© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

Laulun kesäkurssi

Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soitto- ja lauluopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 tai 45min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kaikentasoisille ja -ikäisille

Opetusta suomeksi ja englanniksi

Aikataulu: 22.5 - 23.6.2017
ma, ti ja ke klo 16-20

Hinta:

4x30 min 149€ sis. ALV
4x45 min 198€ sis. ALV

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Poissaoloista sovittava erikseen opettajan kanssa. Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Opettaja korvaa sairauspoissaoloista aiheutuvat tunnit.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Laulutunneilla laulettavan ohjelmiston voi valita oman mieltymyksensä mukaan. Genrellä ei ole väliä; kaikki musiikkityylit räpistä oopperaan ovat tervetulleita. Lapsille ohjelmistona ovat lastenlaulut ja muu lapselle sopiva ohjelmisto.

ILMOITTAUDU LAULUN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Laulu 4x30 tai Laulu 4x45 min)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (Jatkossa aikataulu sovitaan oppilaan ja opettajan kesken. Tuntia voi järjestää viikoittain samaan aikaan.)

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Osoite: Museokatu 42, 00100 Helsinki

Loading...

Kun varaat ajan, hyväksyt seuraavat ehdot:
Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Kurssien peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viiemeistään 24h ennen ensimmäistä tuntia. Jos peruutus tapahtuu alle 24h ennen tuntia, hyvitämme 50% hinnasta. Peruuttamattomia kursseja ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Onko kysyttävää? Ota yhteyttä.

Laulunopettajamme Milla Mäkinen

Lahtelaislähtöinen sopraano Milla Mäkinen opiskelee Sibelius-Akatemiassa laulumusiikin osastolla Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla. Hän on valmis musiikin kandidaatti ja viimeistelee maisteriopintojaan pääaineenaan laulupedagogiikka. Opintojaan hän on täydentänyt lukuisilla mestarikursseilla mm. Elizabeth Werresin (Berliini) ja Franz Lukasovskyn (Wien) johdolla. Mäkinen on tehnyt Paminan roolin Mozartin oopperassa Taikahuilu (Lahden Concis 2010 ja Metsolan Musiikki 2012), Giannettan roolin Donizettin oopperassa Lemmenjuoma (Lahden Ooppera r.y 2006), La Prêtressen roolin Rameun oopperassa Anacréon (Metropolia 2013) ja Ninfan sekä Proserpinan roolit Monteverdin Orfeossa (Metropolia 2014). Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa Mäkinen on laulanut vuosina 2006-2011. Kilpailukokemusta hänellä on Timo Mustakallio –laulukilpailuista (2008 sekä 2011), Kangasniemen Laulukilpailuista (2011) ja Helsinki Lied -kilpailuista (2015). Mäkinen on suuntautunut erityisesti vanhan musiikin esittämiseen. Hän aloitti barokkilauluopintonsa Juha Karvosen ja Tuuli Lindebergin johdolla Metropolia AMK:ssa. Vanhan musiikin lisäksi Mäkinen tekee aktiivista yhteistyötä nykysäveltäjien kanssa. Hän on kantaesittänyt esimerksiksi Itzam Zapatan, Sauli Zinovjevin ja Miika Hyytiäisen musiikkia. Taidemusiikin lisäksi Mäkinen on esiintynyt jo viidentoista vuoden ajan laulaja-kitaristina keskittyen erityisesti bossa nova -musiikkiin. Yksityistilaisuuksien lisäksi Mäkinen on konsertoinut mm. Sellosalissa (2015) ja Kanneltalossa (2015) sekä International Tampere Guitar Festival (2010) Off-clubilla.

Tutustu upean sopraanomme Milla Mäkisen blogiin, jossa hän jakaa kokemuksiaan laulajana, opettajana ja ihmisenä.

Laulutunnit

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Jopa alle kymmenvuotiaat lapset voivat aloittaa laulutunnit. Tällöin edetään lapsen ehdoilla ja harjoitellaan itseilmaisua ja musiikillisia taitoja laulun keinoin. Tärkeä tavoite lasten lauluharrastuksessa on lisätä lapsen innostusta musiikkia kohtaan ja tukea ja vaalia luontaista musiikin tekemisen taitoa. Laulaminen kehittää prosessiajattelua, hahmotuskykyä, motoriikkaa ja abstraktia ajattelukykyä.

Laulutunneilla laulettavan ohjelmiston voi valita oman mieltymyksensä mukaan. Genrellä ei ole väliä; kaikki musiikkityylit räpistä oopperaan ovat tervetulleita. Lapsille ohjelmistona ovat lastenlaulut ja muu lapselle sopiva ohjelmisto.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Hänellä on kokemusta lasten lauluopetuksesta monen vuoden ajalta. Myös itsensä laulutaidottomiksi kokevat ja laulu- tai esiintymispelkoiset ovat edistyneet huimasti laulutunneilla. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostvaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Laulutunnin suosituspituus on 30-60 minuuttia kerran viikossa.

Asiakaspalautetta

Average rating:  

 3 reviews

by Ana Belen Abindio on Musiikkikoulu Taidetöölö

Milla is wonderful. She is a very good teacher with real passion for what she does. :)Definetely worthy!

Positiviista ja asiantuntevaa opetusta kaiken tasoisille. Voin suositella myös aikusille vasta-aloittelijoille.

by Katerina Vento on Musiikkikoulu Taidetöölö

Ammattilaiset opettajat ja hyvä palvelu. Suosittelen!

  • AJANKOHTAISTA

    SYYSLUKUKAUSI alkaa 7.8.2017
    SUOMI 100 -laulukurssi 4.9.2017 alkaen. Paikkoja rajoitetusti! Lisätietoa --->

  • Follow us