Pop/jazz-laulukurssilla opit rytmimusiikin laulutekniikan perusteet ja pääset laulamaan lempibiisejäsi opettajan säestyksellä.

Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 / 60 min yksityisopetusta tai 4 x 60 min ryhmäopetusta (max. 3 hlöä/ryhmä). Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Tunnit järjestetään torstaisin 2.6.-23.6.2022 klo 14-20 (1 tunti / viikko) osoitteessa Pietarinkatu 11B. Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. (Kartta).

KENELLE POP/JAZZ-LAULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Pop/jazz laulutunnit sopivat laulusta kiinnostuneille, laulun harrastajille, karaokekuninkaille.

  • Sinulle, joka etsit uutta lauluharrastusta
  • Sinulle, joka haluaisit laulutunneille, mutta pelko toimii aloittamisen esteenä
  • Lapsille (ikäraja 5v., vain yksityistunnit)

Yksityisopetus: vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Ryhmäopetus:  soveltuu kaikille laulamisesta kiinnostuneille (18+), aiempaa kokemusta lauluharrastuksesta ei tarvita. Pienryhmässä voit rohkeasti kokeilla oman äänesi rajoja ja nauttia laulamisesta muiden mukana. Pop/jazz -laulukurssilla opit rytmimusiikin laulutekniikan perusteet erilaisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla ja pääset laulamaan lempibiisejäsi opettajan säestyksellä.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta.
MITEN VALMISTAUTUA KURSSIIN:

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

– Tutustut äänenkäytön perus- ja pop/jazz laulutekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen

Kesäkurssin ensimmäiselle yksityislaulutunnille voi jo halutessaan tuoda omaa suosikkiohjelmistoaan, jolloin päästään heti musisoimisen makuun. Lauluohjelmiston lisäksi kesäkurssilla harjoitetaan laulu- ja hengitystekniikkaa erilaisten ääniharjoitusten avulla. Lasten laulutunnilla tämä tapahtuu soveltaen ja aina lapsen iän ja työskentelyvalmiuden huomioon ottaen. Kesäkurssille voi tulla ilman tarkempaa suunnitelmaa. Yhdessä lauluopettajan kanssa oppilaalle räätälöidään sopivat ääniharjoitukset ja laulettava ohjelmisto joka kehittää, motivoi ja ennen kaikkea lisää laulun iloa ja äänenkäytön varmuutta.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA TARU HAILI
Taru Haili, Taidetöölön lauluopettaja

Taru Haili aloitti musiikin opiskelut Turun konservatoriossa v. 2010 ja jatkoi opiskelua Turun taideakatemian musiikkipedagogi linjalla Lilia Varnaksen ja Jouni Kuorikosken ohjeistuksessa. Vuonna 2014 Hän teki siirron Jyväskylän Ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi linjalle, josta hän valmistui laulupedagogiksi vuonna 2016. Viime vuosina Taru on tehnyt paljon yhteistyötä mm. Opera Boxin taiteellisen johtajan Ville Saukkosen kanssa.

Sopraano Taru Haili on aktiivinen esiintyvä taiteilija niin klassisen, kuin kevyenkin musiikin saralla. Hänet voidaan löytää mm. laulamassa hääjuhlissa ympäri Suomea, oopperoissa ja musikaaleissa teattereiden lavoilla, tai esiintymässä Drag artistina. Taru on erikoistunut sekä klassiseen- että pop/jazz lauluun. Laulutunneilla on kyse myös enemmän kuin pelkästään laulun opettelusta – tavoitteena on nauttia kauniista musiikista. Kaiken ikäiset oppilaat ovat tervetulleita!

“Taiteen kauneus on siinä, että se pystyy luomaan ihmisissä suuria tunteita; Kaikkea ilon ja surun, toivon ja epätoivon, ihastuksen ja vihan väliltä. Parhaimmillaan se toimii meille kaikille terapiana, inspiraation lähteenä ja palana jostain toisenlaisesta maailmasta. ”

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:

“Tarun laulutunteja voi todellakin suositella! Iloista, innostavaa ja asiantuntevaa opetusta, tosissaan mutta rennosti. Laulutunneista saa energiaa ja itseluottamusta.”

– Taidetöölön lauluoppilas

“Mukavasti on mielestäni mennyt Tarun tunneilla. 45 minuuttia menee tehokkaasti, mutta siinä on kuitenkin ehditty paljon. Harmillista kaiken kaikkiaan on, että niin monta kertaa jouduttiin koronan vuoksi vetämään keväällä etänä. Näin paljon ei mielestäni ole paras vaihtoehto oppimiselle. Mutta toki koronalle ei kukaan voinut mitään. Hyvä kun syksyllä päästiin lähiopetukseen. Olen pitänyt siitä, että Taru on huomannut minun arvostavan suorasanaisuutta. Taru osaa sanoittaa asioita mielikuviksi, jotka ovat auttaneet mielestäni minua eteenpäin. Minua myös rohkaisee se, että Taru itse toimii taiteellisesti monella kentällä ja laittaa itseään esim. drag queenina likoon. Ajatuskin rohkaisee minua heittämään itseäni likoon enemmän kuin ehkä muun opettajan opettamana uskaltautuisin.”

– Taidetöölön lauluoppilas

TAIDETÖÖLÖN POP/JAZZ-LAULUTUNNEILLA SUOSITUIMMAT LAULUT
2.6.-23.6.2022, torstaisin, 1 tunti/vko samaan aikaan.

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

4x30 / 45 / 60 min yksityistuntia tai 4x60 min ryhmätuntia (2-3 hlöä/ryhmä)

AIKATAULUT

klo 14-18.45 – yksityisopetus

klo 19-20 – lauluryhmä 2 (max. 3 hlöä)

Pop/jazz-laulukurssi 2022:
4x60 min yksityistuntia
€349
4x60 min ryhmätuntia
€149
4x45 min yksityistuntia
€279
4x30 min yksityistuntia
€199

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU POP/JAZZ-LAULUKURSSILLE:

1. Valitse kurssi (4×30, 45 tai 60 min yksityis- TAI 4×60 min ryhmätuntia)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (to 2.6). Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan.

Tunnit 2, 3 ja 4 varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KUUNTELE TAIDETÖÖLÖN OPPILAIDEN ESITYKSIÄ

Oppilaamme Elise-Juliette esiintyy The Voice of Finlandin finaalissa

Oppilaamme esiintyvät oppilaskonserteissa

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?