TAIDETÖÖLÖN LYHYET TEEMAKURSSIT

kevät/kesä 2024

Oletko aina halunnut oppia laulamaan, mutta tuntenut itsesi epävarmaksi äänesi suhteen? Siinä tapauksessa tämä kurssi on sinua varten. Laulutaidottomien kurssi tarjoaa rennon ja kannustavan ympäristön, jossa voit kehittää laulutaitojasi ilman turhaa painetta.

Seuraava kurssi: 18.-19.5 ja 15.-16.6.2024

LAULETAAN ISKELMÄÄ! -viikonloppukurssi, копия

Taidetöölön Lauletaan iskelmää! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja iskelmämusiikin kautta.

Seuraava kurssi: 8.-9.6.2024

Lauletaan euroviisuja! -viikonloppukurssi

Taidetöölön Lauletaan Euroviisuja! -ryhmälaulukurssilla harjoitellaan laulutekniikkaa, kuten kehon käyttämistä laulun tukena, artikulointia ja rekisterivaihdoksia. Lisäksi kurssilla harjoitellaan Euroviisujen hengessä suurten tunteiden tulkintaa.

Seuraava kurssi: 18.-19.5.2024

RnB / soul -viikonloppukurssi / Taidetöölö

Taidetöölön Tutustutaan soul- ja r&b -musiikkiin! -ryhmälaulukurssilla tutustutaan afroamerikkalaisen soul- ja r&b -musiikin historiaan, estetiikkaan ja tärkeisiin kappaleisiin. Lisäksi kurssilla tehdään katsaus siihen, miltä soul- ja r&b -musiikki kuulostaa tänä päivänä.

Seuraava kurssi: 15.-16.6.2024

Lauletaan tangoa! -kurssi / Taidetöölö

Taidetöölön Lauletaan tangoa! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja tangomusiikin kautta.

Seuraava kurssi: to 6.6 ja 13.6.2024

Дизайн без названия(7)

Kärsitkö ääniongelmista, kuten äänen katkeilusta, narinasta ja käheydestä?
Tuntuuko kurkussa ikävää kireyttä? Katoaako ääni työpäivän aikana? Taidetöölön Puhe ja Ääni- kurssilla lähdemme tutustumaan puhetekniikkaan ja äänenhuollon perusteisiin.

Seuraava kurssi: la-su 8.-9.6.2024

View through a beautiful enchanting fairy tale woodland onto a castle and a sailing ship, 3d render.
Tule laulamaan iki-ihania Disney-sävelmiä Taidetöölön viikonloppukursille! Laulun ohessa tutustumme laulutekniikan saloihin erilaisten ääni- ja hengitysharjoitusten avulla.
Seuraava kurssi: elo-syyskuu 2024

2019-05-18T15 00 49_a6308015

Taidetöölön Lauletaan leffaklassikoita! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja tunnettujen elokuva- ja musikaalisävelmien kautta.

Seuraava kurssi: elo-syyskuu 2024

Haluatko saada tietoa tulevista viikonloppukursseista?