Irina Zoteeva, piano

Irina Zoteeva valmistui maisteriksi Petroskoin Konservatoriosta vuonna 2009 A. Skorodumovin luokalta, minkä jälkeen on työskennellyt piano-osaston johtajana, opettajana ja säestäjänä Petroskoin musiikkikoulussa (2009-2010). Vuonna 2012 Irina valmistui Oulun Ammattikorkeakoulusta Mikko Heinisen luokalta. Irina on osallistunut moniin pianokilpailuihin Suomessa ja Venäjällä ja toimii aktiivisena muusikkona Suomen musiikkielämässä. Kesällä 2016 Irina esiintyi Sibelius Finland Experience -konserttisarjan solistina Helsingin Kansallissalissa. Hän soitti kesän aikana yli 20 konserttia. Irina on Taidetöölön yksi perustajajäsen ja hän on ollut yrityksen hallituksessa vuodesta 2014.

Milla Mäkinen, klassinen ja pop-laulu

Milla Mäkinen on valmistunut musiikin kandidaatiksi laulumusiikin osastolta Sibelius-Akatemiasta ja viimeistelee parhaillaan maisteriopintojaan suuntautumisvaihtoehtonaan laulupedagogiikka. Hänellä on laaja-alaista pedagogista kokemusta monen vuoden ajalta. Kaikki ikäryhmät, lähtötasot ja genret ovat tervetulleita!

Ivan Zoteev, viulu

Ivan Zoteev valmistui muusikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joilla hänen opettajinaan ovat toimineet mm. Kaija Saarikettu, Gil Shaham ja Erkki Palola. Ivan on työskennellyt viulunsoitonopettajana Oulun musiikkikoulussa, Ranuan kansalaisopistolla ja Madetojan musiikkilukiossa. Lisäksi hän on toiminut viulistina Oulu Sinfoniassa vuosina 2009-2012. Ivan on suuri nykymusiikin ystävä ja hän on kantaesittänyt useita nykymusiikkiteoksia Suomessa ja ulkomailla, viimeisimpänä Itzam Zapatan teoksen kahdelle viululle 4p2v. Hän on myös esiintynyt kansainvälisellä UNM-nykymusiikkifestivaalilla Helsingissä 2015 sekä debytoi jousikvartettinsa kanssa Berliinin Filharmoniassa tammikuussa 2015.  Ivan vastaanotti Grand Prix –palkinnon Art and Education in the XXIst Century –säätiön järjestämässä kamarimusiikkikilpailussa vuonna 2008.

Heidi Rehnberg, sello

Heidi aloitti 8- vuotiaana sellonsoiton Timo Hanhisen johdolla Naantalin musiikkiopistossa ja jatkoi opintoja Turun konservatoriossa. Hän valmistui Musiikkitaiteen maisteriksi professori Sergey Rolduginin luokalta Pietarin valtiollisesta konservatoriosta v. 2001. Opettajana hän on toiminut mm Länsi-Pirkanmaan musiikkiopistossa, Espoon Steinerkoulusa sekä Kainuun – ja Kuhmon musiikkiopistoissa. Heidi on soittanut monissa kotimaisissa ja ulkomaisissa orkestereissa; soolosellistinä L ‘ Orchestre symphonique du Theatre St. Michel (nyk. nimeltään Brussels Philharmonic Orchestra), äänenjohtajana Zomeropera- orkesterin Taikahuilu- produktiossa ( Alden Biesen, Belgia), soolosellistinä Lappeenrannan sinfoniaorkesterin konsertissa, Suomalais- virolaisessa sinfoniaorkesterissa (konsertit Tallinnassa ja Tartossa), Venäläis- eurooppalaisen sinfoniaorkesterin kesäkiertueella ( Pietari, Operetta at Kaunas Castle, Kaliningrad) sekä soolosellistinä Metropolian Jevgeny Onegin- produktiossa. Kevyttä musiikkia hän on soittanut Aim- recordsin konsertissa ja tallenteille (Gent, Belgia). Heidi on aktiivisesti esiintynyt Suomessa sekä ulkomailla ( Venäjä, Belgia, Italia) erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa. Heidi toivottaa kaikenikäiset – ja tasoiset oppilaat tunneilleen ja auttaa soittimen hankinnassa! Kokeilutunnut on hyvä tapa tutustua soittimeen ja Taidetöölöstä löytyy eri kokoisia selloja näitä tunteja varten.

