POP/JAZZ -LAULU, YKSITYISTUNNIT,

KESÄ 2023

Pop/jazz-laulukurssilla opit rytmimusiikin laulutekniikan perusteet ja pääset laulamaan lempibiisejäsi opettajan säestyksellä.

Kesäkurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja.

Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 4 x 30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

LAULUKURSSI SOPII SINULLE, JOS:
  • Harkitset lauluharrastuksen aloittamista: neljä viikkoa kestävällä kurssilla saat kokonaiskuvan laulamisesta, aloittelijoille sopivia harjoituksia sekä työkaluja äänen kehittämiseen, joita voit käyttää omassa harjoittelussasi myös kurssin jälkeen.
  • Olet harrastanut laulamista aiemmin, mutta koet harrastuksen uudelleenaloittamisen vaikeaksi: pop/jazz -laulukurssilla kertaat laulutekniikan perusasioita ja pääset nauttimaan laulamisen ilosta.
  • Olet itseoppinut laulaja, mutta kaipaat ammattilaisen ohjausta ja tarkentavia neuvoja: opettaja vastaa oppilaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
  • Käytät ääntäsi paljon töissä ja pidät puheita yleisön edessä. Kurssilla  opeteltavien harjoitusten avulla opit vahvistamaan  ääntäsi niin, että äänestäsi tulee kestävämpi.

Aikaisempaa kokemusta laulutunneista ei tarvita.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta.

MITEN VALMISTAUTUA KURSSILLE

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

Sinun ei tarvitse osata lukea nuotteja osallistuaksesi kurssille.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

– Tutustut äänenkäytön perus- ja pop/jazz laulutekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen

Kesäkurssin ensimmäiselle yksityislaulutunnille voi jo halutessaan tuoda omaa suosikkiohjelmistoaan, jolloin päästään heti musisoimisen makuun. Lauluohjelmiston lisäksi kesäkurssilla harjoitetaan laulu- ja hengitystekniikkaa erilaisten ääniharjoitusten avulla.

Kesäkurssille voi tulla ilman tarkempaa suunnitelmaa. Yhdessä lauluopettajan kanssa oppilaalle räätälöidään sopivat ääniharjoitukset ja laulettava ohjelmisto joka kehittää, motivoi ja ennen kaikkea lisää laulun iloa ja äänenkäytön varmuutta.

KURSSIN OPETTAJA TARU HAILI
Taru Haili, Taidetöölön lauluopettaja

Taru Haili aloitti musiikin opiskelut Turun konservatoriossa v. 2010 ja jatkoi opiskelua Turun taideakatemian musiikkipedagogi linjalla Lilia Varnaksen ja Jouni Kuorikosken ohjeistuksessa. Vuonna 2014 Hän teki siirron Jyväskylän Ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi linjalle, josta hän valmistui laulupedagogiksi vuonna 2016. Viime vuosina Taru on tehnyt paljon yhteistyötä mm. Opera Boxin taiteellisen johtajan Ville Saukkosen kanssa.

Sopraano Taru Haili on aktiivinen esiintyvä taiteilija niin klassisen, kuin kevyenkin musiikin saralla. Hänet voidaan löytää mm. laulamassa hääjuhlissa ympäri Suomea, oopperoissa ja musikaaleissa teattereiden lavoilla, tai esiintymässä Drag artistina. Taru on erikoistunut sekä klassiseen- että pop/jazz lauluun. Laulutunneilla on kyse myös enemmän kuin pelkästään laulun opettelusta – tavoitteena on nauttia kauniista musiikista. Kaiken ikäiset oppilaat ovat tervetulleita!

“Taiteen kauneus on siinä, että se pystyy luomaan ihmisissä suuria tunteita; Kaikkea ilon ja surun, toivon ja epätoivon, ihastuksen ja vihan väliltä. Parhaimmillaan se toimii meille kaikille terapiana, inspiraation lähteenä ja palana jostain toisenlaisesta maailmasta. ”

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:

“Tarun laulutunteja voi todellakin suositella! Iloista, innostavaa ja asiantuntevaa opetusta, tosissaan mutta rennosti. Laulutunneista saa energiaa ja itseluottamusta.”

