Kurssi on suunnattu jo jonkin verran laulukokemusta omaaville, nuotinlukutaito ei ole välttämätön. Taidetöölön laulukursilla Taso 2 jatkamme tutustumista lauluääneesi erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten avulla ja laulamme ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tule mukaan!

Kurssi järjestetään torstaisin 6.2-16.4.2020 klo 19.30-20.30 Pietarinkadulla 11. Pääset kätevästi paikalle niin bussilla kuin ratikalla. Kartta

KENELLE LAULUKURSSI ON SUUNNATTU:

Kurssi on suunnattu jo jonkin verran laulukokemusta omaaville, nuotinlukutaito ei ole välttämätön. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Kurssin aikana jatkat tutustumista lauluääneesi erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja.

Tarjolla on laulutunteja 18+ vuotiaille pienryhmässä. Kurssiin sisältyy 10 x 60 min ryhmäopetusta. Ryhmään mahtuu 5 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ti 4.2.2020 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KURSSIN AIKANA:
  • Opimme kurssilla erilaisia ääniharjoituksia, joiden avulla voi kehittää omaa äänenkäyttöään myös kotona
  • Saat lisää tietoa hengityksen tärkeydestä ja sen vaikutuksesta ääneen
  • Laulukurssilla saa kokemuksen, miten ryhmän tuki nopeuttaa ja helpottaa uusien laulujen oppimista
Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä!
KURSSIN OPETTAJA NIINA LAITINEN

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla. Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”

LAULUKURSSI TARJOAA SINULLE:
  • Mahdollisuuden kokeilla äänesi rajoja
  • Kokemuksen ryhmässä laulamisen riemusta
  • Ääntäsi kehittäviä ääniharjoituksia
  • Välineitä omaan kotiharjoitteluun
  • Hengähdystauon laulun parissa
  • Tietoa hengityksen merkityksestä äänelle
Torstaisin 6.2-16.4.2020 klo 19.30-20.30, 10x60 min oppituntia

Ei ole tuntia: to 20.2.2020

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 Helsinki

Hinta: 490€ (sis. ALV 24 %)

Ryhmä: 5 osallistujaa. Ilmoittautuminen ti 4.2.2020 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Laulukurssi Taso 2)

2. Valitse “helmikuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (to 6.2). Tunnit järjestetään torstaisin samaan aikaan klo 19.30-20.30. To 20.2 ei ole tuntia.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain.

Muihin instrumentteihin verrattuna laulussa tulee ottaa huomioon, että laulaja rakentaa laulutunnilla oman instrumenttinsa itse ääniharjoitusten avulla. Ääniharjoituksilla on oma tarkoituksensa jumpata tarvittavia toimintoja kehossa. Kehittyminen toimii samalla periaatteella kuin vaikkapa jossakin urheilulajissa: oikeiden toistojen määrä luo uusia hermoratoja ja vahvistaa haluttuja lihaksia.

“Laululihaksemme” ovat piilossa, joten opettaja ohjaa paitsi silmiensä myös kuulonsa perusteella oppilasta harjoitusten terveeseen suoritustapaan. Jokaisella opettajalla on oma painotuspisteensä ja lähestymistapansa terveen äänen rakentamiseen.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Taidetöölön nettisivuilla jaamme paljon erilaista informaatiota liittyen Taidetöölön toimintaan ja musiikinopiskeluun. Blogi on ollut yksi foorumi, jonka kautta olemme halunneet kannustaa lukijoitamme musiikkiharrastuksen pariin.

Erityisen paljon hyvää palautetta on tullut postauksista, jotka käsittelevät opiskelijoidemme omia, henkilökohtaisia kertomuksia. Aiheena on usein ollut musiikkiharrastuksen aloittaminen ja siihen liittyvät teemat, kuten uskaltaminen ja omalle epämukavuusalueelle meneminen.

Lue tarinoita tästä.

 

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista laulukursseista?