Laulukurssi aikuisille, alkeet

Taidetöölö järjestää laulun alkeiskursseja aikuisille keväällä 2019.

Seuraavat kurssit:

3.5-24.5.2019 klo 18.00-19.00 perjantaisin

  • Kurssin aikana tutustut äänenkäytön perustekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
  • Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
  • Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen
  • Pääset kokemaan ryhmässä laulamisen iloa.
  • Kurssi on suunnattu vasta-aloittelijoille, aikaisempi laulukokemus ja nuotinlukutaito ei ole välttämätöntä.

Ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä. Kurssiin sisältyy 4 x 60 min ryhmäopetusta. Mukaan ryhmään mahtuu 4-5 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen lauluharrastuksen pariin!

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

Perjantaisin 3.5-24.5.2019.

klo 18.00-19.00

Ryhmässä 4-5 oppilasta.

Osoite: Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki

Paikkoja rajoitetusti.

Hinnasto
Hinta
4x60 min ryhmätuntia
€160

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Laskun voi saada myös 2 erässä. Käsittelymaksu 2,50€. Ota yhteyttä info@taidetoolo.fi osoitteeseen, mikäli haluat maksaa kurssin osittain.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE (Aikaisempaa kokemusta musiikista ei tarvita.):

1. Valitse kurssi (Laulu 4×60 ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (pe 3.5). Tunnit järjestetään perjantaisin samaan aikaan.

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Opettaja Niina Laitinen

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”