Laulukurssi Kulosaaressa

Yksityinen musiikkikoulu Taidetöölö järjestää laulukursseja aikuisille ja lapsille Kulosaaren musiikkitalossa. Kurssi alkaa ke 28.3.2018, ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on yksityistunteja keskiviikkoisin klo. 15-19 välisenä aikana M2 luokassa. Kurssiin sisältyy 8 x 30 tai 45 min yksityisopetusta. Kaikki ikäryhmät 7-vuotiaasta alkaen ovat tervetulleita kurssille.

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Jopa alle kymmenvuotiaat lapset voivat aloittaa laulutunnit. Tällöin edetään lapsen ehdoilla ja harjoitellaan itseilmaisua ja musiikillisia taitoja laulun keinoin. Tärkeä tavoite lasten lauluharrastuksessa on lisätä lapsen innostusta musiikkia kohtaan ja tukea ja vaalia luontaista musiikin tekemisen taitoa. Laulaminen kehittää prosessiajattelua, hahmotuskykyä, motoriikkaa ja abstraktia ajattelukykyä.

Laulutunneilla laulettavan ohjelmiston voi valita oman mieltymyksensä mukaan. Genrellä ei ole väliä; kaikki musiikkityylit ovat tervetulleita. Lapsille ohjelmistona ovat lastenlaulut ja muu lapselle sopiva ohjelmisto.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Hänellä on kokemusta lasten lauluopetuksesta monen vuoden ajalta. Myös itsensä laulutaidottomiksi kokevat ja laulu- tai esiintymispelkoiset ovat edistyneet huimasti laulutunneilla. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostvaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Aikataulu:

28.3 – 30.5.2018

Keskiviikkoisin klo 15.00-19.00

Osoite: Ståhlberginkuja 1, 00570 Helsinki, Kulosaaren yhteiskoulu, M2 luokassa

Opettaja: Jenny Liebkind

Ilmoittautuminen ma 26.3.2018 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE (1 paikka jäljellä):

1. Valitse kurssi (Laulu 10×30 tai Laulu 10×45 min yksityistuntia )

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille 28.3.2018 (Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan.)

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

Jenny Liebkind, laulun opettaja

Jenny Liebkind on valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2015 popjazz-laulu pääaineena. Hän opettaa laulua useassa musiikkiopistossa ja tekee myös uraa soololaulajana sekä musikaalinäyttelijänä. Hän on perehtynyt laajasti rytmimusiikkiin, mutta erikoistunut musikaalilauluun ja etnomusiikkiin. Tällä hetkellä hän tekee merkittävää roolia musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa ja esiintyy laulajana useimmissa eri produktioissa. Hän voitti IJMF International Jewish Music Festival-kilpailun toisen sijan SHEINE ITE-yhtyeensä kanssa Amsterdamissa toukokuussa 2017.  Kilpailuun osallistui satoja kokoonpanoja 24:stä eri maasta.

Hän on opettanut rytmilaulua eri tasoisille ja -taustaisille oppilaille jo kymmenen vuotta ympäri Suomea niin musiikkiopistoissa kuin teattereissa.

Kaikentasoiset- ja taustaiset oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita Jennyn oppiin!

Lisää infoa Jennystä: www.jennyliebkind.com

Hinnasto
Hinta
10x30 min yksityistuntia
€328€
10x45 min yksityistuntia
€456€

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Poissaoloista sovittava erikseen opettajan kanssa. Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Opettaja korvaa sairauspoissaoloista aiheutuvat tunnit.

Kurssien peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viiemeistään 48h ennen ensimmäistä tuntia. Jos peruutus tapahtuu alle 48h ennen tuntia, hyvitämme 50% hinnasta. Peruuttamattomia kursseja ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.