Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soittoopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 5 x 30 / 45 min  yksityis- tai pariopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Paritunneille ilmoittautuaksesi sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa paria. Ilmoittautuneista koostetaan parit lähtötason perusteella, joten merkitse kommenttikenttään arvio lähtötasostasi: aloittelija, vähän aikaa harrastanut tai pidemmän aikaa harrastanut.

Kurssi järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 2.6-16.6.2020 klo 15-20 välisenä aikana osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KENELLE SELLON KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön sellon kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta sellonsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille!

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Lapset oppivat musiikkia helposti erilaisten leikkien kautta. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kesäkurssin monipuoliseen sisältöön.

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita. Omaa soitinta ei tarvitse tuoda.

Kurssiin sisältyy 5×30 / 45 min yksityis- tai pariopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on 6 opiskelupaikkaa.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA HEIDI REHNBERG

Heidi aloitti 8- vuotiaana sellonsoiton Timo Hanhisen johdolla Naantalin musiikkiopistossa ja jatkoi opintoja Turun konservatoriossa. Hän valmistui Musiikkitaiteen maisteriksi professori Sergey Rolduginin luokalta Pietarin valtiollisesta konservatoriosta v. 2001. Opettajana hän on toiminut mm Länsi-Pirkanmaan musiikkiopistossa, Espoon Steinerkoulusa sekä Kainuun – ja Kuhmon musiikkiopistoissa. Heidi on soittanut monissa kotimaisissa ja ulkomaisissa orkestereissa; soolosellistinä L ‘ Orchestre symphonique du Theatre St. Michel (nyk. nimeltään Brussels Philharmonic Orchestra), äänenjohtajana Zomeropera- orkesterin Taikahuilu- produktiossa ( Alden Biesen, Belgia), soolosellistinä Lappeenrannan sinfoniaorkesterin konsertissa, Suomalais- virolaisessa sinfoniaorkesterissa (konsertit Tallinnassa ja Tartossa), Venäläis- eurooppalaisen sinfoniaorkesterin kesäkiertueella ( Pietari, Operetta at Kaunas Castle, Kaliningrad) sekä soolosellistinä Metropolian Jevgeny Onegin- produktiossa. Kevyttä musiikkia hän on soittanut Aim- recordsin konsertissa ja tallenteille (Gent, Belgia). Heidi on aktiivisesti esiintynyt Suomessa sekä ulkomailla ( Venäjä, Belgia, Italia) erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa. Heidi toivottaa kaikenikäiset – ja tasoiset oppilaat tunneilleen ja auttaa soittimen hankinnassa! Kokeilutunnut on hyvä tapa tutustua soittimeen ja Taidetöölöstä löytyy eri kokoisia selloja näitä tunteja varten.

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:
Aikataulut: tiistaisin ja perjantaisin 2.6-16.6.2020, 5 yksityis- tai parituntia

Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Kurssilla 6 oppilaspaikkaa. Paikkoja rajoitetusti

Sellon kesäkurssi 2020:
5x30 min yksityistuntia
€249
5x45 min yksityistuntia
€320
5x30 min parituntia (hinta per oppilas)
€149,5
5x45 min parituntia (hinta per oppilas)
€199,5

Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU SELLON KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Sellon kesäkurssi) ja kurssin pituus (30, 45)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 2.6). Tunnit järjestetään tiistaisin ja torstaisin 16.6 saakka samaan aikaan. Paritunneille ilmoittautuaksesi sinulla ei välttämättä tarvitse olla omaa paria. Ilmoittautuneista koostetaan parit lähtötason perusteella, joten merkitse kommenttikenttään arvio lähtötasostasi: aloittelija, vähän aikaa harrastanut tai pidemmän aikaa harrastanut.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Yksityis- ja pariopetuksen lisäksi Taidetöölössä järjestetään Tutustumiskurssi sellonsoittoon pienryhmässä 2.6-16.6.2020 välisenä aikana. Tutustu ja ilmoittaudu tästä.
KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?