© TAIDETÖÖLÖ 2014-2017

Kaveritunnit Laulu

Tervetuloa laulutunnille kaverin tai perheenjäsenen kanssa! Kaveritunti on helppo ja hauska tapa aloittaa laulunopiskelu.

Laulutunnin kesto on 30/45 minuuttia, josta molemmat osallistujat saavat 10/15 minuuttia yksilöllistä ohjausta. Kaverin yksilöohjausta seuraamalla oppii myös itse. Laulutunnin loppuosa voidaan käyttää tarpeiden mukaan esimerkiksi kaksiäänisten laulujen tai duettojen harjoitteluun.

Erinomainen tapa nauttia laulamisen ilosta parhaan kaverisi kanssa tai hioa sukujuhlien yllätysohjelmanumero huippukuntoon! Kaveritunnit sopivat parhaiten 10-vuotiaista ylöspäin ilman yläikärajaa. Kaveritunnit voidaan räätälöidä myös esimerkiksi äidin ja tyttären yhteiseksi lauluhetkeksi. Perheopetus -20%.

Jos toinen paritunnin osallistujista on pois tunnilta, opettaja pitää 20/30min yksilötunnin paikalla olevalle.

Aikataulu: maanantai aamupäivisin, tiistai ja torstai iltapäivisin

Opetus pienryhmissä (2 oppilasta)

KOKEILUTUNTI 16,5€/30min/oppilas (33€/2 oppilasta)

· 30 min: 120€/kk*/oppilas

· 45 min: 180€/kk*/oppilas

*4 tuntia kuukaudessa

Perheopetus -20% 

Konserttimaksu 15€/osallistuja

ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE:

Loading...

Kun varaat kokeilutunnin, hyväksyt seuraavat ehdot:
Kokeilutunti maksetaan etukäteen. Kokeilutuntien peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kokeilutunnista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viiemeistään 24h ennen tuntia. Jos peruutus tapahtuu alle 24h ennen tuntia, hyvitämme 50% hinnasta. Peruuttamattomia tunteja ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Onko kysyttävää? Ota yhteyttä.

Laulunopettaja Milla MäkinenMilla Mäkinen, klassinen ja pop-laulu

Milla Mäkinen on valmistunut musiikin kandidaatiksi laulumusiikin osastolta Sibelius-Akatemiasta ja viimeistelee parhaillaan maisteriopintojaan suuntautumisvaihtoehtonaan laulupedagogiikka. Hänellä on laaja-alaista pedagogista kokemusta monen vuoden ajalta. Kaikki ikäryhmät, lähtötasot ja genret ovat tervetulleita!

Laulunopettaja Emma SuszkoEmma Suszko, klassinen ja pop-laulu

Emma Suszko on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla klassinen laulu pääaineenaan sekä Genèven musiikkikorkeakoulusta musiikin maisteriksi laulupedagogiikka pääaineenaan. Genèvessä häntä opetti alttolaulaja-kapellimestari Nathalie Stutzmann. Lisäksi hän on suorittanut Music Together -nimisen ohjaajakoulutuksen varhaismusiikkikasvatuksen alalla sekä täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla. Emmalla on kokemusta eri musiikkityyleistä laidasta laitaan, nykymusiikki ja kevyempi musiikki mukaan lukien, niin solistina kuin erilaisten kokoonpanojen jäsenenä, sekä mm. Savonlinnan oopperajuhlakuoron pitkäaikaisena jäsenenä. Opetuskokemusta hänellä on yksityisoppilaiden lisäksi Järvenpään opistosta sekä Nyonin konservatoriosta (Sveitsi). Musiikin ohella Emma on opiskellut ranskalaista ja italialaista kielitiedettä Helsingin yliopistossa ja on innokas persoonallisuuspsykologian harrastaja. Opettajana Emma on oppilaslähtöinen ja innostava, ja toivottaa kaikki laulamisen ilosta kiinnostuneet tervetulleiksi tunneilleen!

Tutustu upean sopraanomme Milla Mäkisen blogiin, jossa hän jakaa kokemuksiaan laulajana, opettajana ja ihmisenä.

Laulutunnit

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta. Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Jopa alle kymmenvuotiaat lapset voivat aloittaa laulutunnit. Tällöin edetään lapsen ehdoilla ja harjoitellaan itseilmaisua ja musiikillisia taitoja laulun keinoin. Tärkeä tavoite lasten lauluharrastuksessa on lisätä lapsen innostusta musiikkia kohtaan ja tukea ja vaalia luontaista musiikin tekemisen taitoa. Laulaminen kehittää prosessiajattelua, hahmotuskykyä, motoriikkaa ja abstraktia ajattelukykyä.

Laulutunneilla laulettavan ohjelmiston voi valita oman mieltymyksensä mukaan. Genrellä ei ole väliä; kaikki musiikkityylit räpistä oopperaan ovat tervetulleita. Lapsille ohjelmistona ovat lastenlaulut ja muu lapselle sopiva ohjelmisto.

