Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soittoopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 / 60 min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kurssi järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 8.6-18.6.2021 klo 10-20 välisenä aikana (2 tuntia per viikko) osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. (Kartta). Ilmoittautuminen pe 4.6 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Maanantai ja torstai -pianokurssi täynnä.

KENELLE PIANON KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön pianon kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (4+), vasta pianonsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille! Koulussamme voi opiskella niin klassista kuin esimerkiksi kevyttä musiikkia.

Pianotuntien aikana keskitytään oppilaan toiveita huomioiden:

– Monipuolisen piano-ohjelmiston soittaminen, joka sisältää klassisen musiikin eri tyylisuuntia ja/tai vapaa säestystä

– Musiikin perusteet: Nuotinlukutaito, rytmin hahmotus, sävellajit, duuri-ja mollisoinnut

– Ergonominen ja musiikkia palveleva soittotekniikka

– Ilmaisun rohkeus ja vapaan soinnin etsintä

– Musiikillisen muodon hahmottaminen

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssiin sisältyy 4×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Lapset oppivat musiikkia helposti erilaisten leikkien kautta. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kesäkurssin monipuoliseen sisältöön.

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

Tunneilla harjoitellaan heti alusta asti rentoa soittoasentoa ja ergonomista soittotekniikkaa, opitaan nuotinlukua ja kehitetään sekä sävelkorvaa että koordinaatiokykyä – nopeasti pystytään jo soittamaan kädet yhteen. Tunneilla tutustutaan myös yhteissoittoon, esimerkiksi opettajan kanssa yhdessä nelikätisesti soittaen. Soittotunnit suunnitellaan yksilöllisesti kunkin oppilaan tarpeiden mukaan aina alkeista eteenpäin. Yhdessä oppilaan kanssa valittu ohjelmisto vaihtelee klassisesta vaikkapa omiin pop-suosikkeihin.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA HANNELE AHOLA

Hannele on valmistunut pianopedagogiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Hänen opettajiaan ovat olleet Heini Kärkkäinen ja Risto Kyrö. Lisäksi Hannele on täydentänyt opintojaan Hamsa Juriksen johdolla Sibelius-Akatemiassa, Musiikkikasvatuksen koulutusohjelmassa.

Pianistina Hannele on monipuolinen: Hänellä on laaja-alaista tuntemusta lied-ohjelmistosta, kamarimusiikista, sekä korrepetiittorin ja teatterimuusikon tehtävistä niin klassisen kuin kevyen musiikin parissa.

Hannele painottaa opetuksessaan ergonomista, hallittua ja rohkeaa soittotapaa, joka tukee musiikillista ilmaisua eri tyylisissä kappaleissa. Oppilaslähtöisyys on Hannelelle tärkeää ja hän haluaa innostaa kaikenikäisiä soittamisen pariin.

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä:
Aikataulut: tiistaisin ja perjantaisin 8.6-18.6, 4 yksityistuntia (2 tuntia per viikko)

Ilmoittautuminen pe 4.6.2021 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Pianon kesäkurssi 2020:
4x30 min yksityistuntia
€199
4x45 min yksityistuntia
€259
4x60 min yksityistuntia
€319

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU PIANON KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 8.6). Tunnit järjestetään 2 kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin samaan aikaan: ti 8.6, pe 11.6, ti 15.6 ja pe 18.6.

Maanantai ja torstai -pianokurssi täynnä.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

VOIT OSTAA PIANON KESÄKURSSIN MYÖS LAHJAKSI:

Yllätä ystäväsi hyödyllisellä ja elämyksellisellä lahjalla! Taidetöölön lahjakortti Pianon kesäkurssille sopii lahjaksi kaiken tasoisille. Hänelle, jolla on jo kaikkea. Hänelle, joka arvostaa elämyksiä tavaroiden sijaan. Lahjakortti saattaa olla ensimmäinen ratkaiseva askel kohti uutta harrastusta!

Saat lahjakortin kahden päivän kuluessa sähköpostiisi pdf-muodossa. Lahjakortti on uniikki lahja, joka erottuu joukosta!

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?