut voimaa. Kiitos!”

– Ari Svensk, Taidetöölön lauluoppilas

“Varasin laulun kesäkurssin ihan omaksi ilokseni ja kokeillakseni jotakin uutta. Aiempaa kokemusta laulusta ei oikeastaan ollut, enemmänkin tunne etten “osaa” laulaa enkä ymmärrä, miten laulaminen toimii. Lyhyellä kurssilla pääsi tietysti vasta vähän kokeilemaan laulamista, mutta tuntuu että sain siitä silti paljon. Ymmärsin jo hieman omaa ääntä ja äänenkäyttöä ihan puhumisenkin kannalta ja sain hyvin eväitä kotona harjoitteluun. Kurssi toimi hyvänä rohkaisuna ja takapuolelle potkaisuna, tuli tunne että tämänkin asian voi osata.”

– Taidetöölön lauluoppilas

TAIDETÖÖLÖN TUNNEILLA SUOSITUIMMAT LAULUT
Pietarinkatu 9, 00140 HKI (Ullanlinna), Taidetöölön toiset toimitilat (ei Pietarinkatu 11!)

4x60 min ryhmätuntia (8-10 hlöä/ryhmä)

Torstaisin 3.-24.11.2022 klo 18.15-19.15. Ilmoittautuminen päättyy to 27.10.2022

Hinta: 69€

KURSSI TÄYNNÄ

Huomioithan, että emme hyvitä kurssimaksua takaisin oppilasperuutuksista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUN ALKEISKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Laulun alkeiskurssi 10 hengen ryhmässä, syksy 2022)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (to 3.11.2022). Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan, 4×60 min, to 24.11 saakka.

Tunnit 2-4 varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Meillä käy maksutapana myös Eazybreak, Epassi ja Smartum -kulttuurisetelit. Sinun ei tarvitse käydä toimistolla maksusuoritusta varten, vaan voit suorittaa maksun puhelimella missä ja milloin vain. Maksusuorituksen jälkeen voit lähettää meille sähköpostitse joko näyttökuvan maksustasi tai viestin (info@taidetoolo.fi), josta lukee osallistujan tiedot.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KUUNTELE TAIDETÖÖLÖN OPPILAIDEN ESITYKSIÄ

Oppilaamme Elise-Juliette esiintyy The Voice of Finlandin finaalissa

Oppilaamme esiintyvät oppilaskonserteissa

MUUT TAIDETÖÖLÖN KURSSIT 2022

Lauletaan Abbaa! 29.-30.10.2022, 1 vapaa paikka

Kurssin tarkoituksena on tuoda yhteen Abban musiikista ja laulamisesta kiinnostuneet ihmiset. Rento tunnelma ja rakkaus musiikkiin ovat kurssin tärkeintä sisältöä samalla kun löydämme yhdessä ääntä kehittäviä ja lauluun valmistavia ääniharjoituksia.

Joululaulukurssi 2022

Laulun joulukurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä joululauluja.

 

Kitaran säestyskurssi, marraskuu 2022

Neljä viikkoa kestävällä Kitaran säestyskurssilla opit muodostamaan sointuja, lukemaan sointumerkkejä ja komppaamaan erilaisia kappaleita koulutetun opettajan ohjauksessa. Saat valmiuksia luoda omanlaisesi säestystavan lauluun kuin lauluun sekä kehität rytmitajuasi.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?