Kiinnostaako laulaminen, mutta kokemusta musiikista ei ole? Taidetöölön laulun alkeiskursilla tutustumme äänenkäytön perustekniikkaan ja laulamme ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja. Tule mukaan, aikaisempaa kokemusta musiikista tai nuotinlukutaitoa ei tarvita!

Kurssi järjestetään 4.2-21.4.2020 tiistaisin klo 17.30-18.30 Kulosaaren yhteiskoulun musiikkiluokassa osoitteessa Ståhlberginkuja 1. Pääset kätevästi paikalle niin bussilla kuin metrollakin. Kartta

KENELLE LAULUKURSSI ON SUUNNATTU:

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Laulun alkeiskurssilla tutustutaan äänekäytön perustekniikkaan erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla. Laulamme ryhmässä ikivihreitä, iskelmää ja kansanlauluja.

Tarjolla on laulutunteja aloittelijoille (18+ vuotiaille) pienryhmässä. Kurssiin sisältyy 10 x 60 min ryhmäopetusta. Ryhmään mahtuu 6 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen su 2.2 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KURSSIN AIKANA:
  • Opimme kurssilla erilaisia ääniharjoituksia, joiden avulla voi kehittää omaa äänenkäyttöään myös kotona
  • Saat lisää tietoa hengityksen tärkeydestä ja sen vaikutuksesta ääneen
  • Laulukurssilla saa kokemuksen, miten ryhmän tuki nopeuttaa ja helpottaa uusien laulujen oppimista
Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä!
KURSSIN OPETTAJA TARU HAILI

Taru Haili aloitti musiikin opiskelut Turun konservatoriossa v. 2010 ja jatkoi opiskelua Turun taideakatemian musiikkipedagogi linjalla Lilia Varnaksen ja Jouni Kuorikosken ohjeistuksessa. Vuonna 2014 Hän teki siirron Jyväskylän Ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi linjalle, josta hän valmistui laulupedagogiksi vuonna 2016. Viime vuosina Taru on tehnyt paljon yhteistyötä mm. Opera Boxin taiteellisen johtajan Ville Saukkosen kanssa.

Sopraano Taru Haili on aktiivinen esiintyvä taiteilija niin klassisen, kuin kevyenkin musiikin saralla. Hänet voidaan löytää mm. laulamassa hääjuhlissa ympäri Suomea, oopperoissa ja musikaaleissa teattereiden lavoilla, tai esiintymässä Drag artistina. Taru on erikoistunut sekä klassiseen- että pop/jazz lauluun. Laulutunneilla on kyse myös enemmän kuin pelkästään laulun opettelusta – tavoitteena on nauttia kauniista musiikista. Kaiken ikäiset oppilaat ovat tervetulleita!

“Taiteen kauneus on siinä, että se pystyy luomaan ihmisissä suuria tunteita; Kaikkea ilon ja surun, toivon ja epätoivon, ihastuksen ja vihan väliltä. Parhaimmillaan se toimii meille kaikille terapiana, inspiraation lähteenä ja palana jostain toisenlaisesta maailmasta. ”

LAULUKURSSI TARJOAA SINULLE:
  • Mahdollisuuden kokeilla äänesi rajoja
  • Kokemuksen ryhmässä laulamisen riemusta
  • Ääntäsi kehittäviä ääniharjoituksia
  • Välineitä omaan kotiharjoitteluun
  • Hengähdystauon laulun parissa
  • Tietoa hengityksen merkityksestä äänelle
Tiistaisin 4.2-21.4.2020 klo 17.30-18.30.

Ei ole tuntia: ti 18.2, ti 31.3.

Osoite: Ståhlberginkuja 1, 00570 Helsinki

Hinta: 490€ (sis. ALV 24%)

Ryhmä: 6 osallistujaa. Ilmoittautuminen su 2.2 mennessä. 2 oppilaspaikkaa vapaana.

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU LAULUN ALKEISKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Laulun alkeiskurssi).

2. Valitse “helmikuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 4.2). Tunnit järjestetään tiistaisin samaan aikaan klo 17.30-18.30. Ei ole tuntia: ti 18.2, ti 31.3.2020.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain.

Muihin instrumentteihin verrattuna laulussa tulee ottaa huomioon, että laulaja rakentaa laulutunnilla oman instrumenttinsa itse ääniharjoitusten avulla. Ääniharjoituksilla on oma tarkoituksensa jumpata tarvittavia toimintoja kehossa. Kehittyminen toimii samalla periaatteella kuin vaikkapa jossakin urheilulajissa: oikeiden toistojen määrä luo uusia hermoratoja ja vahvistaa haluttuja lihaksia.

“Laululihaksemme” ovat piilossa, joten opettaja ohjaa paitsi silmiensä myös kuulonsa perusteella oppilasta harjoitusten terveeseen suoritustapaan. Jokaisella opettajalla on oma painotuspisteensä ja lähestymistapansa terveen äänen rakentamiseen.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostavaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Taidetöölön nettisivuilla jaamme paljon erilaista informaatiota liittyen Taidetöölön toimintaan ja musiikinopiskeluun. Blogi on ollut yksi foorumi, jonka kautta olemme halunneet kannustaa lukijoitamme musiikkiharrastuksen pariin.

Erityisen paljon hyvää palautetta on tullut postauksista, jotka käsittelevät opiskelijoidemme omia, henkilökohtaisia kertomuksia. Aiheena on usein ollut musiikkiharrastuksen aloittaminen ja siihen liittyvät teemat, kuten uskaltaminen ja omalle epämukavuusalueelle meneminen.

Lue tarinoita tästä.

 

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista laulukursseista?