BVGJ KLÖÄŨ”¨BCX

SELLON KESÄKURSSI 2023

sellon kesäkurssi

Kiinnostaisko sellonsoitto? Haluat oppia soittamaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tullut joskus aiemmin soiteltua, mutta siitä on aikaa ja täytyisi varmaan palauttaa asioita mieleen? Tervetuloa mukaan!

Taidetöölön sellon kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soitto-opintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja.

Kurssi järjestetään tiistaisin 23.5.-13.6.2023 (tiistai on täynnä) sekä torstaisin 25.5.-15.6.2023 klo 15-20 välisenä aikana. Paikkoja rajoitetusti. Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan.

Kurssiin sisältyy 4×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KENELLE SELLON KESÄKURSSI ON SUUNNATTU

Taidetöölön sellon kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta sellonsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille.

MITEN VALMISTAUTUA SELLON KESÄKURSSILLE

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Jos sinulla ei ole omaa selloa, voit tunneilla käyttää koulun soittimen.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Lapset oppivat musiikkia helposti erilaisten leikkien kautta. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kesäkurssin monipuoliseen sisältöön.

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

KURSSIN OPETTAJA HEIDI REHNBERG

Heidi aloitti 8- vuotiaana sellonsoiton Timo Hanhisen johdolla Naantalin musiikkiopistossa ja jatkoi opintoja Turun konservatoriossa. Hän valmistui Musiikkitaiteen maisteriksi Pietarin valtiollisesta konservatoriosta v. 2001. Opettajana hän on toiminut mm Länsi-Pirkanmaan musiikkiopistossa, Espoon Steinerkoulusa sekä Kainuun – ja Kuhmon musiikkiopistoissa. Heidi on soittanut monissa kotimaisissa ja ulkomaisissa orkestereissa; soolosellistinä L ‘ Orchestre symphonique du Theatre St. Michel (nyk. nimeltään Brussels Philharmonic Orchestra), äänenjohtajana Zomeropera- orkesterin Taikahuilu- produktiossa ( Alden Biesen, Belgia), soolosellistinä Lappeenrannan sinfoniaorkesterin konsertissa, Suomalais- virolaisessa sinfoniaorkesterissa (konsertit Tallinnassa ja Tartossa), Venäläis- eurooppalaisen sinfoniaorkesterin kesäkiertueella ( Pietari, Operetta at Kaunas Castle, Kaliningrad) sekä soolosellistinä Metropolian Jevgeny Onegin- produktiossa. Kevyttä musiikkia hän on soittanut Aim- recordsin konsertissa ja tallenteille (Gent, Belgia). Heidi on aktiivisesti esiintynyt Suomessa sekä ulkomailla ( Venäjä, Belgia, Italia) erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa. Heidi toivottaa kaikenikäiset – ja tasoiset oppilaat tunneilleen ja auttaa soittimen hankinnassa! Kokeilutunnut on hyvä tapa tutustua soittimeen ja Taidetöölöstä löytyy eri kokoisia selloja näitä tunteja varten.

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä:

“Veetin kokonaisymmärrys musiikista on kasvanut. Hän miettii nuotteja kokonaisvaltaisemmin eikä vain opettele niitä ulkoa. Hän ei mekaanisesti vain soita, vaan yrittää myös opetella kehittämään sävelkorvaansa. Veetistä parhaimpia palkintoja on saada kuulla Heidiltä omasta edistymisestä. Lisäksi iso ja tärkeä asia on ollut esiintymistilaisuudet, ne ovat olleet todella jännittävä kokemus joka kerta. Veeti on myös oppinut arvostamaan soittamista, koska hän näkee, että kaikki joutuu tekemään töitä kehittymisen eteen.”

– Sanna, sello-oppilaan äiti

“Aloitin sellotunti jäätyäni eläkkeelle. Se oli pitkäaikainen haaveeni sillä olin kokeillut selloa kouluikäisenä mutten silloin saanut aloittaa soittotunteja. Lisäksi perin isoisäni sellon joten soitinkin oli valmiina. Olen soittanut aiemmin pianoa, joten nuotteja tunsin ja alkeita teoriasta. Heidin opastuksella opin sellon soiton alkeet ja tunne oli mahtava kun sain soitettua ensimmäiset pienet kappaleet. Oppia tuli koko ajan lisää, mutta haastavaa oli, varsinkin kun olen täysin vasenkätinen. Harmi, että jouduin luopumaan tunneista. Nyt soitan vain omaksi ilokseni vanhoja tuttuja kappaleita ja ehkä joskus taas palaan soitto-oppilaaksi. On hienoa että koulussanne on voinut opiskella myös eläkeikäinen aloittelija.”

– Pirkko H.

“Heidi on innostava ja inspiroiva opettaja. Hänen tunnillaan on rento ja välitön tunnelma, mutta samalla hän ei päästä oppilasta helpolla vaan kannustaa oppilasta pääsemään vielä parempaan suoritukseen.”

– Taidetöölön sello-oppilas

TIISTAI-AIKATAULUT (ei ole vapaita paikkoja)

Tunti 1: ti 23.5.2023

Tunti 2: ti 30.5.2023

Tunti 3: ti 6.6.2023

Tunti 4: ti 13.6.2023

TORSTAI-AIKATAULUT

Tunti 1: to 25.5.2023

Tunti 2: to 1.6.2023

Tunti 3: t0 8.6.2023

Tunti 4: t0 15.6.2023

Oppilas saa yhden vakituisen ajan.

Tiistaisin 23.5.-13.6.2023 (täynnä)

Tunnit järjestetään tiistaisin samaan aikaan.

Torstaisin 25.5.-15.6.2023

Tunnit järjestetään torstaisin samaan aikaan.

4x30/45/60 min oppituntia

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

7 oppilaspaikkaa

Sellon kesäkurssi 2023:
4x60 min yksityistuntia
€349
4x45 min yksityistuntia
€269
4x30 min yksityistuntia
€219

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Meillä käy maksutapana myös Epassi, Edenred ja Smartum -kulttuurisetelit. Ota yhteyttä info@taidetoolo.fi osoitteeseen, jos haluat maksaa kulttuuriseteleillä.

ILMOITTAUDU SELLON KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Piano 30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “toukokuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (to 25.5). Tunnit järjestetään samaan aikaan.

Tunnit 2, 3 ja 4 varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

NÄIN VARAAT PAIKAN EPASSIN KAUTTA

1. Löydä Taidetöölö ePassin sovelluksesta.

2. Suorita maksu (30 min 219€, 45 min 269€, 60 min 349€).

3. Ota maksusuorituksesta kuvakaappaus ja lähetä se meille sähköpostiosoitteeseen info@taidetoolo.fi.

4. Saat meiltä sähköpostitse paikan vahvistusviestin yhden päivän sisällä.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?