Taidetöölön laulunopettaja on pedagogisesti pätevä ja kokenut ammattilainen. Hänellä on kokemusta lasten lauluopetuksesta monen vuoden ajalta. Myös itsensä laulutaidottomiksi kokevat ja laulu- tai esiintymispelkoiset ovat edistyneet huimasti laulutunneilla. Monet työssään puheääntään käyttävät ovat kokeneet hyödylliseksi ja kiinnostvaksi tutustua äänen toimintaan osaavan opettajan johdolla. Laulutunnit edistävät tervettä äänenkäyttöä ja säännöllisellä harjoittelulla niin puhe- kuin lauluäänenkin saa harjoitettua kestäväksi ja kantavaksi.

Laulutunnin suosituspituus on 30-60 minuuttia kerran viikossa.

Asiakaspalautetta

by Zena I. on Taidetöölö

Our 3-year old daughter has been learning piano with Irina, and we couldn’t be happier! She is the perfect type of teacher — patient, encouraging and creative — to help our child learn and keep her interest going. A lot of theory and practice goes into a seemingly short 20-minute lesson, but this is the perfect amount of time for a kid this age. We’re grateful for Irina’s ability to cultivate our child’s interest in learning a musical instrument, and look forward to her attending Taidetöölö well into the future.

by Soyoung on Taidetöölö

Johanna was very enthusiastic teacher. She was always encouraging me. Great flute lesson with her.

by Anu on Taidetöölö

Todella hyvät ja kehittävät tunnit tekivät soittamisesta hauskaa! 30 min soittoaikana kyllä tosi lyhyt, varsinkin kun soittajan vaihtumisen kuluu melkein puolet ajasta.Pääsin tosi hyvin alkuun tunneillanne viulun soitossa! kiitos siitä 🙂

by Martin G. on Taidetöölö

Positiviista ja asiantuntevaa opetusta kaiken tasoisille. Voin suositella myös aikusille vasta-aloittelijoille.

by Outi Kurki on Taidetöölö

Olen käynyt Johanna Kärkkäisen huilutunneilla: opetus oli ammattitaitoista, kannustavaa ja innostavaa. Jatkan mielelläni kunhan aikataluluni näyttävät rauhallisemmilta =o)

by Mayu Umemori on Taidetöölö

We enjoy lessons every times! Our daughter is quite young, but Irina could have devised how she like and is interested in the piano: doing many things in a lesson for keeping her concentration, and repeatedly practicing a bit difficult tasks. The lesson is good to get skills for piano and also for developing her intelligence.

by Alina Saaristo on Taidetöölö

 Irinan taitavan ohjauksen alla heräsi uuteen eloon uskoni, että voisin vielä aikuisenakin kehittää joskus lapsuudessa hankittua vähäistä pianon soittamisen taitoani. Pääsin harjoittelemaan omaan tahtiin, joustavasti omassa aikataulussa ja sain juuri tarvittavan määrän opastusta, jotta pääsisin omaan sen hetkiseen tavoitteeseeni. Käytännön harjoituksen rinnalla Irina ei unohda myöskään musiikin teoriaa, jota annostelee sopivin määrin sen tullessa esiin. 

by Melissa Airas on Taidetöölö

As an adult student (now in beginning violin), I have taken many lessons in my life with lots of teachers. Natalia is my first music teacher, and she is one of the best teachers I have met. She is really good at knowing exactly what kinds of exercises I need to progress and to stay motivated. And when I am slow at understanding certain concepts or at being able to replicate certain finger positions or bow movements, she always comes up with creative and personal ways to explain and help me get it. That’s a real gift. Plus, she and Irina (and everyone at Taidetöölö) are just really nice people to work with!

by Ana Belen Abundio on Taidetöölö

Milla is wonderful. She is a very good teacher with real passion for what she does. :)Definetely worthy!

by Jonna Lehtinen on Taidetöölö

Kiitos ihanasta ja selkeästä opetustavasta Irina! Mielestäni (ja varmasti myös lasten mielestä) olet lämmin, ymmärtäväinen, taitava ja sopivia tavoitteita lapsille antava opettaja. Jatka samaan malliin.

by Chi on Taidetöölö

I was glad that I found Taidetöölö in Helsinki that they would accept adult students as well. I enjoyed playing piano with Irina, and motivated by her all the time. Great experience, glad to know Irina and others. Thanks for the great time!

by Philipp Oleynik on Taidetöölö

I really like my piano and guitar teachers: Thomas and Itzam. I enjoy every single of my lessons.

by Irina Semenkova on Taidetöölö

It’s great that here one can begin to study at any age. School is located in a nice district; it’s easy to get here by any transport. School has very friendly and positive environment. Teachers are competent, and nice with students. Timetable is flexible and should fit anyone.I am very happy that I found this school!

by Katerina Vento on Taidetöölö

Ammattilaiset opettajat ja hyvä palvelu. Suosittelen!

by Lubna Dada on Taidetöölö

Great experience. Very helpful team! Keep going!

  • AJANKOHTAISTA

    LAULUKURSSI LAPSILLE 3.10 alkaen Lisätietoa --->
  • Follow us