Laulukurssi aikuisille, alkeet

Taidetöölö järjestää laulun alkeiskursseja aikuisille syksyllä.

Seuraavat kurssit: ti 30.10-11.12

klo 18-19

Ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä tiistaisin klo 18-19. Kurssiin sisältyy 7 x 60 min ryhmäopetusta. Mukaan ryhmään mahtuu 4-5 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen lauluharrastuksen pariin!

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

Tiistaisin 30.10-11.12

klo 18-19

Ryhmässä 4-5 oppilasta.

Osoite: Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki

Ensisijainen tavoitteemme musiikinopetuksessa on laatu, siksi tarjoamme pitkäkestoisia kursseja. Näin voimme antaa realistisen mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää tietoa kurssin aikana. Tavoitteemme on, että oppilaalla kurssin päättyessä on tarvittavat tiedot ja taidot, joita voi hyödyntää omassa kotiharjoitelussa myös ilman opettajaa.

Hinnasto
Hinta
7x60 min ryhmätuntia
€280

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE (Aikaisempaa kokemusta musiikista ei tarvita.):

1. Valitse kurssi (Laulu 7×60 ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 30.10). Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan.

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Opettaja Niina Laitinen, sopraano

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”