Emma Suszko, klassinen ja pop-laulu

Emma Suszko on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan johdolla klassinen laulu pääaineenaan sekä Genèven musiikkikorkeakoulusta musiikin maisteriksi laulupedagogiikka pääaineenaan. Genèvessä häntä opetti alttolaulaja-kapellimestari Nathalie Stutzmann. Lisäksi hän on suorittanut Music Together -nimisen ohjaajakoulutuksen varhaismusiikkikasvatuksen alalla sekä täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla. Emmalla on kokemusta eri musiikkityyleistä laidasta laitaan, nykymusiikki ja kevyempi musiikki mukaan lukien, niin solistina kuin erilaisten kokoonpanojen jäsenenä, sekä mm. Savonlinnan oopperajuhlakuoron pitkäaikaisena jäsenenä. Opetuskokemusta hänellä on yksityisoppilaiden lisäksi Järvenpään opistosta sekä Nyonin konservatoriosta (Sveitsi). Musiikin ohella Emma on opiskellut ranskalaista ja italialaista kielitiedettä Helsingin yliopistossa ja on innokas persoonallisuuspsykologian harrastaja. Opettajana Emma on oppilaslähtöinen ja innostava, ja toivottaa kaikki laulamisen ilosta kiinnostuneet tervetulleiksi tunneilleen!

Hannele Ahola, klassinen piano ja vapaa säestys

Hannele Ahola on valmistunut pianopedagogiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Tällä hetkellä hän jatkaa opintojaan Sibelius-Akatemiassa Musiikkikasvatuksen osastolla. Hannele esiintyy aktiivisesti kamarimuusikkona, lied-pianistina ja säestäjänä. Ajatus elinikäisestä musiikin oppimisesta on lähellä Hannelen sydäntä.

Sauli Palmujoki, kitara

Sauli Palmujoki valmistui musiikkipedagogiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Kitaransoitonopettajan töiden lisäksi Sauli on tehnyt musiikinopettajan sijaisuuksia yläkoulussa ja lukiossa. Sauli on monipuolinen muusikko ja hän työskentelee musiikintekijänä.

Jenny Liebkind, pop-jazz laulu

Jenny Liebkind on valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2015 popjazz-laulu pääaineena. Hän opettaa laulua useassa musiikkiopistossa ja tekee myös uraa soololaulajana sekä musikaalinäyttelijänä. Hän on perehtynyt laajasti rytmimusiikkiin, mutta erikoistunut musikaalilauluun ja etnomusiikkiin. Tällä hetkellä hän tekee merkittävää roolia musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa ja esiintyy laulajana useimmissa eri produktioissa. Hän voitti IJMF International Jewish Music Festival-kilpailun toisen sijan SHEINE ITE-yhtyeensä kanssa Amsterdamissa toukokuussa 2017.  Kilpailuun osallistui satoja kokoonpanoja 24:stä eri maasta.

Hän on opettanut rytmilaulua eri tasoisille ja -taustaisille oppilaille jo kymmenen vuotta ympäri Suomea niin musiikkiopistoissa kuin teattereissa.

Kaikentasoiset- ja taustaiset oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita Jennyn oppiin!

Jasper Koekoek, piano (klassinen ja vapaa säestys)

Jasper Koekoek valmistui Tampereen musiikkiakatemiasta (TAMK) pianopedagogiksi vuonna 2017 ja opiskelee parhaillaan maisterintutkintoaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa pääaineenaan Pianokamarimusiikki ja lied. Koekoek on monipuolinen pianisti, joka esiintyy niin soolopianismin ja liedin kuin kamari- ja orkesterimusiikinkin saralla, minkä lisäksi hän antaa soitonopetusta ja säestää. Vuonna 2018, hänen ja sopraano Marianne Montosen duo saavutti kolmannen sijan kansallisessa Helsinki Lied -kilpailussa. Koekoekin opettajina ovat olleet huomionarvoiset pianistit kuten Juhani Lagerspetz ja Heini Kärkkäinen.

Niina Laitinen, klassinen laulu

Niina Laitinen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta Sirkku Wahlroos-Kaitilan ohjeistuksessa pääaineenaan laulupedagogiikka sekä muusikoksi Helsingin Konservatoriosta Ritva Laamasen johdolla.  Laitisella on opetuskokemusta pitkältä ajalta, hän on opettanut ikään katsomaatta ja kaikentasoisia laulamisesta kiinnostuneita. Laitinen myös esiintyy ja kilpailee, hän on saavuttanut Merikanto- laulukilpailussa toisen sijan 2015 ja ollut finalistien joukossa PLMF- nordic-baltic vocal contest- laulukilpailussa 2017.

”Rakastan opettamista ja uusien äänien ja instrumenttien kanssa työskentelemistä. Parasta laulunopettamisessa on se, että pitkäjänteisen työn tuloksena syntyy jokaiselle uniikki instrumentti ja ääni joka puhkeaa oikeanlaisen laulutekniikan myötä kukkaan. Jokainen ääni on uniikki ja jokaiselle äänelle on oma paikkansa ja kuulijakuntansa. Laulaminen tuottaa iloa sekä esiintyjälle että kuulijakunnalle. Tunneilleni olet tervetullut lähtötasosta riippumatta. Keskitymme oikanlaisen laulutekniikan ja hengitystekniikan lisäksi laulujen sanomaan sekä ilmaisuun musiikin ja laulun keinoin.”