Kotiopetus

Musiikkikoulumme tiloissa tapahtuvan opetuksen lisäksi tarjoamme opetusta myös oppilaan kotona. Kotiopetus sopii kenelle tahansa, joka kokee kotona tapahtuvan opetuksen arkea helpottavana ratkaisuna. Kotiopetus mahdollistaa harrastamisen myös silloin, kun esimerkiksi pienten lasten kanssa on vaikeaa sovittaa aikatauluja ja ratkaista mahdollisia harrastuksiin kuljettamisia.

Kotiopetusta haetaan nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Tietoihin täytetään osoite, jossa opetuksen toivotaan tapahtuvan.

Kotiopetus on erinomainen mahdollisuus järjestää useampi henkilö peräkkäin tunneille samassa osoitteessa. Useamman oppitunnin järjestäminen peräkkäin toimii hyvin perheissä, joissa on monta harrastajaa. Myös paritunteja tai ryhmätunteja voi järjestää kotiopetusmuotoisena asiakkaan toiveen mukaan.

Taidetöölön tarjoama kotiopetus noudattaa samoja käyttösääntöjä kuin koulun tiloissa tapahtuva opetus. Oppitunteja myydään 16 kerran tuntipaketeissa. Voimassaoloaika on 16 opetusviikkoa ja oppitunti tapahtuu viikoittain samana sovittuna aikana.

Hinnasto
16x30 min
€921
16x45 min
€1190
16x60 min
€1632

Ole hyvä ja täytä lomake. Otamme sinuun yhteyttä 2-5 arkipäivän kuluessa.