KOKEILUTUNTI

Taidetöölö suosittelee osallistumista kokeilutunnille, ennen musiikkiharrastuksen aloittamista. Kokeilutunnille voi ilmoittautua Taidetöölön verkkosivuilla vuoden ympäri. Suosittelemme myös tutustumaan alustavasti opettajien opetusaikatauluihin ennen ilmoittautumista. Sitoutuminen tuntipakettiin edellyttää, että opettaja ja oppilas löytävät yhteisen vakituisen ajan. Sovittu aika pysyy samana viikoittain (16 tunnin paketti) tai joka toinen viikko (8 tunnin paketti). Kokeilutunti ei ole pakollinen. Jos haluat aloittaa soitto- tai laulutunnit ilman kokeilutuntia, ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse (info@taidetoolo.fi).

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Tuntipaketti (16 tai 8 tuntia) maksetaan kokeilutunnin jälkeen ennen opiskelun aloittamista joko kokonaan tai 2-4 erässä. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Oppilaan perumaa tuntia ei korvata. Opettajan peruma tunti joko korvataan muuna sovittuja aikana tai jos yhteistä aikaa ei löydy, niin rahat hyvitetään takaisin. Yksi oppilaan mahdollinen sairauspoissaolo tuntipaketista korvataan. Voit sopia opettajan kanssa yhdelle peruutetulle tunnille uuden ajankohdan. Muita peruutuksia tai poissaoloja tuntipaketista ei korvata.

Ostaessasi kertatunnin, pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa:

Oppilaspaikat täytetään ensisijaisesti vakituisesti käyvillä.

Satunnaisesti tunnilla käyville emme voi myöntää varsinaista oppilaspaikkaa, mutta hänellä on mahdollisuus vapaan tilan puitteissa ostaa yksittäisiä tunteja. Tuntien sopiminen sähköpostitse info@taidetoolo.fi.

Uuden tuntipaketin voi hankkia sen jälkeen kun edelliseen tuntipakettiin kuuluvat oppitunnit on käytetty.