Opettaja sai minusta irti paljon sellaista, mitä en osannut edes kuvitella

Löysin Taidetöölön kurssit alun perin Facebookin mainonnan kautta. Se oli rohkaisevaa – ei tarvinnut osata laulaa…
Taidetöölön laulun kesäkurssi oli todella innostava. Valitsin kurssin, koska olin käynyt laulun alkeiskurssia ja halusin jatkaa laulamista myös kesällä. Olen laulun “paluumuuttaja”. Lauloin nuorena paljonkin, mutta sitten se jäi ja nyt vanhempana tuntui, että lauluääni oli hävinnyt tyystin eikä ääni pysynyt vireessä. Kevään alkeistunnit olivat hyvä alku oman lauluäänen löytämiseen ja kesäkurssi loistava jatko niille.
Pop/jazz alkeislaulukurssi ylitti odotukseni innostavuudellaan. Opettaja sai minusta irti paljon sellaista, mitä en osannut edes kuvitella. Mielestäni (omavalintaiset) tylsähköt biisit saivat sisältöä ja jazzin improvisaatiotakin harjoiteltiin, mitä en kuuna päivänä olisi osannut itseltäni odottaa. 😀
Kesäkurssin laulutuntien pituudeksi valitsin 60 min, mikä oli hyvä minulle. Ehdittiin rauhassa avata ääntä, perehtyä laulamisen teoriapuoleenkin ja harjoitella paria kappaletta yhden tunnin aikana.
Jokainen kurssin tunti todella ylitti odotukseni. Opettajan rohkea johdattaminen yrittämään ja kokeilemaan oli ihailtavaa.
Kiitos!