© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

LAULUKLUBI

Taidetöölön Lauluklubi kutsuu sinut mukaan hauskanpitoon! Laulaminen rentouttaa ja tuo iloa elämään arjen keskelle. Laulamisesta nauttiessasi Lauluklubilta saatta tarttua mukaasi uusia vinkkejä laulutekniikkasi parantamiseksi. Lauluklubissa laulamme ryhmässä, voit tulla huoletta sellaisena kuin olet! Ryhmän energia siivittää sinut laulamisen ja musiikin riemuun. Tunti koostuu yhteisestä äänen lämmittelystä ja opettajan valinnan mukaan ryhmälle mieluisasta ohjelmistosta.

1. Suomi 100 -minikurssi

Taidetöölön Suomi 100 -minikurssi on tehokas tapa tutustua Suomen lauluaarteisiin itse mukana laulaen ja ääneensä tutustuen turvallisessa pienryhmässä. Tapaamiskertoja on kolme, kukin tapaamiskerta kestää 60 minuuttia. Tunti alkaa lyhyellä alkulämmittelyllä jonka jälkeen tutustumme teeman mukaiseen ohjelmistoon yhdessä laulaen. Jokaisella kerralla on oma teemansa: kansanlaulut, Suomi-iskelmä ja Suomi-pop. Opettaja valitsee työstettävät kappaleet (2-3 laulua per tapaaminen) ryhmän tason ja motivaation mukaan. Mahdollisia ehdotuksia ja ideoita kuitenkin otetaan vastaan. Pienryhmässä laulaminen on antoisa tapa nauttia laulamisesta. Yksilösuorittamisen paineita ei tarvitse tuntea ja vapautuneessa ilmapiirissä pääset nauttimaan 100 -vuotisen historiamme lauluista itse laulaen ja oman äänesi rajoja tutkien ja venyttäen. Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu ja lisätietoa

Ryhmä: 4-5 oppilasta

Ikä: yli 18v.

Kesto: 60 min  / 3 kertaa

Aika: 27.10 – 10.11.2017

Ajankohta: perjantaisin klo 18.00-19.00

Hinta: 58€

Osoite: Mannerheimintie 31 B, 00250 Helsinki

Opettaja: Emma Suszko

[collapse]

ILMOITTAUDU

2. Lauluryhmä lapsille

Taidetöölön lauluryhmä lapsille on suunnattu laulusta innostuneille, 8-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmässä opetellaan lastenlauluja yhdessä ilman yksilösuorituksen paineita. Laulujen lisäksi tutuksi tulevat musiikin peruskäsitteet, ryhmässä toimiminen ja tietysti yhteismusisoinnin ilo. Lauluryhmä sopii lapsen ensikosketukseksi musiikin harrastamisen pariin. Lauluryhmä sopii myös lapsen soittoharrastuksen rinnalle, jolloin laulaminen toimii virkistävänä ja monipuolisena lisänä oppimisessa. Ryhmään ei ole pääsykokeita. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa lukukauden aikana. Tunnin pituus on 45 minuuttia, johon sisältyy äänen ja kehon lämmittelyä, uusien laulujen omaksumista ja leikin varjolla tapahtuvaa musiikin peruskäsitteiden oppimista.

Aikataulu ja lisätietoa

Ryhmä: 4-6 oppilasta

Kesto: 45 min / 10 kertaa

Ikä: 8-12 v.

Aika: 3.10 – 12.12.2017

Ajankohta: tiistaisin klo. 16.15-17.00

Hinta: 160€

Osoite: Mannerheimintie 31 B, 00250 Helsinki

Opettaja: Emma Suszko

[collapse]

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut noudattamaan alla mainittuja ehtoja: Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin aloitusta ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan vain, jos osallistuja menettää sairastumisen vuoksi 50% kurssin opetuskerroista yhtäjaksoisesti. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua muille kursseillemme poissaoloja korvataksesi. Jos maksoit osallistumismaksun esimerkiksi Suomi 100-kurssille ja jouduit olemaan poissa, ryhmäkokojen niin salliessa voit korvata poissaolosi osallistumalla muille ryhmätunneille.
  • AJANKOHTAISTA

    LAULUKURSSI LAPSILLE 3.10 alkaen Lisätietoa --->
  • Follow us