KOKEILUTUNTI

Kokeilutunnin jälkeen pidämme tarvittaessa 24 tuntia kyseistä ajankohtaa varattuna, mikäli miettimisaikaa opintojen jatkamispäätökseen tarvitaan. Ajankohta palautuu automaattisesti takaisin järjestelmään uutena kokeilutuntiaikana, jos oppilaspaikkaa ei varmisteta aikarajan sisällä.

Kokeilutunti ei ole pakollinen. Jos haluat aloittaa soitto- tai laulutunnit ilman kokeilutuntia, ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse (info@taidetoolo.fi).

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

1. Syyslukukaudella on 15 opetuskertaa, kevätlukukaudella on 17 opetuskertaa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukukauden, jos tilaa on. Kesken olevan lukukauden hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

2. Kevätlukukausi päättyy la 29.5.2021. Kevätlukukausi sisältää 17 oppituntia.

Talviloma 22.2.2021 (ma) – 28.2.2021 (su) – ei ole opetusta
Pääsiäinen 2.4 (pe) – 5.4.2021 (ma) – ei ole opetusta
Helatorstai 13.5.2021 – ei ole opetusta

3. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa toistaiseksi. Oppilaspaikka jatkuu automaattisesti myös syyslukukaudelle 2021. Mikäli opiskelua ei haluta jatkaa syyslukukaudella 2021, oppilaspaikan peruutus tulee tehdä  viimeistään 1.6.2021. Suullinen ilmoitus ei riitä, vaan peruminen tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@taidetoolo.fi. Mikäli opetuspaikka perutaan 1.6.2021 jälkeen, peritään 80€ peruutusmaksun.

4. Laskutus tapahtuu lukukausikohtaisesti. Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Oppilaan perumaa tuntia ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksusta. Opettajan poissaolot korvataan erikseen sovittuna ajankohtana.

5. Jos oppilaspaikka perutaan kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan. Vakavissa sairastapauksissa oppilaspaikan peruutuksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

6. Mikäli arkipyhien sattuessa kohdalle oppilas ei ehdi saamaan 15 oppituntia syyslukukaudella ja 17 oppituntia kevätlukukaudella, pitämättä jääneet tunnit hyvitetään takaisin lukukauden lopussa.