Laulukurssi aikuisille, alkeet

Taidetöölö järjestää laulun alkeiskursseja aikuisille myös kesäkuussa. Kurssi alkaa ke 6.6.2018 klo 17.00, ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä keskiviikkoisin klo. 17.00-18.00. Kurssiin sisältyy 3 x 60 min ryhmäopetusta. Mukaan ryhmään mahtuu 4 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen lauluharrastuksen pariin!

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

6.6 – 20.6.2018

Ryhmä: 4 oppilasta. RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Osoite: Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki

Ilmoittautuminen ma 4.6.2018 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Opettaja: Milla Mäkinen

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Hinnasto
Hinta
3x60 min ryhmätuntia
€85

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Kurssien peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viiemeistään 72h ennen ensimmäistä tuntia. Jos peruutus tapahtuu alle 72h ennen tuntia, hyvitämme 50% hinnasta. Peruuttamattomia kursseja ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE (Aikaisempaa kokemusta musiikista ei tarvita.): RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Ilmoittaudu varalle —>

1. Valitse kurssi (Laulu 3×60 ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille 6.6.2018 (Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan klo 17.00-18.00.)

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

Opettaja Milla Mäkinen, sopraano

Milla Mäkinen on valmistunut musiikin kandidaatiksi laulumusiikin osastolta Sibelius-Akatemiasta ja viimeistelee parhaillaan maisteriopintojaan suuntautumisvaihtoehtonaan laulupedagogiikka. Hänellä on laaja-alaista pedagogista kokemusta monen vuoden ajalta. Kaikki ikäryhmät, lähtötasot ja genret ovat tervetulleita!