Pianonviritys ja restaurointi

Piano on kuin elävä olento ja voi olla joskus alamaissa samaan tapaan kuin me ihmisetkin. Jos pianosi tarvitsee toipumisaikaa ahkeran harjoittelusi jälkeen, meidän pianolääkärimme tulee mielellään avuksi.

Palveluvalikoima sisältää:

  • Pianon ja flyygelin viritykset
  • Pianon ja flyygelin huolto ja korjaukset (mm. kielten vaihto, äänipohjan korjaus, viritystukin korjaus)
  • Intonointi
  • Kostutusjärjestelmän asennus
  • Konserttiviritykset
  • Precision Touch Design
    Precision Touch Design (PTD) on innovatiivinen tekniikka, joka optimoi flyygelin kosketuksen ja sävyn. PTD tarjoaa ratkaisun kosketukseen, joka on liian raskas, liian kevyt tai erittäin epäsäännöllinen. Kun esimerkiksi vasaranpäät on vaihdettava, kosketusta voidaan säilyttää tai parantaa PTD-tekniikoiden avulla.
  • Silent järjestelmien huolto ja kalibrointi

Pianonvirittäjämme Ivan Zoteev

Ivan valmistui pianonvirittäjäksi Helsingin konservatoriosta keväällä 2023, ja heti tutkintotodistuksen saatuaan hän pääsi työmatkalle Tanskaan. Siellä Ivan sai työskennellä mm. Steinway-soitinten parissa.

Syyskuussa 2023 Ivan suoritti Precision Touch Design -kurssin sertifikaatin. Kurssin aikana Ivan syventyi pianon kosketuksen hienouksiin ja soittotuntuman optimointiin.

Nykyisin Ivan tekee yhteistyötä Steinway Piano Gallery Helsingin kanssa ja toimii pianonvirittäjänä myös Taidetöölössä.

Lisäksi Ivan on kuulunut vuodesta 2022 Suomen Pianonvirittäjien liiton jäsenistöön.

Hinnasto
Pianon viritys
€140
Flyygelin viritys
€160
Muut työt
€sopimuksen mukaan

Varaa aika pianon- tai flyygelin viritykselle:

1. Valitse palvelu (pianon tai flyygelin viritys).

2. Valitse sopiva aika. Järjestelmä varaa sinulle automaattisesti 2 tuntia. Jos sopivaa aikaa ei löydy, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla numeroon 040 532 1632.

3. Varaa aika. Jos osoite on eri kuin maksajan osoite, ilmoitathan siitä kommenttikentässä. Jos kohde on Helsingin ulkopuolella, veloitamme kilometrikorvauksen 0,53€/km.

4. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Virittäjä ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Loading...

Mikäli kyseessä on muut korjaustyöt tai haluat saada lisätietoa, ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai sottamalla numeroon 040 532 16 32.