© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

MIKÄ ON TAIDETÖÖLÖ?

Taidetöölö on Helsingin Töölössä toimiva yksityinen musiikkikoulu, joka tarjoaa laadukasta opetusta kaikenikäisille ja -tasoisille oppilaille. Opettajamme ovat korkeakoulutettuja musiikkipedagogeja, jotka esiintyvät aktiivisesti konserteissa ja festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Koulumme sijaitsee Töölön sydämessä, Mannerheimintiellä.

Käytössämme ovat kokeilutunnit, joille voi ilmoittautua vuoden ympäri. Kokeilutunneille ei tarvitse tuoda mitään, Taidetöölö tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ja soittimet kokeilutunteja varten.

Koulussamme voi opiskella viulua, pianoa, selloa, kitaraa ja lauluaja opiskelun voi aloittaa kesken lukukauden, ilman pääsykokeita. Järjestämme vuosittain vähintään kaksi oppilaskonserttia, joissa kaikkien oppilaiden on mahdollista esiintyä. Konserteissa on läsnä ammattivalokuvaaja ja kaikki halukkaat saavat muistoksi valokuvia tapahtumasta.

Kynnys aloittaa soitto- tai laulutunnit on usein korkea. Ihmiset kokevat helposti, että alhainen lähtötaso, ujous tai lapsuudessa opittu uskomus omasta kyvyttömyydestä estää oppimisen.

Tavoitteemme on madaltaa musiikkiharrastuksen aloittamisen kynnystä. Taidetöölö toivottaa tervetulleiksi myös ne, ketkä sisimässään haaveilevat omien rajojensa ylittämisestä. Koskaan ei ole liian myöhäistä haastaa vanhoja uskomuksia itsestään!

Varaa aika kokeilutunnille —>

Tutustu Taidetöölön asiakaspalautteeseen tässä.

 

Opettajat:

Irina Zoteeva, klassinen piano

Irina Zoteeva valmistui maisteriksi Petroskoin Konservatoriosta vuonna 2009 A. Skorodumovin luokalta, minkä jälkeen on työskennellyt piano-osaston johtajana, opettajana ja säestäjänä Petroskoin musiikkikoulussa (2009-2010). Vuonna 2012 Irina valmistui Oulun Ammattikorkeakoulusta Mikko Heinisen luokalta. Irina on osallistunut moniin pianokilpailuihin Suomessa ja Venäjällä ja toimii aktiivisena muusikkona Suomen musiikkielämässä. Kesällä 2016 Irina esiintyi Sibelius Finland Experience -konserttisarjan solistina Helsingin Kansallissalissa. Hän soitti kesän aikana yli 20 konserttia. Irina on Taidetöölön yksi perustajajäsen ja hän on ollut yrityksen hallituksessa vuodesta 2014.

 

Milla Mäkinen, klassinen ja pop-laulu

Milla Mäkinen on valmistunut musiikin kandidaatiksi laulumusiikin osastolta Sibelius-Akatemiasta ja viimeistelee parhaillaan maisteriopintojaan suuntautumisvaihtoehtonaan laulupedagogiikka. Hänellä on laaja-alaista pedagogista kokemusta monen vuoden ajalta. Kaikki ikäryhmät, lähtötasot ja genret ovat tervetulleita!

  
 –

Ivan Zoteev, viulu

Ivan Zoteev valmistui muusikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joilla hänen opettajinaan ovat toimineet mm. Kaija Saarikettu, Gil Shaham ja Erkki Palola. Ivan on työskennellyt viulunsoitonopettajana Oulun musiikkikoulussa, Ranuan kansalaisopistolla ja Madetojan musiikkilukiossa. Lisäksi hän on toiminut viulistina Oulu Sinfoniassa vuosina 2009-2012. Ivan on suuri nykymusiikin ystävä ja hän on kantaesittänyt useita nykymusiikkiteoksia Suomessa ja ulkomailla, viimeisimpänä Itzam Zapatan teoksen kahdelle viululle 4p2v. Hän on myös esiintynyt kansainvälisellä UNM-nykymusiikkifestivaalilla Helsingissä 2015 sekä debytoi jousikvartettinsa kanssa Berliinin Filharmoniassa tammikuussa 2015.  Ivan vastaanotti Grand Prix –palkinnon Art and Education in the XXIst Century –säätiön järjestämässä kamarimusiikkikilpailussa vuonna 2008.

