Kiinnostaako laulaminen, mutta kokemusta musiikista ei ole? Pop/jazz-laulukurssilla opit rytmimusiikin laulutekniikan perusteet ja pääset laulamaan lempibiisejäsi opettajan säestyksellä. Voit tuoda haluamaasi ohjelmistoa mukanasi tunneille ja työstää sitä opettajan kanssa, tai voit tulla ilman suunnitelmaa – opettaja räätälöi tunnit toiveittesi mukaan.

Kesäkuun pop/jazz -laulukurssi on hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta tai syventää jo aikaisemmin aloitettuja opintoja. Taidetöölön kesäkurssiin kuuluu 3 x 30 / 45 /60 min yksityisopetusta. Voit ostaa kesäkurssipaketin suoraan nettisivujen kautta.

Tunnit järjestetään keskiviikkoisin ja perjantaisin 2.6-18.6.2021 klo 14-20 välisenä aikana (1 tunti per viikko) osoitteessa Pietarinkatu 11B (Ullanlinna). Pääset kätevästi paikalle niin ratikalla kuin bussillakin. Parkkipaikat löytyvät kadun varresta. (Kartta).

KENELLE POP/JAZZ-LAULUN KESÄKURSSI ON SUUNNATTU:

Pop/jazz laulutunnit sopivat laulusta kiinnostuneille, laulun harrastajille, karaokekuninkaille.

  • Sinulle, joka etsit uutta lauluharrastusta
  • Sinulle, joka haluaisit laulutunneille, mutta pelko toimii aloittamisen esteenä
  • Lapsille (ikäraja 5v.)

Aikaisempaa kokemusta ääniharjoitusten tekemisestä tai laulutunneista ei tarvitse olla.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta.

Vaatimuksia lähtötasosta ei ole, tuntien sisältö muokataan aina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Kurssiin sisältyy 3×30 / 45 / 60 min yksityisopetusta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille on 2 paikkaa vapaana. Ilmoittautuminen pe 28.5.2021 mennessä.

MITEN VALMISTAUTUA KURSSIIN:

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kesäkurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

KURSSIN AIKANA (aloittelijoille):

– Tutustut äänenkäytön perus- ja pop/jazz laulutekniikkaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa
– Kehität laulutekniikkaa monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitusten avulla
– Opit ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin, lempimusiikkiasi laulaen

Kesäkurssin ensimmäiselle laulutunnille voi jo halutessaan tuoda omaa suosikkiohjelmistoaan, jolloin päästään heti musisoimisen makuun. Lauluohjelmiston lisäksi kesäkurssilla harjoitetaan laulu- ja hengitystekniikkaa erilaisten ääniharjoitusten avulla. Lasten laulutunnilla tämä tapahtuu soveltaen ja aina lapsen iän ja työskentelyvalmiuden huomioon ottaen. Kesäkurssille voi tulla ilman tarkempaa suunnitelmaa. Yhdessä lauluopettajan kanssa oppilaalle räätälöidään sopivat ääniharjoitukset ja laulettava ohjelmisto joka kehittää, motivoi ja ennen kaikkea lisää laulun iloa ja äänenkäytön varmuutta.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

KURSSIN OPETTAJA TARU HAILI
Taru Haili, Taidetöölön lauluopettaja

Taru Haili aloitti musiikin opiskelut Turun konservatoriossa v. 2010 ja jatkoi opiskelua Turun taideakatemian musiikkipedagogi linjalla Lilia Varnaksen ja Jouni Kuorikosken ohjeistuksessa. Vuonna 2014 Hän teki siirron Jyväskylän Ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi linjalle, josta hän valmistui laulupedagogiksi vuonna 2016. Viime vuosina Taru on tehnyt paljon yhteistyötä mm. Opera Boxin taiteellisen johtajan Ville Saukkosen kanssa.

Sopraano Taru Haili on aktiivinen esiintyvä taiteilija niin klassisen, kuin kevyenkin musiikin saralla. Hänet voidaan löytää mm. laulamassa hääjuhlissa ympäri Suomea, oopperoissa ja musikaaleissa teattereiden lavoilla, tai esiintymässä Drag artistina. Taru on erikoistunut sekä klassiseen- että pop/jazz lauluun. Laulutunneilla on kyse myös enemmän kuin pelkästään laulun opettelusta – tavoitteena on nauttia kauniista musiikista. Kaiken ikäiset oppilaat ovat tervetulleita!

“Taiteen kauneus on siinä, että se pystyy luomaan ihmisissä suuria tunteita; Kaikkea ilon ja surun, toivon ja epätoivon, ihastuksen ja vihan väliltä. Parhaimmillaan se toimii meille kaikille terapiana, inspiraation lähteenä ja palana jostain toisenlaisesta maailmasta. ”

LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:
TAIDETÖÖLÖN POP/JAZZ-LAULUTUNNEILLA SUOSITUIMMAT LAULUT
keskiviikkoisin ja perjantaisin 2.6-18.6.2021, 3 yksityistuntia

Osoite: Pietarinkatu 11B, 00140 HKI (Ullanlinna)

2 paikkaa vapaana.

Pop/jazz-laulukurssi 2021:
3x30 min yksityistuntia
€149
3x45 min yksityistuntia
€199
3x60 min yksityistuntia
€249

Maksua ei palauteta perutuista tunneista.

ILMOITTAUDU POP/JAZZ-LAULUKURSSILLE:

1. Valitse kurssi  (30, 45 tai 60 min)

2. Valitse “kesäkuu” ja varaa aika ensimmäiselle tunnille (ke 2.6 tai pe 4.6). Tunnit järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 18.6 saakka samaan aikaan.

3. Suorita maksu.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

VOIT OSTAA LAULUKURSSIN MYÖS LAHJAKSI:

Yllätä ystäväsi hyödyllisellä ja elämyksellisellä lahjalla! Taidetöölön lahjakortti Pop/jazz-laulukurssille sopii lahjaksi kaiken tasoisille. Hänelle, jolla on jo kaikkea. Hänelle, joka arvostaa elämyksiä tavaroiden sijaan. Lahjakortti saattaa olla ensimmäinen ratkaiseva askel kohti uutta harrastusta!

Saat lahjakortin kahden päivän kuluessa sähköpostiisi pdf-muodossa. Lahjakortti on uniikki lahja, joka erottuu joukosta!

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KUUNTELE TAIDETÖÖLÖN OPPILAIDEN ESITYKSIÄ

Oppilaamme Elise-Juliette esiintyy The Voice of Finlandin finaalissa

Oppilaamme esiintyvät oppilaskonserteissa

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?