Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soittoopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 6 x 30 / 45 / 60 min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kurssi järjestetään 2 kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.6-17.6.2020 klo 15-20 välisenä aikana osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. (Kartta). Ilmoittautuminen to 20.5 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KENELLE PIANON KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön pianon kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (4+), vasta pianonsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille! Koulussamme voi opiskella niin klassista kuin esimerkiksi kevyttä musiikkia.

Pianotuntien aikana keskitytään oppilaan toiveita huomioiden:

– Monipuolisen piano-ohjelmiston soittaminen, joka sisältää klassisen musiikin eri tyylisuuntia ja/tai vapaa säestystä

– Musiikin perusteet: Nuotinlukutaito, rytmin hahmotus, sävellajit, duuri-ja mollisoinnut

– Ergonominen ja musiikkia palveleva soittotekniikka

– Ilmaisun rohkeus ja vapaan soinnin etsintä

– Musiikillisen muodon hahmottaminen

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssiin sisältyy 6×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on 6 opiskelupaikkaa.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

Jo ensimmäisellä tunnilla päästään musiikin ja soiton makuun soittamalla helppoja kappaleita opettajan säestyksellä. Lapset oppivat musiikkia helposti erilaisten leikkien kautta. Rytmitehtävät, korvakuuloharjoitukset ja nuotinluku kuuluvat kesäkurssin monipuoliseen sisältöön.

Aikuisopiskelijoiden kanssa keskustellaan tavoitteista ja tarpeista. Sitä kautta jokaiselle opiskelijalle luodaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma. Aiemmin soittoa harrastaneet oppilaat voivat tuoda oman suosikkikappaleensa nuotin mukanaan ja aloittaa suoraan sen työstämisen opettajan kanssa.

Tunneilla harjoitellaan heti alusta asti rentoa soittoasentoa ja ergonomista soittotekniikkaa, opitaan nuotinlukua ja kehitetään sekä sävelkorvaa että koordinaatiokykyä – nopeasti pystytään jo soittamaan kädet yhteen. Tunneilla tutustutaan myös yhteissoittoon, esimerkiksi opettajan kanssa yhdessä nelikätisesti soittaen. Soittotunnit suunnitellaan yksilöllisesti kunkin oppilaan tarpeiden mukaan aina alkeista eteenpäin. Yhdessä oppilaan kanssa valittu ohjelmisto vaihtelee klassisesta vaikkapa omiin pop-suosikkeihin.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA HANNELE AHOLA

Hannele Ahola on valmistunut pianopedagogiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Tällä hetkellä hän jatkaa opintojaan Sibelius-Akatemiassa Musiikkikasvatuksen osastolla. Hannele esiintyy aktiivisesti kamarimuusikkona, lied-pianistina ja säestäjänä. Ajatus elinikäisestä musiikin oppimisesta on lähellä Hannelen sydäntä.

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:
Aikataulut: maanantaisin ja keskiviikkoisin 1.6-17.6.2020, 6 yksityistuntia

Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Kurssilla 6 oppilaspaikkaa. Paikkoja rajoitetusti

Pianon kesäkurssi 2020:
6x30 min yksityistuntia
€299
6x45 min yksityistuntia
€384
5x60 min yksityistuntia
€468

Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU PIANON KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Pianon kesäkurssi) ja kurssin pituus (30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ma 1.6). Tunnit järjestetään 2 kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin samaan aikaan 17.6.2020 saakka.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?