© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

Lauluryhmä lapsille

Taidetöölön lauluryhmä lapsille on suunnattu laulusta innostuneille, 8-12 -vuotiaille lapsille. Ryhmässä opetellaan lastenlauluja yhdessä ilman yksilösuorituksen paineita. Laulujen lisäksi tutuksi tulevat musiikin peruskäsitteet, ryhmässä toimiminen ja tietysti yhteismusisoinnin ilo. Lauluryhmä sopii lapsen ensikosketukseksi musiikin harrastamisen pariin. Lauluryhmä sopii myös lapsen soittoharrastuksen rinnalle, jolloin laulaminen toimii virkistävänä ja monipuolisena lisänä oppimisessa. Ryhmään ei ole pääsykokeita. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa lukukauden aikana. Tunnin pituus on 45 minuuttia, johon sisältyy äänen ja kehon lämmittelyä, uusien laulujen omaksumista ja leikin varjolla tapahtuvaa musiikin peruskäsitteiden oppimista.

Ryhmä: 4-6 oppilasta

Ikä: 8-12 v.

Kesto: 45 min / 10 kertaa

Aika: 3.10 – 12.12.2017

Ajankohta: tiistaisin klo 16.15-17.00

Hinta: 160€

Osoite: Mannerheimintie 31 B, 00250 Helsinki

Opettaja: Emma Suszko

ILMOITTAUDU

Emma Suszko

Emma Suszko on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla klassinen laulu pääaineenaan sekä Genèven musiikkikorkeakoulusta musiikin maisteriksi laulupedagogiikka pääaineenaan. Genèvessä häntä opetti alttolaulaja-kapellimestari Nathalie Stutzmann. Lisäksi hän on suorittanut Music Together -nimisen ohjaajakoulutuksen varhaismusiikkikasvatuksen alalla sekä täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla. Emmalla on kokemusta eri musiikkityyleistä laidasta laitaan, nykymusiikki ja kevyempi musiikki mukaan lukien, niin solistina kuin erilaisten kokoonpanojen jäsenenä, sekä mm. Savonlinnan oopperajuhlakuoron pitkäaikaisena jäsenenä. Opetuskokemusta hänellä on yksityisoppilaiden lisäksi Järvenpään opistosta sekä Nyonin konservatoriosta (Sveitsi). Musiikin ohella Emma on opiskellut ranskalaista ja italialaista kielitiedettä Helsingin yliopistossa ja on innokas persoonallisuuspsykologian harrastaja. Opettajana Emma on oppilaslähtöinen ja innostava, ja toivottaa kaikki laulamisen ilosta kiinnostuneet tervetulleiksi tunneilleen!

ILMOITTAUDU

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut noudattamaan alla mainittuja ehtoja: Kurssi maksetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin aloitusta ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan vain, jos osallistuja menettää sairastumisen vuoksi 50% kurssin opetuskerroista yhtäjaksoisesti. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua muille kursseillemme poissaoloja korvataksesi. Jos maksoit osallistumismaksun esimerkiksi Suomi 100-kurssille ja jouduit olemaan poissa, ryhmäkokojen niin salliessa voit korvata poissaolosi osallistumalla muille ryhmätunneille.
  • AJANKOHTAISTA

    LAULUKURSSI LAPSILLE 3.10 alkaen Lisätietoa --->
  • Follow us