Laulukurssi aikuisille, alkeet

Taidetöölö järjestää laulun alkeiskursseja aikuisille syksyllä.

Seuraavat kurssit: su 16.9-7.10 klo 10.30

ti 25.9-23.10 klo 18

ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä sunnuntaisin klo 10.30-11.30 sekä tiistaisin klo. 18.00-19.00. Kurssiin sisältyy 4 x 60 min ryhmäopetusta. Mukaan ryhmään mahtuu 4-5 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen lauluharrastuksen pariin!

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

Ryhmäa 1: sunnuntaisin 16.9-7.10 klo 10.30-11.30

Ryhmä 2 (1 vapaa paikka): tiistaisin 25.9 – 23.10.2018 (ti 16.10 ei ole tuntia) klo 18.00-19.00

Ryhmässä 4-5 oppilasta.

Osoite: Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki

Pidämme oikeudet muutoksiin.

Hinnasto
Hinta
4x60 min ryhmätuntia
€140

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE (Aikaisempaa kokemusta musiikista ei tarvita.):

1. Valitse kurssi (Laulu 4×60 ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (su 16.9 tai ti 25.9). Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan. Tiistaina 16.10 e ole tuntia.

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

Ryhmä 1

Opettaja Jenny Liebkind, pop-jazz laulu

Jenny Liebkind on valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2015 popjazz-laulu pääaineena. Hän opettaa laulua useassa musiikkiopistossa ja tekee myös uraa soololaulajana sekä musikaalinäyttelijänä. Hän on perehtynyt laajasti rytmimusiikkiin, mutta erikoistunut musikaalilauluun ja etnomusiikkiin. Tällä hetkellä hän tekee merkittävää roolia musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa ja esiintyy laulajana useimmissa eri produktioissa. Hän voitti IJMF International Jewish Music Festival-kilpailun toisen sijan SHEINE ITE-yhtyeensä kanssa Amsterdamissa toukokuussa 2017.  Kilpailuun osallistui satoja kokoonpanoja 24:stä eri maasta.

Hän on opettanut rytmilaulua eri tasoisille ja -taustaisille oppilaille jo kymmenen vuotta ympäri Suomea niin musiikkiopistoissa kuin teattereissa.

Kaikentasoiset- ja taustaiset oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita Jennyn oppiin!

Ryhmä 2

Opettaja Niina Laitinen, sopraano

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”