Vietä viikonloppu Beatlesin musiikkia laulaen!
Tässäpä oiva lahjaidea itselle tai kaverille, joka kärsii vakavasta beatlemaniasta. Ota mukaan myös naapurin teini tai oma jäkikasvu, ehkä viikonlopun aikana heistäkin kuoriutuu beatlefaneja.
Opimme ryhmätunnilla valittujen kappaleiden ääntämyksen, syntyhistorian ja laululyriikoiden merkitykset. Mietimme, miten äänenkäytöllisesti ja musiikillisesti voimme viedä Beatlestulkintamme uudelle tasolle. Tärkeintä on kuitenkin viihtyä yhdessä hyvän musiikin parissa.

Kurssi järjestetään lauantaina 16.11 ja sunnuntaina 17.11 klo 10.30-12.00 osoitteessa Lapinrinne 2, 00101 Helsinki (Kamppi). Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla, bussilla kuin metrollakin. Kartta

Kurssilla on 1 paikka vapaana.

KENELLE LAULUKURSSI ON SUUNNATTU:

Kurssi soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Kaikki lähtötasot ovat tervetulleita tähän viikonlopun mittaiseen Beatlesworkshopiin, tärkeintä on, että rakastat Beatlesin musiikkia yli kaiken!

Kurssiin sisältyy 2 x 90 min ryhmäopetusta. Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KURSSIN SISÄLTÖ:

Lauantaina 16.11 klo. 10.30-12: Aloitamme äänen lämmitelyllä. Tutustumme erilaisiin ääniharjoituksiin, joilla ääntä voi kehittää kestävämmäksi. Lauantaina ohjelmistossa on Beatlesin tunnetuimmat hitit.

Sunnuntaina 17.11 klo. 10.30-12: Aloitamme äänen lämmitelyllä. Tutustumme erilaisiin ääniharjoituksiin, joilla ääntä voi kehittää kestävämmäksi. Sunnuntaina ohjelmistossa on Beatlesin harvinaiset helmet.

OPETTAJA MILLA MÄKINEN (MuM)

“Olen ollut ala-asteelta lähtien hillitön Beatles-fani. Vaikka sittemmin ammattiopinnot johdattivat klassisen musiikin pariin, rakkaus Beatlesiin ei ole unohtunut.

Muistan elävästi, kun Beatles-salama iski. Olin omassa huoneessani ja  laitoin kappaleen I wanna hold your hand -soimaan. CD oli varastettu tietenkin vanhempieni levyhyllystä. Tiesin heti, että oma juttuni oli löytynyt. Anteeksi vielä kaikille ala-asteen koulukavereilleni, ketkä joutuivat kestämään massiivista beatlesaivopesua taholtani!

Joskus Beatlesin kappaleet ja erityisesti alkuperäisversiot tuntuvat niin pyhiltä, että niihin ei viitsisi koskea. Innostuin kuitenkin kesällä näkemästäni Yesterday -elokuvasta, jossa Beatleskappaleiden uudet versiot oli toteutettu todella hienosti.

Samaa tunnelmaa toivon kurssille: jokainen voi tehdä omanlaisensa uuden version omalla äänellään ilman, että meidän tarvitsisi vain yrittää museoida ja kopioida alkuperäisiä versioita.

Pidän tärkeänä äänenhuoltoa ja haluan pitää sen puolen kurssilla esillä. Kun se tehdään niin mahtavaa musiikkia hyödyntäen, oppiminen muuttuu juhlaksi. Toivon, että musiikin riemun lisäksi mukaan kurssilta tarttuisi osallistujille välineitä huoltaa ja kehittää omaa ääntään.”

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä!

LAULUKURSSI TARJOAA SINULLE:
  • Mahdollisuuden kokeilla äänesi rajoja
  • Kokemuksen ryhmässä laulamisen riemusta
  • Ääntäsi kehittäviä ääniharjoituksia
  • Hengähdystauon arjesta lempimusiikkisi parissa
La 16.11 - su 17.11 klo 10.30-12

Lapinrinne 2, 00101 HKI (Kamppi)

95€

Ryhmässä 10 osallistujaa, 1 paikka vapaana

ILMOITTAUDU LAULETAAN BEATLESIA! -KURSSILLE:

1. Valitse kurssi (Lauletaan Beatlesia!)

2. Valitse “marraskuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (la 16.11). Tunnit järjestetään la 16.10 ja su 17.10 klo 10.30-12.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Taidetöölön nettisivuilla jaamme paljon erilaista informaatiota liittyen Taidetöölön toimintaan ja musiikinopiskeluun. Blogi on ollut yksi foorumi, jonka kautta olemme halunneet kannustaa lukijoitamme musiikkiharrastuksen pariin.

Erityisen paljon hyvää palautetta on tullut postauksista, jotka käsittelevät opiskelijoidemme omia, henkilökohtaisia kertomuksia. Aiheena on usein ollut musiikkiharrastuksen aloittaminen ja siihen liittyvät teemat, kuten uskaltaminen ja omalle epämukavuusalueelle meneminen.

Lue tarinoita tästä.

 

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista laulukursseista?