Tämä minikurssi on omistettu Beatles-musiikin laulamiselle!
Tässäpä oiva lahjaidea itselle tai kaverille, joka kärsii vakavasta beatlemaniasta. Ota mukaan myös naapurin teini tai oma jälkikasvu, ehkä viikonlopun aikana heistäkin kuoriutuu beatlefaneja.
Laulunopettaja ja ryhmän tuki siivittävät laulutulkintasi uudelle tasolle. Tärkeintä on kuitenkin viihtyä yhdessä hyvän musiikin parissa.

Kurssi järjestetään lauantaina 11.6 ja sunnuntaina 12.6 klo 11.00-12.30 osoitteessa Lapinrinne 2, 00101 Helsinki (Kamppi) sekä livelähetyksenä Facebookin kautta. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla, bussilla kuin metrollakin. Kartta

KENELLE LAULUKURSSI ON SUUNNATTU:

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Kaikki lähtötasot ovat tervetulleita, tärkeintä on että rakastat Beatlesin musiikkia!

Minikurssiin sisältyy 2×1,5h ryhmäopetusta.  Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssilla on 5 vapaata paikkaa.

Uutta! Etkö pääse paikan päälle, mutta haluaisit mukaan laulamaan takariiviin? Liity mukaan etänä Facebook Liven välityksellä. Kamera osoittaa ainoastaan opettajaan.

Osallistujamäärä etänä ei ole rajoitettu.

Ostettuasi etäosallistumisen sinut lisätään suljettuun Facebook-ryhmään, jonka kautta pääset Beatles-iloon mukaan!

KURSSIN SISÄLTÖ:

Lauantai 11.6 klo. 11-12.30: Aloitamme äänen lämmitelyllä. Tutustumme erilaisiin ääniharjoituksiin joilla ääntä voi kehittää kestävämmäksi.

Lauantaina laulamme All my loving, Norwegian wood ja The long and winding road. Säestyssoittimena toimii piano ja sävellajit valitaan osallistujien mieltymyksen mukaan.

Sunnuntai 12.6 klo. 11-12.30: Aloitamme äänen lämmitelyllä. Tutustumme erilaisiin ääniharjoituksiin joilla ääntä voi kehittää kestävämmäksi.

Sunnuntaina laulamme From me to you, Yesterday ja Something. Säestyssoittimena toimii piano ja sävellajit valitaan osallistujien mieltymyksen mukaan.

LUE MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT MEISTÄ:
Kurssi oli todella kiva kokemus, jonne kannatti tulla! Opettajamme Milla oli ammattilainen: hän käsitteli aihetta monipuolisesti ja aisti herkästi oppilaiden tuntoja. Parasta oli hänen positiivinen ote ja kannustus, jonka vuoksi ilmapiiri oli hyvin välitön eikä kenenkään tarvinnut jännittää. Voin suositella!

Lauletaan Beatlesia! -kurssin osallistuja (v. 2019)

I felt that the course was delightful. I also enjoyed the positive atmosphere that was generated by the teacher, who was encouraging, instructive and amusing throughout the two-day course. Finally, the idea of the course was clever and inviting. Thank you for the lovely experience!

Lauletaan Beatlesia! -kurssin osallistuja (v. 2019)

OPETTAJA MILLA MÄKINEN (MuM)

“Olen ollut ala-asteelta lähtien hillitön Beatles-fani. Vaikka sittemmin ammattiopinnot johdattivat klassisen musiikin pariin, rakkaus Beatlesiin ei ole unohtunut.

Muistan elävästi, kun Beatles-salama iski. Olin omassa huoneessani ja  laitoin kappaleen I wanna hold your hand -soimaan. CD oli varastettu tietenkin vanhempieni levyhyllystä. Tiesin heti, että oma juttuni oli löytynyt. Anteeksi vielä kaikille ala-asteen koulukavereilleni, ketkä joutuivat kestämään massiivista beatlesaivopesua taholtani!

Joskus Beatlesin kappaleet ja erityisesti alkuperäisversiot tuntuvat niin pyhiltä, että niihin ei viitsisi koskea. Innostuin kuitenkin kesällä näkemästäni Yesterday -elokuvasta, jossa Beatleskappaleiden uudet versiot oli toteutettu todella hienosti.

Samaa tunnelmaa toivon kurssille: jokainen voi tehdä omanlaisensa uuden version omalla äänellään ilman, että meidän tarvitsisi vain yrittää museoida ja kopioida alkuperäisiä versioita.

Pidän tärkeänä äänenhuoltoa ja haluan pitää sen puolen kurssilla esillä. Kun se tehdään niin mahtavaa musiikkia hyödyntäen, oppiminen muuttuu juhlaksi. Toivon, että musiikin riemun lisäksi mukaan kurssilta tarttuisi osallistujille välineitä huoltaa ja kehittää omaa ääntään.”

LAULUKURSSI TARJOAA SINULLE:
  • Mahdollisuuden kokeilla äänesi rajoja
  • Kokemuksen ryhmässä laulamisen riemusta
  • Ääntäsi kehittäviä ääniharjoituksia
  • Hengähdystauon arjesta lempimusiikkisi parissa
La 11.6.-su 12.6. klo 11.00-12.30

Lapinrinne 2, 00101 HKI (Kamppi)

Hinta: 99€ (sis. ALV 24%)

Etänä Facebook-livelähetyksen kautta: 39€

Varattu: 5 paikkaa. Vapaa: 5 paikkaa.

ILMOITTAUDU LAULETAAN BEATLESIA! -KURSSILLE:

1. Valitse osallistumistapa (paikan päällä tai etänä). Paikan päällä on vapaa 5 paikkaa. Osallistujamäärä etänä ei ole rajoitettu.

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (la 11.6). Tunnit järjestetään la 11.6 ja su 12.6 klo 11-12.30.

Tunti 2 (su 12.6.) varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Taidetöölön nettisivuilla jaamme paljon erilaista informaatiota liittyen Taidetöölön toimintaan ja musiikinopiskeluun. Blogi on ollut yksi foorumi, jonka kautta olemme halunneet kannustaa lukijoitamme musiikkiharrastuksen pariin.

Erityisen paljon hyvää palautetta on tullut postauksista, jotka käsittelevät opiskelijoidemme omia, henkilökohtaisia kertomuksia. Aiheena on usein ollut musiikkiharrastuksen aloittaminen ja siihen liittyvät teemat, kuten uskaltaminen ja omalle epämukavuusalueelle meneminen.

Lue tarinoita tästä.

 

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista laulukursseista?