 –

Heidi Rehnberg, sello

Heidi aloitti 8- vuotiaana sellonsoiton Timo Hanhisen johdolla Naantalin musiikkiopistossa ja jatkoi opintoja Turun konservatoriossa. Hän valmistui Musiikkitaiteen maisteriksi professori Sergey Rolduginin luokalta Pietarin valtiollisesta konservatoriosta v. 2001. Opettajana hän on toiminut mm Länsi-Pirkanmaan musiikkiopistossa, Espoon Steinerkoulussa sekä Kainuun- ja Kuhmon musiikkiopistoissa. Tällä hetkellä hän on Taidetöölön lisäksi Pitäjänmäen musiikkiopistossa sellonsoiton opettajana. Heidi on soittanut monissa kotimaisissa ja ulkomaisissa orkestereissa; soolosellistinä L’Orchestre symphonique du Theatre St. Michel (nyk. nimeltään Brussels Philharmonic Orchestra) äänenjohtajana Zomeropera- orkesterin Taikahuilu- produktiossa ( Alden Biesen, Belgia) soolosellistinä Lappeenrannan sinfoniaorkesterin konsertissa, Suomalais- virolaisessa sinfoniaorkesterissa (konsertit Tallinnassa ja Tartossa) Venäläis- eurooppalaisen sinfoniaorkesterin kesäkiertueella ( Pietari, Operetta at Kaunas Castle, Kaliningrad) sekä soolosellistinä Metropolian Jevgeny Onegin- produktiossa ja tulevana syksynä varaäänen-johtajana Sinfonietta Lentuassa. Kevyttä musiikkia hän on soittanut Aim- recordsin konsertissa ja tallenteille (Gent, Belgia). Heidi on aktiivisesti esiintynyt Suomessa sekä ulkomailla ( Venäjä, Belgia, Italia) erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa. Heidi toivottaa kaikenikäiset- ja tasoiset oppilaat tunneilleen ja auttaa soittimen hankinnassa! Kokeilutunnit on hyvä tapa tutustua soittimeen ja Taidetöölöstä löytyy eri kokoisia selloja näitä tunteja varten.

Emma Suszko, klassinen ja pop-laulu

Emma Suszko on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla klassinen laulu pääaineenaan sekä Genèven musiikkikorkeakoulusta musiikin maisteriksi laulupedagogiikka pääaineenaan. Genèvessä häntä opetti alttolaulaja-kapellimestari Nathalie Stutzmann. Lisäksi hän on suorittanut Music Together -nimisen ohjaajakoulutuksen varhaismusiikkikasvatuksen alalla sekä täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla. Emmalla on kokemusta eri musiikkityyleistä laidasta laitaan, nykymusiikki ja kevyempi musiikki mukaan lukien, niin solistina kuin erilaisten kokoonpanojen jäsenenä, sekä mm. Savonlinnan oopperajuhlakuoron pitkäaikaisena jäsenenä. Opetuskokemusta hänellä on yksityisoppilaiden lisäksi Järvenpään opistosta sekä Nyonin konservatoriosta (Sveitsi). Musiikin ohella Emma on opiskellut ranskalaista ja italialaista kielitiedettä Helsingin yliopistossa ja on innokas persoonallisuuspsykologian harrastaja. Opettajana Emma on oppilaslähtöinen ja innostava, ja toivottaa kaikki laulamisen ilosta kiinnostuneet tervetulleiksi tunneilleen!

Hannele Ahola, klassinen piano ja vapaa säestys

Hannele Ahola on valmistunut pianopedagogiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Hän on opiskellut pianonsoittoa Heini Kärkkäisen ja Risto Kyrön johdolla. Lisäksi Hannele on ottanut tunteja Maria Männiköltä Piano Studio Kaskenmäessä. Tällä hetkellä hän jatkaa opintojaan Musiikkikasvatuksen Maisterilinjalla Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Hannele esiintyy aktiivisesti kamarimuusikkona, lied-pianistina ja säestäjänä. Viimeisin konsertti oli yhdessä sopraano Marjaana Ritasen kanssa Rauma Festivon kahvilakonsertissa elokuussa 2017. Ajatus elinikäisestä musiikin oppimisesta on lähellä Hannelen sydäntä. Kokemusta on kertynyt niin seniorikuoron säestämisestä kuin pianonopettajan työstä lasten ja nuorten parissa.

Sauli Palmujoki, kitara

Sauli Palmujoki valmistui musiikkipedagogiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Kitaransoitonopettajan töiden lisäksi Sauli on tehnyt musiikinopettajan sijaisuuksia yläkoulussa ja lukiossa. Sauli on monipuolinen muusikko ja hän työskentelee musiikintekijänä.

 –

VALITSE SOITIN:

 

 

 

  • AJANKOHTAISTA

    LAULUKURSSI LAPSILLE 3.10 alkaen Lisätietoa --->
  • Follow us