Harmonikansoiton opiskelu kaikenikäisille ja – tasoisille

Ensimmäinen askel harmonikansoiton harrastuksen aloittamiseen tapahtuu  helposti kokeilutunnilla, jossa oppilas ja opettaja tutustuvat toisiinsa ja  kartoittavat oppilaan tarpeita.
Kokeilutunnille osallistuminen ei ole sitova  ilmoittautuminen, voit päättää tapaamisen jälkeen, haluatko jatkaa  opiskelua.
Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kokeilutuntia varten, joten  erillistä valmistautumista harrastuksen kokeilemiseen ei tarvita.

HARMONIKANSOITON KOKEILUTUNNILLA:

Harmonikka sopii kaikenikäisille ja –tasoisille ja sen harrastamisen voi aloittaa  pienellä kynnyksellä tulemalla harmonikansoiton kokeilutunnille.  Harmonikansoiton kokeilutunnilla oppilas saa kattavan kokonaiskuvan harmonikasta ja sen soittamisesta. Harmonikansoiton kokeilutunnilla  perehdytään muun muassa harmonikan ominaisuuksiin, soittotekniikkaan ja  –asentoon.

Kokeilutunnilla harmonikansoittoa lähestytään keskustelemalla ja tekemällä.  Jo ensimmäisellä kokeilutunnilla oppilas pääsee itse tutustumaan  harmonikkaan soittamalla itse, ja tunnilla käydään läpi oppilaan toiveita ja  tarpeita soittamiseen ja sen opiskeluun liittyen.

Kokeilutunnin sijaan voit ilmoittautua harmonikan tutustumiskurssille. Kurssiin sisältyy 4×45 min yksityisopetusta. Jokaisella tunnilla keskitymme perusasioihin. Niiden avulla luot vahvan pohjan omalle kotiharjoittelurutiinillesi. Tavoitteenamme on, että neljän tunnin aikana saat selvän käsityksen harmonikansoiton harrastuksesta ja kipinän sen jatkamiselle!

HARMONIKANSOITON TUNNEILLA:

Harmonikansoiton tunnit rakennettaan yksilöllisesti kullekin oppilaalle  sopivaksi. Tuntien rakenne ja sisältö määräytyy pitkälti oppilaiden omien  toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Tunnit voivat olla hyvin rentoja ja  soittaminen voi olla harrastus. Soittaminen voi kuitenkin olla myös hyvin  tavoitteellista, jolloin tuntien sisältö ja rakennekin ovat sen mukaisia. Oppilaan taso, tavoitteet ja tarpeet huomioidaan kokeilutuntien aikana, jonka  jälkeen kullekin oppilaalle luodaan oma opetussuunnitelma.

Aloittelijoiden kanssa lähdetään liikkeelle perusasioista, kuten  soittoasennosta ja -ergonomiasta ja musiikin perusteista. Perusasioiden  opettelemisen rinnalla soitetaan helppoja ja kivoja kappaleita  mahdollisimman paljon yhdessä opettajan kanssa ja yksin, jotta soitin tulee  tutuksi käytännön tekemisen kautta.

Kokeneempien oppilaiden kanssa opetuksen painopisteenä voivat olla muun  muassa tulkitseminen, musiikin syvällisempi ymmärtäminen ja erilaiset  soittotekniikat. On mahdollista keskittyä tarkemmin esimerkiksi oppilaan  heikkouksiin ja vahvuuksiin, ja oppilaan toiveesta voidaan myös syventyä  tarkemmin musiikin eri osa-alueisiin.

Harmonikansoiton tunneilla ei tarvitse jännittää ja oppilaana voit itse  vaikuttaa siihen, kuinka tuntien sisältö rakentuu. Tunneilla saat  kokonaiskuvan harmonikansoitosta ja voit syventyä esimerkiksi ainoastaan  barokkimusiikkiin, valsseihin tai vaikka Beatlesiin.

Voit aloittaa harmonikansoiton tyhjästä ja luoda siitä itsellesi mukavan harrastuksen. Voit  myös harrastaa harmonikansoittoa tavoitteellisesti ja saada siihen  ammattitaitoista opetusta. Iällä ja tasolla ei ole väliä, joten harmonikansoittoa  voi lähestyä pienelläkin kynnyksellä. Tervetuloa harmonikansoiton tunneille!

Mikäli kokeilutunnin jälkeen päätät jatkaa harmonikkatunteja, meiltä voi vuokrata soittimen.

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:

OPETUSVAIHTOEHDOT

1. KOKEILUTUNTI: 45 min yksityisopetusta. Et sitoudu mihinkään, voit päättää kokeilutunnin jälkeen haluatko jatkaa opintoja tai et.

2. TUTUSTUMISKURSSI: saat 4×45 min yksityisopetusta. Tunnit järjestetään peräkkäisillä viikoilla samaan aikaan.

3. 5x TUNTIPAKETIT: mikäli viikoittaiseen opetukseen sitoutuminen ei toimi sinulle. Voit varata tunnit erikseen sähköpostilla.

4. ILMOITTAUTUMINEN KOKO LUKUVUODELLE: saat yhden vakituisen ajan, jolla käydään viikoittain. Syksyllä on 15 tuntia, keväällä 17.

Hinnasto / yksityisopetus

Harmonikan kokeilutunti 45 min
€75
Harmonikan tutustumiskurssi 4x45 min
€299
Harmonikan 5x30/45/60 min irtotuntia
€265-445
Harmonikan soittotunnit, syksy 15x30/45/60 min
€769-1320

VALITSE MISTÄ HALUAT ALOITTAA:

KOTIOPETUS

Musiikkikoulumme tiloissa tapahtuvan opetuksen lisäksi tarjoamme opetusta myös oppilaan kotona. Kotiopetus sopii kenelle tahansa, joka kokee kotona tapahtuvan opetuksen arkea helpottavana ratkaisuna. Lisätietoja osoitteessa https://taidetoolo.fi/kotiopetus/

VOIT OSTAA HARMONIKKATUNNIT MYÖS LAHJAKSI TÄSTÄ.

Taidetöölön lahjakortti kokeilutunnille tai tutustumiskurssille sopii lahjaksi kaiken ikäisille. Hänelle, jolla on jo kaikkea. Hänelle, joka arvostaa elämyksiä tavaroiden sijaan. Lahjakortti saattaa olla ensimmäinen ratkaiseva askel kohti uutta harrastusta!

Taidetöölön lahjakortti on voimassa 6kk ostohetkestä. Kortin saaja voi varata ilmaisen soittotunnin oman valintansa mukaisesti. Saat lahjakortin kahden päivän kuluessa sähköpostiisi pdf-muodossa. Lahjakortti on uniikki lahja, joka erottuu joukosta!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

HARMONIKAN TUTUSTUMISKURSSI