– Taidetöölön lauluoppilas

“Varasin laulun kesäkurssin ihan omaksi ilokseni ja kokeillakseni jotakin uutta. Aiempaa kokemusta laulusta ei oikeastaan ollut, enemmänkin tunne etten “osaa” laulaa enkä ymmärrä, miten laulaminen toimii. Lyhyellä kurssilla pääsi tietysti vasta vähän kokeilemaan laulamista, mutta tuntuu että sain siitä silti paljon. Ymmärsin jo hieman omaa ääntä ja äänenkäyttöä ihan puhumisenkin kannalta ja sain hyvin eväitä kotona harjoitteluun. Kurssi toimi hyvänä rohkaisuna ja takapuolelle potkaisuna, tuli tunne että tämänkin asian voi osata.”

– Laulun kesäkurssin osallistuja, v. 2022

“Laulun kesäkurssi oli oikein antoisa. Ammattitaitoinen opettaja Taru loi miellyttävän ja rennon oppimisympäristön ja oli todella kannustava ja hyvä havaitsemaan kehityskohteita. 10/10!”

– Laulun kesäkurssin osallistuja, v. 2022

TAIDETÖÖLÖN POP/JAZZ-LAULUTUNNEILLA SUOSITUIMMAT LAULUT
Maanantaisin 22.5.-12.6.2023 klo 15-20

Tunnit järjestetään kerran viikossa maanantaisin samaan aikaan (ei ole vapaita paikkoja)

4x30 / 45 / 60 min yksityistuntia

1 tunti/vko samaan aikaan

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

Pop/jazz-laulukurssi 2023:
4x60 min yksityistuntia
€349
4x45 min yksityistuntia
€269
4x30 min yksityistuntia
€219

Meillä käy maksutapana myös Epassi, Edenred ja Smartum -kulttuurisetelit. Sinun ei tarvitse käydä toimistolla maksusuoritusta varten, vaan voit suorittaa maksun puhelimella missä ja milloin vain. Maksusuorituksen jälkeen voit lähettää meille sähköpostitse joko kuvakaappauksen maksustasi tai viestin (info@taidetoolo.fi), josta lukee osallistujan tiedot.

Laulun alkeiskurssi on  myös saatavilla ePassin Marketplacesta. Siirry Marketplaceen tästä.

Huomioithan, että emme hyvitä kurssimaksua takaisin oppilasperuutuksista.

ILMOITTAUDU POP/JAZZ-LAULUKURSSILLE:

KURSSI TÄYNNÄ. Laulun alkeiskurssilla on vielä paikkoja. Tutustu ja ilmoittaudu tästä.

1. Valitse kurssi (Pop/jazz -laulu 4×30, 45 tai 60 min)

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille (ma 22.5.2023). Tunnit järjestetään kerran viikossa samaan aikaan.

Tunnit 2, 3 ja 4 varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

NÄIN VARAAT PAIKAN EPASSIN KAUTTA

1. Löydä Taidetöölö ePassin sovelluksesta.

2. Suorita maksu (30 min 219€, 45 min 269€, 60 min 349€).

3. Ota maksusuorituksesta kuvakaappaus ja lähetä se meille sähköpostiosoitteeseen info@taidetoolo.fi.

4. Saat meiltä sähköpostitse paikan vahvistusviestin yhden päivän sisällä.

MUUT TAIDETÖÖLÖN LAULUKURSSIT 2023

Laulun alkeiskurssi ryhmässä, kesäkuu 2023

Taidetöölön laulun alkeiskurssilla lähdemme tutustumaan laulutekniikan perusteisiin monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitteiden kautta sekä tuttujen lauluja ja laulelmia apuna käyttäen.

Klassinen laulu, yksityistunnit, kesäkuu 2023

Taidetöölön laulutunneilla tutustumme äänenkäytön peruslaulutekniikkaan ja laulamme lempilaulujasi. Aikaisempaa kokemusta musiikista tai nuotinlukutaitoa ei tarvita.

Lauletaan iskelmää! -viikonloppukurssi, 17.-18.6.2023

Taidetöölön Lauletaan iskelmää! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja iskelmämusiikin kautta. Kurssilla tutustumme valikoidusti seuraaviin äänenkäytön osa-alueisiin: artikulaatio, hengitystekniikka, lauluasento, fraseeraus, rekisterit ja tulkinta.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KUUNTELE TAIDETÖÖLÖN OPPILAIDEN ESITYKSIÄ

Oppilaamme Elise-Juliette esiintyy The Voice of Finlandin finaalissa

Oppilaamme esiintyvät oppilaskonserteissa

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?