Ensimmäinen askel soitto- tai lauluharrastuksen aloittamiseen tapahtuu helposti kokeilutunnilla, jossa oppilas ja opettaja tutustuvat toisiinsa ja kartoittavat oppilaan tarpeita. Kokeilutunnille osallistuminen ei ole sitova ilmoittautuminen, voit päättää tapaamisen jälkeen, haluatko jatkaa opiskelua. Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kokeilutuntia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen kokeilemiseen ei tarvita. Kokeilutunnille voi ilmoittautua vuoden ympäri.

 

Kitaran kokeilutunnilla tutustutaan soittimeen ja sen ominaisuuksiin sekä soittoasentoon.

 

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Lapset oppivat musiikkia helposti erilaisten leikkien kautta. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kokeilutunnin monipuoliseen sisältöön.

 

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

Kitaransoiton opiskelu

kaikentasoisille ja -ikäisille

Taidetöölön kitaratunnit sopivat aikuisille ja lapsille, vasta kitaransoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille! Koulussamme voi opiskella niin klassista kuin esimerkiksi kevyttä musiikkia. Kitaratunneilla tutustutaan nuotteihin sekä tabulaturiin ja opetellaan kappaleita heti ensimmäisestä tunnista alkaen. Kitarassa on miellyttävä ääni, ja äänenmuodostus nouseekin tärkeäksi teemaksi heti kitaraopintojen alussa. Kitara on myös todella monipuolinen soitin, ja jo opiskelun alkuvaiheessa voidaan erikoistua mm. jazz- ja bluesskaaloihin, rock-hittien kitarasooloihin tai keskittyä klassiseen kitaraan.

Aikataulu: ke ja to iltapäivisin

ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE:
Loading...

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

tai tutustu medän kitaran kesäkursseihimme!