Taidetöölön viulun kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden soitto-opintoihin myös kesällä. Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 / 60 min  yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Kurssi järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 31.5-10.6.2022 klo 14-20 (2 oppituntia / vko) osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. Kartta

Ilmoittautuminen su 29.5 mennessä. Kurssilla on 7 oppilaspaikkaa.

KENELLE VIULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Taidetöölön viulun kesäkurssi sopii aikuisille ja lapsille (5+), vasta viulunsoittoa aloittaville ja jo pidempään soittoa harrastaneille. Viulutunneilla tutustutaan nuotteihin, viuluasentoon ja opetellaan kappaleita heti ensimmäisestä tunnista alkaen.

Kesäkurssilla opit, miten pidellä viulua ja jousta oikeaoppisesti. Saat perustietoa nuoteista ja rytmin hahmottamisesta. Opit soittamaan muutaman kappaleen sekä yksin että opettajan säestyksellä, vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta viulunsoitosta.

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita. Omaa soitinta ei tarvitse tuoda.

Kurssiin sisältyy 4×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN OPETTAJA IVAN ZOTEEV

Ivan Zoteev valmistui muusikoksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja musiikkipedagogiksi vuonna 2017, Sergei Sarkisiantsin ja Ismo Sirenin luokilta. Hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla mestarikursseilla, joissa opettajinaan ovat toimineet mm. Kaija Saarikettu, Gil Shaham ja Erkki Palola. Ivan on aktiivinen kamarimuusikko ja tammikuussa 2017 debytoin jousikvartettini kanssa Berliinin Filharmoniassa. Vuonna 2008 hän vastaanotti Grand Prix –palkinnon Art and Education in the XXIst Century –säätiön järjestämässä kamarimusiikkikilpailussa Jyväskylässä.

 

“Kannustan oppilaita musiikilliseen ilmaisuun alusta asti ja seuraan myös, että heidän tekninen osaamisensa kehittyy alusta asti etydien, asteikkojen sekä harjoitusten avulla. Käytän opetuksessani tunnettuja suomalaisia ja venäläisiä viulukouluja ja  luon mielelläni omia opetusmateriaalejani vastatakseni oppilaiden yksilöllisiin tarpeisiin.”

Lue mitä asiakkaamme sanovat viulutunneistamme:

Thank you very much for the special violin lessons during my vacation in Helsinki. I was very pleased with Ivan Zoteev’s guidance, friendship and discipline. He taught me how important it is to keep every muscle as relaxed as possible. This way you’ll be able to produce a nice sound and enjoy playing the violin. Now, being back home again, I still think about the lessons and thoughts. I very much appreciate Ivan’s time, patience and his smile. If all schools were like Taidetölöö in Helsinki, every student would be well educated with proper values and conduct. I’ll definitely come back for more violin lessons on my next trip to Helsinki.

– Andrea Hollandt

Olin neljän kerran viulukurssilla. En ollut koskaan aiemmin soittanut viulua. Olin vain kuunnellut viulumusiikkia ja haaveillut soittotaidosta. Opin tuntien aikana paljon enemmän kuin olin uskaltanut edes toivoa. Opetus oli erittäin ammattitaitoista ja kehittävää. Ivanin tapa opettaa on todella kannustava ja innostava. Tehtävissä ja läksyissä riitti sopivasti haastetta, mutta eivät olleet liian vaikeita. Viulunsoiton opettelu ja harjoittelu oli niin hauskaa, ihanaa ja mielenkiintoista vaikeeta, että aion ehdottomasti jatkaa tunneilla käymistä. Voin suositella kaikille!

– Sinikka

Todella hyvät ja kehittävät tunnit tekivät soittamisesta hauskaa! 30 min soittoaikana kyllä tosi lyhyt, varsinkin kun soittajan vaihtumisen kuluu melkein puolet ajasta.Pääsin tosi hyvin alkuun tunneillanne viulun soitossa! kiitos siitä 🙂

– Anu Ohtonen

tiistaisin ja perjantaisin 31.5.-10.6.2022, 4x30/45/60 min yksityistuntia

Ilmoittautuminen su 29.5.2022 mennessä

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Viulun kesäkurssi 2021:
4x60 min yksityistuntia
€339
4x45 min yksityistuntia
€269
4x30 min yksityistuntia
€199

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU VIULUN KESÄKURSSILLE:

1. Valitse kurssi  (30, 45 tai 60 min)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (ti 31.5). Tunnit järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 10.6 saakka samaan aikaan.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?