Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soittoopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 / 60 min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kurssi järjestetään tiistaisin  1.6-22.6.2021 klo 16-20 välisenä aikana osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

Ilmoittautuminen pe 28.5 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KENELLE VIULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön viulun kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta viulunsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille! Viulutunneilla tutustutaan nuotteihin, viuluasentoon ja opetellaan kappaleita heti ensimmäisestä tunnista alkaen.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita. Omaa soitinta ei tarvitse tuoda.

Kurssiin sisältyy 4×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

Opettaja esittelee yleisesti soitinta ja pääset nopeasti alkuun helppojen harjoitusten avulla.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA IVAN ZOTEEV

Ivan Zoteev valmistui muusikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja musiikkipedagogiksi vuonna 2017, Sergei Sarkisiantsin ja Ismo Sirenin luokilta. Hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joissa opettajinaan ovat toimineet mm. Kaija Saarikettu, Gil Shaham ja Erkki Palola. Ivan on aktiivinen kamarimuusikko ja tammikuussa 2017 debytoin jousikvartettini kanssa Berliinin Filharmoniassa. Vuonna 2008 hän vastaanotti Grand Prix –palkinnon Art and Education in the XXIst Century –säätiön järjestämässä kamarimusiikkikilpailussa Jyväskylässä.

 

“Kannustan oppilaita musiikilliseen ilmaisuun alusta asti ja seuraan myös, että heidän tekninen osaamisensa kehittyy alusta asti etydien, asteikkojen sekä harjoitusten avulla. Käytän opetuksessani tunnettuja suomalaisia ja venäläisiä viulukouluja ja  luon mielelläni omia opetusmateriaalejani vastatakseni oppilaiden yksilöllisiin tarpeisiin.”

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä:
Aikataulut: tiistaisin 1.6-22.6.2020, 4 yksityistuntia

Ilmoittautuminen pe 28.5.2020 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Viulun kesäkurssi 2021:
4x30 min yksityistuntia
€199
4x45 min yksityistuntia
€259
4x60 min yksityistuntia
€319

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU VIULUN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi  (30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 1.6). Tunnit järjestetään tiistaisin 22.6 saakka samaan aikaan.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

VOIT OSTAA VIULUN KESÄKURSSIN MYÖS LAHJAKSI

Yllätä ystäväsi hyödyllisellä ja elämyksellisellä lahjalla! Taidetöölön lahjakortti Viulun kesäkurssille sopii lahjaksi kaiken tasoisille. Hänelle, jolla on jo kaikkea. Hänelle, joka arvostaa elämyksiä tavaroiden sijaan. Lahjakortti saattaa olla ensimmäinen ratkaiseva askel kohti uutta harrastusta!

Saat lahjakortin kahden päivän kuluessa sähköpostiisi pdf-muodossa. Lahjakortti on uniikki lahja, joka erottuu joukosta!

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?