Joululaulukurssi aikuisille

Perjantaisin 23.11-14.12.

Ryhmä 1 – klo 16-17

Ryhmä 2 – klo 17-18

Ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä perjantaisin klo 16-17 ja klo 17-18. Kurssiin sisältyy 4 x 60 min ryhmäopetusta. Mukaan ryhmään mahtuu 4-5 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Taidetöölön joululaulukurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Joululaulukurssilla tutustutaan tuttujen joululaulujen kautta myös äänenkäytön perusteisiin. Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen lauluharrastuksen pariin!

Kurssin aikana:

– Tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen
– Pääset kokemaan ryhmässä laulamisen iloa

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Anna joululaulujen virittää mielesi joulutunnelmaan!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

Perjantaisin 23.11-14.12

Ryhmä 1 klo 16.00-17.00

Ryhmä 2 klo 17.00-18.00

Ryhmässä 4-5 oppilasta.

Osoite: Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki

Paikkoja rajoitetusti!

Hinnasto
Hinta
4x60 min ryhmätuntia
€190

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU JOULULAULUKURSSILLE (Aikaisempaa kokemusta musiikista ei tarvita.):

1. Valitse kurssi (Laulu 4×60 ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (pe 23.11). Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan.

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Opettaja Niina Laitinen, sopraano

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”