Lauletaan tangoa! -kurssi

Taidetöölön Lauletaan tangoa! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja tangomusiikin kautta.
Kurssilla tutustumme valikoidusti seuraaviin äänenkäytön osa-alueisiin: artikulaatio, hengitystekniikka, lauluasento, fraseeraus, rekisterit ja tulkinta.
Samalla laajennat näkemystäsi siitä, miten omaa ääntä ja laulutekniikkaa voi kehittää.
Sinun ei tarvitse osata lukea nuotteja osallistuaksesi kurssille.

Kurssiin kuuluu 2 x 1,5h ryhmäopetusta. Kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

LAULUKURSSI SOPII SINULLE, JOS:
  • Harkitset lauluharrastuksen aloittamista: kurssilta saat aloittelijoille sopivia harjoituksia sekä työkaluja äänen kehittämiseen, joita voit käyttää omassa harjoittelussasi myös kurssin jälkeen.
  • Olet harrastanut laulamista aiemmin, mutta koet harrastuksen uudelleen aloittamisen vaikeaksi: laulukurssilla kertaat laulutekniikan perusasioita ja pääset nauttimaan laulamisen ilosta ryhmässä.
  • Olet itseoppinut laulaja, mutta kaipaat ammattilaisen ohjausta ja tarkentavia neuvoja: opettaja vastaa osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
  • Käytät ääntäsi paljon töissä ja pidät puheita yleisön edessä. Kurssilla opeteltavien harjoitusten avulla opit vahvistamaan ääntäsi niin, että äänestäsi tulee kestävämpi.

Aikaisempaa kokemusta laulutunneista ei tarvita.

Lauluharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Kaikki puhe- tai lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lauluharrastuksesta.

LAULETAAN TANGOA! -kurssilla:

– Kehität ääntäsi ja tutustut laulutekniikan perusteisiin.

– Hyödynnät helposti kurssin harjoituksia myös omassa kotiharjoittelussasi kurssin jälkeen.

– Pääset ilmaisemaan itseäsi musiikin keinoin.

– Pääset nauttimaan ryhmässä laulamisesta sekä musiikin tuomasta ilosta.

KURSSIN SISÄLTÖ:

Aloitamme kurssin ääniharjoituksilla. Ryhmän tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden tutustumme harjoitusten kautta valikoiden seuraaviin teemoihin: artikulaatio, hengitystekniikka, lauluasento, fraseeraus, rekisterit ja tulkinta.

Laulamme lyhytkurssin aikana yhdessä 4 kappaletta. Kappaleiden sävellajit vaihdetaan tarvittaessa ryhmälle sopiviksi.

KURSSIN OHJELMISTO

Nuoruustango

Hopeinen kuu

Punatukkaiselle tytölleni

Sä kuulut päivään jokaiseen

MITEN VALMISTAUTUA KURSSILLE?

Taidetöölö tarjoaa tarvittavat välineet kurssia varten, joten erillistä valmistautumista harrastuksen aloittamiseen ei tarvita.

Kurssille sinun tarvitsee tuoda vain iloinen mieli! Opettaja jakaa materiaaleja harjoitusten avuksi.

Sinun ei tarvitse osata lukea nuotteja osallistuaksesi kurssille.

LAULETAAN TANGOA! -laulukurssin opettaja MILLA MÄKINEN
Tutustu Millaan tästä. Linkki avautuu uuteen välilehteen.
LUE MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ:

“Kiitos Beatles-laulukurssista! Osallistuin jo toista kertaa. Tällä viimeisimmällä kerralla kurssissa oli jotain taianomaista. En osaa sanoa, mistä se johtui, mutta kivaa oli! Pidän myös Millan opetustyylistä. Hän löytää juuri oikeat tavat, jolla kurssilaiset hoksaavat, mistä on kyse. Myös tempo on täydellinen, ei tunnu laahaavalta muttei myöskään kiirehditä. Nyt ilahduin siitä, että Abba-kurssikin on tulossa. Huippuidea!”

