Taidetöölön viikonloppukurssit

Kiinnostaisko kitaransoitto? Tarttis oppia soittamaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tullut joskus aiemmin soiteltua, mutta siitä on aikaa ja täytyisi varmaan palauttaa asioita mieleen? Tervetuloa mukaan!

Kurssilla opit tuntemaan kitaran otelautaa, löytämään sieltä säveliä ja muodostamaan oikeita sointuja. Nuoteista ja tabulatuureista soitto molemmat tulevat tutuiksi. Yhdessä porukassa musisointi antaa intoa ja motivaatiota omaankin soittamiseen!

Lauantaisin 18.1-15.2.2020, 5x60 min tuntia

Osoite: Lapinrinne 2, 00101 HKI (Kamppi)

Tahtoisitko oppia soittamaan kitaraa? Tykkäätkö laulaa ja haluaisit oppia säestämään itse itseäsi? Tuntuuko vaikealta alkaa opettelemaan näiden kahden asian tekemistä yhtä aikaa? Tämä kurssi on juuri sinua varten!

Opit komppaamaan kitaralla erilaisia kappaleita. Saat valmiuksia luoda omanlaisesi säestystavan lauluun kuin lauluun. Kitaran säestyskurssilla kehität rytmitajuasi!

Lauantaisin 18.1-15.2.2020, 5x60 min tuntia

Osoite: Lapinrinne 2, 00101 HKI (Kamppi)

Oopperan minikurssi on tarkoitettu jo klassista yksinlaulua harrastaneille. Kurssi sopii mainiona lisänä klassisen laulun viikottaisia perusopintoja opiskeleville.

Yksinlaulutunneilla lähestymme aarioita lauluteknisesti ja ryhmätunneilla perehdymme esiintymiseen. Ryhmätunneilla on paikalla pianisti. Perehdymme roolityöhön sekä tarinoihin aarioiden taustalla.

Su 26.1, la 1.2 ja su 2.2.2020

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 Helsinki

Haluatko saada tietoa tulevista viikonloppukursseista?