KOKEILUTUNTI

Taidetöölö suosittelee osallistumista kokeilutunnille, ennen musiikkiharrastuksen aloittamista. Kokeilutunnille voi ilmoittautua Taidetöölön verkkosivuilla vuoden ympäri. Mikäli jatkat opintojasi kokeilutunnin jälkeen, varaamasi kokeilutunnin ajankohta tulee olemaan vakituinen tuntiaikasi viikoittain. Näin pystymme varmistamaan ajoissa, että oppilaan ja opettajan aikataulut sopivat yhteen. Kokeilutunnin jälkeen pidämme tarvittaessa 24 tuntia kyseistä ajankohtaa varattuna, mikäli miettimisaikaa opintojen jatkamispäätökseen tarvitaan. Ajankohta palautuu automaattisesti takaisin järjestelmään uutena kokeilutuntiaikana, jos oppilaspaikkaa ei varmisteta aikarajan sisällä.Kokeilutunti ei ole pakollinen. Jos haluat aloittaa soitto- tai laulutunnit ilman kokeilutuntia, ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse (info@taidetoolo.fi).

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Lukukaudella on 16 opetuskertaa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukukauden, jos tilaa on. Kesken olevan lukukauden hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Oppilaan poissaoloja ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista. Opettajan peruma tunti joko korvataan muuna sovittuja aikana tai jos yhteistä aikaa ei löydy, niin rahat hyvitetään takaisin.

Ostaessasi kertatunnin, pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa:

Oppilaspaikat täytetään ensisijaisesti vakituisesti käyvillä.

Satunnaisesti tunnilla käyville emme voi myöntää varsinaista oppilaspaikkaa, mutta hänellä on mahdollisuus vapaan tilan puitteissa ostaa yksittäisiä tunteja. Tuntien sopiminen sähköpostitse info@taidetoolo.fi.

Uuden tuntipaketin voi hankkia sen jälkeen kun edelliseen tuntipakettiin kuuluvat oppitunnit on käytetty.