Sain myös arvokasta tietoa äänenhuollosta ja lämmittelyharjoituksista, jotka ovat tärkeitä ennen laulamista. Kurssi vastasi odotuksiani erinomaisesti

Päätin ilmoittautua teidän laulun alkeiskurssille, koska se oli suunnattu aloittelijoille ilman aikaisempaa musiikkikokemusta. Törmäsin laulun kesäkurssiin somessa ja kurssin kuvaus korosti ystävällistä ja kannustavaa ilmapiiriä, mikä oli minulle tärkeää, koska minulla ei ollut lainkaan musiikkikokemusta ennen tätä kurssia.
Tavoitteenani kurssille ilmoittautuessa oli saada rohkeutta laulamiseen ja oppia laulun perusasioita. Kurssin aikana opin monia tärkeitä asioita, kuten oikean hengitystekniikan ja äänenkäytön perusperiaatteet. Sain myös arvokasta tietoa äänenhuollosta ja lämmittelyharjoituksista, jotka ovat tärkeitä ennen laulamista.
Kurssi vastasi odotuksiani erinomaisesti. Opetus oli selkeää ja johdonmukaista, ja ilmapiiri oli juuri niin kannustava kuin toivoin. Olen saanut paljon rohkeutta laulamiseen ja tunnen, että olen ottanut ensimmäiset askeleet kohti lauluharrastusta.
Kiitos paljon hyvin järjestetystä ja kannustavasta kurssista. Tämä kokemus on ollut erittäin positiivinen ja inspiroiva!