Taidetöölön kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soittoopintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 5 x 30 / 45 / 60 min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kurssi järjestetään tiistaisin ja torstaisin 2.6-16.6.2020 klo 15-20 välisenä aikana osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

Ilmoittautuminen to 20.5 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

KENELLE VIULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön viulun kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta viulunsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille! Viulutunneilla tutustutaan nuotteihin, viuluasentoon ja opetellaan kappaleita heti ensimmäisestä tunnista alkaen.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita. Omaa soitinta ei tarvitse tuoda.

Kurssiin sisältyy 5×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilla on 6 opiskelupaikkaa.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

Opettaja esittelee yleisesti soitinta ja pääset nopeasti alkuun helppojen harjoitusten avulla.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA IVAN ZOTEEV

Ivan Zoteev valmistui muusikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja musiikkipedagogiksi vuonna 2017, Sergei Sarkisiantsin ja Ismo Sirenin luokilta. Hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joissa opettajinaan ovat toimineet mm. Kaija Saarikettu, Gil Shaham ja Erkki Palola. Ivan on aktiivinen kamarimuusikko ja tammikuussa 2017 debytoin jousikvartettini kanssa Berliinin Filharmoniassa. Vuonna 2008 hän vastaanotti Grand Prix –palkinnon Art and Education in the XXIst Century –säätiön järjestämässä kamarimusiikkikilpailussa Jyväskylässä.

 

“Kannustan oppilaita musiikilliseen ilmaisuun alusta asti ja seuraan myös, että heidän tekninen osaamisensa kehittyy alusta asti etydien, asteikkojen sekä harjoitusten avulla. Käytän opetuksessani tunnettuja suomalaisia ja venäläisiä viulukouluja ja  luon mielelläni omia opetusmateriaalejani vastatakseni oppilaiden yksilöllisiin tarpeisiin.”

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä:
Aikataulut: tiistaisin ja torstaisin 2.6-16.6.2020, 5 yksityistuntia

Ilmoittautuminen to 20.5.2020 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Kurssilla 6 oppilaspaikkaa. Paikkoja rajoitetusti

Viulun kesäkurssi 2020:
5x30 min yksityistuntia
€249
5x45 min yksityistuntia
€320
5x60 min yksityistuntia
€390

Maksua ei palauteta perutuista tunneista. Maksut voi saada myös 2 erässä. Laskutuslisä 5€. Ota yhteyttä, mikäli haluat maksaa kurssin osittain. Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

ILMOITTAUDU VIULUN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Viulun kesäkurssi) ja kurssin pituus (30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 2.6). Tunnit järjestetään tiistaisin ja torstaisin 16.6 saakka samaan aikaan.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?