Tahtoisitko oppia soittamaan kitaraa? Tykkäätkö laulaa ja haluaisit oppia säestämään itse itseäsi? Tuntuuko vaikealta alkaa opettelemaan näiden kahden asian tekemistä yhtä aikaa? Tämä kurssi on juuri sinua varten!

Opit komppaamaan kitaralla erilaisia kappaleita. Saat valmiuksia luoda omanlaisesi säestystavan lauluun kuin lauluun. Kitaran säestyskurssilla kehität rytmitajuasi!

Kurssi järjestetään lauantaisin pienryhmässä  3.10-31.10 klo 14.15-15.15 osoitteessa Pietarinkatu 11 (Ullanlinna). La 17.10 ei ole tuntia. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin busillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

KENELLE KITARAKURSSI ON SUUNNATTU:

Kitaran säestyskurssi soveltuu kaikille joita kiinnostaa oppia soittamaan kitaraa; yksin, yhdessä tai itseä tai kaveria säestäen. Kurssi sopii myös heille joilla on jo aiempaa soittokokemusta kitarasta.

Kurssiin sisältyy 4×60 min ryhmäopetusta. Ryhmään mahtuu 5 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN AIKANA:

Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustutaan soittimeen yleisesti, soittoasentoon ja käsien tehtäviin. Seuraavilla tunneilla syvennytään sointuotteisiin, sorminäppäilyyn ja plektralla soittamiseen. Harjoituksia soitetaan ryhmässä yhdessä musisoiden.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain oma kitara ja iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi. Meiltä tarvittaessa voi lainata soittimen. Vuokrahinta on 30€ / kurssi sis. ALV 24%.

KURSSIN JÄLKEEN:
  • Osaat muodostaa sointuja.
  • Osaat säestää ja kompata.
  • Osaat lukea sointumerkkejä ja seurata nuottia.
KURSSIN OPETTAJA SAULI PALMUJOKI

Sauli Palmujoki, Taidetöölön kitaraopettaja

Sauli on koulutukseltaan Musiikkipedagogi (AMK). Hän on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta 2016 pääaineenaan klassinen kitara. Sauli on monipuolinen muusikko, kitaristi ja laulaja. Hänen soittimistoon kuuluu nylon- ja teräskielisiä akustisia kitaroita ja sähkökitaroita. Sauli toimii myös trubaduurina ja bändisoittajana. Omimmillaan hän on musiikin tekijänä ja hän viihtyy hyvin eri genrejen parissa. Sauli on hankkinut instrumenttipedagogin työn lisäksi kokemusta myös muista musiikinopettajan tehtävistä.
Aikataulut: lauantaisin 3.10-31.10 klo 14.15-15.15, 4x60 min tuntia

Ei ole tuntia: la 17.10

Osoite: Pietarinkatu 11 B (Ullanlinna)

Hinta: 99€ (sis. ALV 24%)

Ryhmä: 5 osallistujaa, paikkoja rajoitetusti

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU KITARAKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Kitaran säestyskurssi)

2. Valitse “lokakuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (la 3.10). Tunnit järjestetään lauantaisin samaan aikaan. La 17.10 ei ole tuntia.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista viikonloppukursseistamme?