© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

LAULUKLUBI

Taidetöölön Lauluklubi kutsuu sinut mukaan hauskanpitoon! Laulaminen rentouttaa ja tuo iloa elämään arjen keskelle. Laulamisesta nauttiessasi Lauluklubilta saatta tarttua mukaasi uusia vinkkejä laulutekniikkasi parantamiseksi. Lauluklubissa laulamme ryhmässä, voit tulla huoletta sellaisena kuin olet! Ryhmän energia siivittää sinut laulamisen ja musiikin riemuun. Tunti koostuu yhteisestä äänen lämmittelystä ja opettajan valinnan mukaan ryhmälle mieluisasta ohjelmistosta.

1. Suomi 100 -laulukurssi juhlavuoden kunniaksi

Laulamme yhdessä lauluja Suomesta. Iskelmät, laulelmat, maakuntalaulut ja kansansävelmät ovat itseoikeutetussa pääosassa Suomi 100 -laulukurssilla.  Tule mukaan löytämään uusia lauluja ja nauttimaan laulamisesta tuttujen sävelmien parissa Suomen juhlavuoden kunniaksi!

Aikataulu ja lisätietoa

Ryhmä: 5-10 oppilasta

Ikä: yli 18v.

Kesto: 45 min  / 10 kertaa

Aika: 4.9 – 13.11.2017

Ajankohta: maanantaisin klo. 19.45

Hinta: 160€

Osoite: Mannerheimintie 31 B, 00250 Helsinki

Opettaja: Milla Mäkinen

[collapse]

ILMOITTAUDU

2. Lauluryhmä lapsille

Taidetöölön lauluryhmä lapsille on suunnattu laulusta innostuneille, 8-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmässä opetellaan lastenlauluja yhdessä ilman yksilösuorituksen paineita. Laulujen lisäksi tutuksi tulevat musiikin peruskäsitteet, ryhmässä toimiminen ja tietysti yhteismusisoinnin ilo. Lauluryhmä sopii lapsen ensikosketukseksi musiikin harrastamisen pariin. Lauluryhmä sopii myös lapsen soittoharrastuksen rinnalle, jolloin laulaminen toimii virkistävänä ja monipuolisena lisänä oppimisessa. Ryhmään ei ole pääsykokeita. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa lukukauden aikana. Tunnin pituus on 45 minuuttia, johon sisältyy äänen ja kehon lämmittelyä, uusien laulujen omaksumista ja leikin varjolla tapahtuvaa musiikin peruskäsitteiden oppimista.

Aikataulu ja lisätietoa

Ryhmä: 5-10 oppilasta

Kesto: 45 min / 10 kertaa

Aika: 5.9 – 14.11.2017

Ajankohta: tiistaisin klo. 17.00

Hinta: 160€

Osoite: Mannerheimintie 31 B, 00250 Helsinki

Opettaja: Emma Suszko

[collapse]

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut noudattamaan alla mainittuja ehtoja: Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin aloitusta ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu palautetaan vain, jos osallistuja menettää sairastumisen vuoksi 50% kurssin opetuskerroista yhtäjaksoisesti. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua muille kursseillemme poissaoloja korvataksesi. Jos maksoit osallistumismaksun esimerkiksi Suomi 100-kurssille ja jouduit olemaan poissa, ryhmäkokojen niin salliessa voit korvata poissaolosi osallistumalla muille ryhmätunneille.
  • AJANKOHTAISTA

    SYYSLUKUKAUSI alkaa 7.8.2017
    SUOMI 100 -laulukurssi 4.9.2017 alkaen. Paikkoja rajoitetusti! Lisätietoa --->

  • Follow us