HARMONIKAN KESÄKURSSI 2024

Kiinnostaisko harmonikansoitto? Haluat oppia soittamaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tullut joskus aiemmin soiteltua, mutta siitä on aikaa ja täytyisi varmaan palauttaa asioita mieleen? Tervetuloa mukaan!

Taidetöölön harmonikan kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soitto-opintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja.

Kurssi järjestetään perjantaisin 24.5.-7.6.2024 klo 16-21 välisenä aikana. Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan, kolme kertaa.

Kurssiin sisältyy 3×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KENELLE HARMONIKAN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön harmonikan kesäkurssi sopii kaikenikäisille, vasta harmonikansoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille.

Harmonikansoiton kesätunnit rakennettaan yksilöllisesti kullekin oppilaalle
sopivaksi. Tuntien rakenne ja sisältö määräytyy pitkälti oppilaiden omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Tunnit voivat olla hyvin rentoja ja soittaminen voi olla harrastus. Soittaminen voi kuitenkin olla myös hyvin tavoitteellista, jolloin tuntien sisältö ja rakennekin ovat sen mukaisia.

Aloittelijoiden kanssa lähdetään liikkeelle perusasioista, kuten soittoasennosta ja -ergonomiasta ja musiikin perusteista. Perusasioiden opettelemisen rinnalla soitetaan helppoja ja kivoja kappaleita mahdollisimman paljon yhdessä opettajan kanssa ja yksin, jotta soitin tulee tutuksi käytännön tekemisen kautta.

Kokeneempien oppilaiden kanssa opetuksen painopisteenä voivat olla muun
muassa tulkitseminen, musiikin syvällisempi ymmärtäminen ja erilaiset soittotekniikat. On mahdollista keskittyä tarkemmin esimerkiksi oppilaan heikkouksiin ja vahvuuksiin, ja oppilaan toiveesta voidaan myös syventyä tarkemmin musiikin eri osa-alueisiin.

Harmonikansoiton tunneilla ei tarvitse jännittää ja oppilaana voit itse vaikuttaa siihen, kuinka tuntien sisältö rakentuu. Tunneilla saat kokonaiskuvan harmonikansoitosta ja voit syventyä esimerkiksi ainoastaan barokkimusiikkiin, valsseihin tai vaikka Beatlesiin. Voit aloittaa harmonikansoiton tyhjästä ja luoda siitä itsellesi mukavan harrastuksen. Voit myös harrastaa harmonikansoittoa tavoitteellisesti ja saada siihen ammattitaitoista opetusta. Iällä ja tasolla ei ole väliä, joten harmonikansoittoa voi lähestyä pienelläkin kynnyksellä.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Jos sinulla ei ole omaa soitinta, meiltä on mahdollista lainata sen kotiharjoitteluun hinnalla 60€/kurssi.

KURSSIN OPETTAJA JAAKKO JUKONEN

Jaakko Jukonen opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa klassisen harmonikansoiton koulutuksessa. Hän sai suoritettua kandidaattitutkintonsa keväällä 2023 erinomaisin arvosanoin, ja parhaillaan Jaakko suorittaa maisteriopintojansa, joiden päätyttyä hän valmistuu klassisen
harmonikansoiton maisteriksi ja musiikkipedagogiksi. Jukosen opettajina ovat toimineet muun muassa Antti Leinonen, Mika Väyrynen ja parhaillaan häntä opettaa Veli Kujala.

Jukosella on laajasti kokemusta kansainvälisistä mestarikursseista, valtakunnallisista ja kansainvälisistä kilpailuista, ja hän on opettanut Itä-Helsingin ja Espoon musiikkiopistoissa osana opintojansa. Jukosella on omakohtaista kokemusta erityislapsena olemisesta, joten hän kykenee
toimimaan erityislapsien kanssa kokemuksiensa ja idearikkaan mielensä kautta. Jokainen oppilas, lapsi tai aikuinen, löytää hänen kanssaan oman tapansa opiskella.

Jukonen soittaa itse mieluiten barokki- ja nykymusiikkia, mutta hän taitaa erinomaisesti myös muitakin tyylilajeja. Opettajana hän on rento, ymmärtäväinen ja innostava. Hän tykkää opettaa eri-ikäisiä ihmisiä ja haastaa itseään. Jaakko pystyy auttamaan kaikissa eri musiikin ja oppimisen osa-alueissa, kuten soittotekniikassa ja -ergonomiassa, tulkitsemisessa ja oppimisvaikeuksissa, ja hän huomioi aina oppilaan tunteet ja tarpeet etusijalla.

perjantaisin 24.5.-7.6.2024 klo 16-21 välisenä aikana

Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan, kolme kertaa.

3x30 / 45 / 60 min yksityisopetusta

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Harmonikan kesäkurssi 2024:
3x60 min yksityistuntia
€285
3x45 min yksityistuntia
€225
3x30 min yksityistuntia
€165
Soitin lainaksi kotiharjoitteluun
€60€ / kurssi
JOS MAKSAT KULTTUURISETELEILLÄ:

Epassi: jatka ilmoittautuminen tämän sivun kautta. Maksusuoritusvaiheessa valitse maksutapana Epassi.

Edenred: sinun ei tarvitse ilmoittautua nettisivujen kautta! Paina tästä ja suorita maksu (165€ / 225€ / 285€) Edenred-sovelluksen kautta. Ota maksustasi kuvakaappaus ja lähetä se meille info@taidetoolo.fi -osoitteeseen. Viestissä mainitse mikä kurssi on kyseessä sekä varaamasi aika. Saat paikan vahvistusviestin 24h sisällä.

Smartum: sinun ei tarvitse ilmoittautua nettisivujen kautta! Suorita maksu (165€ / 225€ / 285€) Smartum-sovelluksen kautta. Ota maksustasi kuvakaappaus ja lähetä se meille info@taidetoolo.fi -osoitteeseen. Viestissä mainitse mikä kurssi on kyseessä sekä varaamasi aika. Saat paikan vahvistusviestin 24h sisällä.

Jos haluat suorittaa osan kulttuuriseteleillä ja loput laskulla, ota meihin yhteyttä.

ILMOITTAUDU HARMONIKAN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi  (Harmonikka 3×30, 45 tai 60 min)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (pe 24.5.2024). Tunnit järjestetään perjantaisin 7.6 saakka samaan aikaan.

3. Suorita maksu. Huomioithan, että emme hyvitä kurssimaksua takaisin oppilasperuutuksista. Mainitse viestikentässä, jos haluat lainata meiltä soittimen.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?