Pianokurssi Kulosaaressa

Taidetöölö järjestää pianokursseja aikuisille ja lapsille Kulosaaren musiikkitalossa. Kurssi alkaa to 5.4.2018, ilmoittaudu mukaan!

Tarjolla on yksityistunteja torstaisin klo. 15-20 välisenä aikana M2 luokassa. Kurssiin sisältyy 8 x 30 tai 45 min yksityisopetusta. Kaikki ikäryhmät 5-vuotiaasta alkaen ovat tervetulleita kurssille.

Taidetöölö tarjoaa laadukasta musiikinopetusta kaikille halukkaille lähtötasoon katsomatta. Ilmoittaudu kurssille netin kautta ja anna musiikin ilon viedä mennessään!

Jo ensimmäisellä pianotunnilla päästään keskittymään pianon kauniiseen sointiväriin. Soittoharrastus on mahdollista aloittaa minkä ikäisenä tahansa, ja alkeet on mahdollista omaksua hyvinkin nopeasti! Monipuolinen piano sopii kaikkiin musiikkityyleihin.

Tunneilla harjoitellaan heti alusta asti rentoa soittoasentoa ja ergonomista soittotekniikkaa, opitaan nuotinlukua ja kehitetään sekä sävelkorvaa että koordinaatiokykyä – nopeasti pystytään jo soittamaan kädet yhteen. Tunneilla tutustutaan myös yhteissoittoon, esimerkiksi opettajan kanssa yhdessä nelikätisesti soittaen.

Soittotunnit suunnitellaan yksilöllisesti kunkin oppilaan tarpeiden mukaan aina alkeista eteenpäin. Yhdessä oppilaan kanssa valittu ohjelmisto vaihtelee klassisesta vaikkapa omiin pop-suosikkeihin.

Aikataulu:

5.4 – 31.5.2018

Torstaisin klo 15.00-20.00

Osoite: Ståhlberginkuja 1, 00570 Helsinki, Kulosaaren yhteiskoulu, M2 luokassa

Opettaja:

Ilmoittautuminen su 1.4.2018 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

ILMOITTAUDU PIANOKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Piano 8×30 tai Piano 8×45 min yksityistuntia)

2. Valitse “huhtikuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille 5.4.2018 (Tunnit järjestetään viikoittain samaan aikaan.)

3. Suorita maksu 

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

Hinnasto
Hinta
8x30 min yksityistuntia
€328€
8x45 min yksityistuntia
€456€

Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Poissaoloista sovittava erikseen opettajan kanssa. Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Opettaja korvaa sairauspoissaoloista aiheutuvat tunnit.

Kurssien peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Hyvitämme kurssista maksetun hinnan asiakkaan tilille, jos peruutus tapahtuu viiemeistään 48h ennen ensimmäistä tuntia. Jos peruutus tapahtuu alle 48h ennen tuntia, hyvitämme 50% hinnasta. Peruuttamattomia kursseja ei hyvitetä. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.