Sähkökitaransoiton opiskelu kaikentasoisille (6+)

Ensimmäinen askel soitto- tai lauluharrastuksen aloittamiseen tapahtuu helposti kokeilutunnilla, jossa oppilas ja opettaja tutustuvat toisiinsa ja kartoittavat oppilaan tarpeita. Kokeilutunnille osallistuminen ei ole sitova ilmoittautuminen, voit päättää tapaamisen jälkeen, haluatko jatkaa opiskelua. Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kokeilutuntia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen kokeilemiseen ei tarvita.

Sähkökitaran kokeilutunnilla:

Sähkökitaran kokeilutunnilla tutustutaan soittimeen ja sen ominaisuuksiin sekä soittoasentoon.

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kokeilutunnin monipuoliseen sisältöön.

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

Kokeilutunnin sijaan voit ilmoittautua kitaran tutustumiskurssille. Kurssiin sisältyy 4×45 min yksityisopetusta. Jokaisella tunnilla keskitymme perusasioihin. Niiden avulla luot vahvan pohjan omalle kotiharjoittelurutiinillesi. Tavoitteenamme on, että neljän tunnin aikana saat selvän käsityksen lauluharrastuksesta ja kipinän sen jatkamiselle!

29.5.-19.6.2024 Taidetöölössä pidetään kitaran kesäkurssit yksityistunteina tai ryhmäopetuksena. Tutustu tuntivalikoimaan ja varaa paikka tästä.

Sähkökitaratunneilla:

Sähkökitaransoiton alkeet tulevat tutuiksi yksinkertaisten harjoitusten avulla. Opettajan ohjauksella harjoitellaan otelaudan tuntemusta ja nuotinlukua, sointuotteita, säestämistä, kielten näppäilyä niin sormin kuin plektraakin käyttäen. Opit soittamaan kappaleita ja riffejä, nuoteista, tabulatuureista ja opettajan esimerkistä.

Kitaratunneilla saat kattavan kokonaiskuvan siitä, mitä kitaransoitto on, mitä kitaransoiton harrastaminen edellyttää ja kuinka opinnoissaan voi edetä.

Koululla on vahvistin.

ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE (75€ / 45 min):

Osoite: Pietarinkatu 11, 00140 HKI (kartta)

Loading...

Kokeilutunti maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Jos sopivaa aikaa ei löydy, ilmoittaudu varalle —>

Musiikkikoulumme tiloissa tapahtuvan opetuksen lisäksi tarjoamme opetusta myös oppilaan kotona. Kotiopetus sopii kenelle tahansa, joka kokee kotona tapahtuvan opetuksen arkea helpottavana ratkaisuna. Lisätietoja osoitteessa https://taidetoolo.fi/kotiopetus/

Kitaran viehättävä sointi, helppo kuljetettavuus ja saatavuus sekä monipuolisuus niin yksin kuin yhdessäkin soitettaessa tekee siitä yhden maailman suosituimmista soittimista.

Kitaratunneillemme ovat tervetulleita kaikki kitaransoitosta kiinnostuneet. Tutustut rennossa ilmapiirissä itsellesi uuteen soittimeen ja saat valmennusta jo tutun instrumentin harjoitteluun.

Säännöllisesti tunneilla käydessäsi kehität taitoja, jotka tukevat myös muiden kanssa yhdessä musisointia, kuten esimerkiksi improvisointikykyä. Erilaisten harjoitusten avulla edistyt ja ylläpidät soittotaitoasi jatkuvasti.

Soittimen huoltoon ja hankkimiseen liittyvissä kysymyksissä opettaja auttaa sinua mielellään.

Tavoitteenamme on, että kurssin käytyäsi olet päässyt makuun soittamisen ilosta. Olet kehittynyt kitaristina. Osaat soittaa lempibiisisi. Tervetuloa tunneille!

MUUT TAIDETÖÖLÖN KITARAKURSSIT

Kitaran alkeiskurssi aikuisille

Kurssilla opit kitaran perustekniikkaa ja sointujen soittoa. Kurssille ei ole ikärajaa. Kurssin jälkeen osaat muodostaa sointuja ja soittaa yksinkertaisia melodioita. Tutustut sointumerkkeihin, nuotinlukuun ja tabulatuureihin. Saat kattavan yleiskatsauksen kitaran soittoon.

Kitaran tutustumiskurssi 4×45 min

Kitaran tutustumiskurssilla saat mahdollisuuden tutustua kitaransoittoon kokeneen ammattilaisen ohjauksella. Osallistumalla tutustumiskurssille saat valmiuksia pitkäkestoisen soittoharrastuksen aloittamiselle. Saat neuvoja ja vinkkejä moniin eri kitaransoiton osa-alueeseen.

VOIT OSTAA KITARATUNNIN MYÖS LAHJAKSI TÄSTÄ.

Tavoitteenamme on, että kurssin käytyäsi olet päässyt makuun soittamisen ilosta. Olet kehittynyt kitaristina. Osaat soittaa lempibiisisi. Tervetuloa tunneille!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

KITARAN KESÄKURSSIT 2024