KOKEILUTUNTI

Taidetöölö suosittelee osallistumista kokeilutunnille, ennen musiikkiharrastuksen aloittamista. Kokeilutunnille voi ilmoittautua Taidetöölön verkkosivuilla vuoden ympäri. Kokeilutunti ei ole pakollinen. Jos haluat aloittaa soitto- tai laulutunnit ilman kokeilutuntia, ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse (info@taidetoolo.fi).

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN (16+ -vuotiaalle)

Tuntipaketti (5, 8 tai 10 tuntia) maksetaan ennen opiskelun aloittamista joko kokonaan tai 50 % laskun summasta. Lasku lähetetään sähköpostitse. Toisen 50 % osuuden laskuun lisätään 4€:n käsittelymaksu.

Uuden tuntipaketin voi hankkia sen jälkeen kun edelliseen tuntipakettiiin kuuluvat oppitunnit on käytetty.

Oppilaan perumaa oppituntia ei laskuteta, jos peruutus on tehty viimeistään 24h ennen oppitunnin alkua tai jos peruminen tapahtuu sairauden vuoksi. Menetetty oppitunti pyritään aikataulujen mahdollisuuksien rajoissa korvaamaan oppilaalle. Jos oppilas peruu oppitunnin alle 24h sovitusta alkamisajasta, se katsotaan pidetyksi.

Tuntipaketti on voimassa lukukauden loppuun asti (2.6.2018). Taidetöölö ei korvaa käyttämättä jääneitä oppitunteja tai palauta rahaa tuntipaketin käyttämättä jääneistä kerroista.

Vahvistamme ilmoittautumisen Taidetöölön opetukseen maksusuorituksen vastaanottamisen jälkeen.

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN (4-15 vuotiaalle)

Jos asiakas haluaa kokeilutunnin jälkeen jatkaa opetusta, hänen tulee täyttää ilmoittautumislomake ja sopia seuraavien tuntien aikataulusta opettajansa kanssa. Asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä opiskelupaikka varataan oppilaalle koko lukukauden ajaksi. Ilmoittautuminen on täten sitova koko lukukauden ajan (syyslukukausi päättyy jouluna, kevätlukukausi toukokuun viimeisenä päivänä).

Oppilaspaikan peruminen kesken lukukauden henkilökohtaisesta syystä edellyttää peruutusmaksun (80 € sis. ALV) maksamista.
Mikäli oppilas peruu neljä peräkkäistä oppituntia henkilökohtaisesta syystä, katsotaan oppilaspaikka peruutetuksi ja peruutusmaksu peritään. Sairastumisen takia perutut oppitunnit eivät aiheuta oppilaspaikan menettämistä, mikäli oppilas toimittaa lääkärintodistuksen.

Maksu

Lasku pidetyistä tunneista lähetetään jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä. Vain pidetyistä musiikkitunneista laskutetaan.

Tunnin peruuttaminen/siirtäminen

Tunnin peruuttamisesta tai siirtämisestä sovitaan henkilökohtaisesti oman opettajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.

Tunnin peruuttaminen sairastumisen vuoksi.

Jos asiakas peruuttaa tunnin sairastumisen vuoksi, Taidetöölö ei peri maksua kyseisestä tunnista.

Tunnin peruuttaminen henkilökohtaisista syistä.

Jos asiakas peruuttaa tunnin henkilökohtaisista syistä viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkamisajakohtaa, Taidetöölö ei peri maksua kyseisestä tunnista. Jos asiakas peruuttaa tunnin henkilökohtaisista syistä alle 24 tuntia ennen tunnin alkamisajakohtaa, Taidetöölö perii kyseisestä tunnista täyden hinnan.

Poissaolo ilman ilmoittamista.

Jos asiakas ei saavu sovitulle tunnille, eikä ole ilmoittanut poissaolostaan opettajalle, Taidetöölö perii tunnista täyden hinnan.

Opettaja peruu tunnin.

Jos opettaja joutuu perumaan sovitun tunnin sairastumisen tai henkilökohtaisten syiden vuoksi, tunnin pitää toinen opettaja, tai se siirretään toiseen ajankohtaan, mikäli mahdollista.

Taidetöölö ei suosittele opetukseen osallistumista sairaana. Soittaminen tai laulaminen lievässäkin kuumeessa voi olla haitallista.