© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

Projektit

IMPRO ON THE BEACH

Pe 3.6.2016 klo 19.00

Hietsun paviljongissä (Hiekkarannantie 9)

Tervetuloa nauttimaan Töölö Soi 2016 -festivaalin improkonsertista. Konsertissa esiintyvät Suomen eturivin muusikot ja improvisaation ammattilaiset.

Liput 5 eur (lipunmyynti 1 h ennen konserttia).

Illan ohjelma:

1) Mureddu://:Cartheuser:

Libero Mureddu, piano ja koskettimet
Moritz Cartheuser, sähkökitara ja objektit

2) Korvat Auki Ensemble:

Sergio Castrillón, sello
Jens Lindqvist, sähkökitara
Libero Mureddu, piano
Lauri Supponen, oboe

3) Sergio Castrillón, Otzir Godot & Libero Mureddu Trio:

Sergio Castrillón, sello
Otzir Godot, rummut ja lyömäsoittimet
Libero Mureddu, piano

Libero Mureddu ja Moritz Cartheuser alkoivat soittaa yhdessä vuonna 2013 muusikkoina Liquid Quartet -kokoonpanossa, jonka osana olivat myös tanssijat Giorgio Convertito ja Terhi Vaimala. Kokoonpanosta tuli nopeasti vakituinen ja he alkoivat soittaa duona. Duon musiikki heijastaa kummankin muusikon taustaa jazz- ja rock- muusikkona sekä sisältää elementtejä elektroakustisesta ja klassisesta nykymusiikista sekä vapaasta improvisaatiosta. Näihin tyyleihin nojautuen syntyy Mureddu-Carheuser -duon ainutlaatuinen, tunnistettava äänimailma, yhtenäinen dialogi kahden improvisoijan välillä.
Korvat Auki Ensemblen perustivat Korvat Auki ry:n jäsenet vuonna 2013. Ensemble on esiintynyt niin Flow-festivaalissa kuin Viitasaaren Musiikin Aika -festivaalissa, joka on Suomen johtavia nykymusiikin festivaaleja. Korvat Auki Ensemblen improvisoidut ääniaallot nostavat tunnelmadyynien harjanteet kohti ääretöntä. Tätä et koe toiste!
Castrillon-Mureddu-Godot -trio on uusi kokoonpano, joka ammentaa musiikkinsa avant-garde -jazzista sekä klassisesta nykymusiikista. Trion musiikin voi kiteyttää yhteen sanaan: Ilo.

Facebook-tapahtuma

___


ITZAM ZAPATAN KAMARIOOPPERA JÄÄKAUSI

Ti 31.5.2016 klo 19.00

Hietsun paviljongissä (Hiekkarannantie 9)

Seitsemän nuoren musiikin ja teatterin ammattilaisen muodostaman Start Up Opera -ryhmän yhteistyönä on syntynyt pienoisooppera Jääkausi. Jääkausi on science fictionin rajamailla liikkuva teos, jossa muukalainen saapuu jäätyneeseen kaupunkiin etsimään pois lähtenyttä rakkauttaan. Se on leikkisä, unenomainen sävellys kahdelle sopraanolle ja kamariyhtyeelle. Teoksen on säveltänyt Itzam Zapata, ohjannut Eljas Liinamaa ja kirjoittanut Juho Gröndahl. Lavalla nähdään sopraanot Milla Mäkinen ja Anna-Maija Perttunen sekä Korwamato-ensemble.

Milla Mäkinen, sopraano
Anna-Maija Oka, sopraano

Korvamato Ensmble:

Johanna Kärkkäinen, huilu
Kristjan Parts, klarinetti
Natalia Vaskinova, viulu
Iiris Tötterström, sello
Jenna Ristilä, piano
Itzam Zapata, kapellimestari

Liput 12 eur, tunti ennen konserttia

Facebook-tapahtuma

  • AJANKOHTAISTA