– Taidetöölön Lauletaan Beatlesia! -viikonloppukurssin osallistuja

“Varasin laulun kesäkurssin ihan omaksi ilokseni ja kokeillakseni jotakin uutta. Aiempaa kokemusta laulusta ei oikeastaan ollut, enemmänkin tunne etten “osaa” laulaa enkä ymmärrä, miten laulaminen toimii. Lyhyellä kurssilla pääsi tietysti vasta vähän kokeilemaan laulamista, mutta tuntuu että sain siitä silti paljon. Ymmärsin jo hieman omaa ääntä ja äänenkäyttöä ihan puhumisenkin kannalta ja sain hyvin eväitä kotona harjoitteluun. Kurssi toimi hyvänä rohkaisuna ja takapuolelle potkaisuna, tuli tunne että tämänkin asian voi osata.”

– Taidetöölön lauluoppilas

To 6.6 ja to 13.6 klo 16.30-18.00

2x1,5h ryhmätuntia

Hinta: 159€

Osoite: Malminkatu 14 (Kamppi)

Taidetöölön päätoimipiste sijaitsee Pietarinkadulla 11, mutta ryhmäopetusta pidetään Malminkadulla 14. Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostiisi viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua.

Max. 10 osallistujaa (vapaa: 7 / varattu: 3 paikkaa)

JOS MAKSAT KULTTUURISETELEILLÄ

Epassi: jatka ilmoittautuminen tämän sivun kautta. Maksusuoritusvaiheessa valitse maksutapana Epassi.

Edenred: sinun ei tarvitse ilmoittautua nettisivujen kautta! Paina tästä ja suorita maksu (159€) Edenred-sovelluksen kautta. Ota maksustasi kuvakaappaus ja lähetä se meille info@taidetoolo.fi -osoitteeseen. Saat paikan vahvistusviestin 24h sisällä.

Smartum: sinun ei tarvitse ilmoittautua nettisivujen kautta! Suorita maksu (159€) Smartum-sovelluksen kautta. Ota maksustasi kuvakaappaus ja lähetä se meille info@taidetoolo.fi -osoitteeseen. Saat paikan vahvistusviestin 24h sisällä.

Jos haluat suorittaa osan kulttuuriseteleillä ja loput laskulla, ota meihin yhteyttä.

Taidetöölön kurssit ovat myös saatavilla ePassin Marketplacesta. Siirry Marketplaceen tästä.

ILMOITTAUDU LAULETAAN TANGOA! -kurssille:

1. Valitse kurssi (Lauletaan tangoa!).

2. Varaa aika ensimmäiselle tunnille to 6.6 klo 16.30. Tunnit pidetään torstaisin 6.6 ja 13.6 klo 16.30-18. Tunti 2 varataan automaattisesti.

3. Suorita maksu. Huomioithan, että emme hyvitä kurssimaksua takaisin oppilasperuutuksista.

4. Tule nauttimaan harrastuksestasi!

Loading...

Jos sinulla on ongelmia verkkomaksamisen kanssa, ota yhteyttä, lähetämme sinulle laskun.

Tango-kurssille on saatavilla lahjakortteja. Ota meihin yhteyttä, jos haluat ostaa lahjakortin.

MUUT TAIDETÖÖLÖN LAULUKURSSIT

Tutustutaan soul- ja r&b -musiikkiin! -viikonloppukurssi
La-su 15.-16.6.2024 klo 13-14.30

Taidetöölön Tutustutaan soul- ja r&b -musiikkiin! -ryhmälaulukurssilla tutustutaan afroamerikkalaisen soul- ja r&b -musiikin historiaan, estetiikkaan ja tärkeisiin kappaleisiin. Lisäksi kurssilla tehdään katsaus siihen, miltä soul- ja r&b -musiikki kuulostaa tänä päivänä.

Puhe ja ääni -viikonloppukurssi
La-su 8.-9.6.2024 klo 13-14.30

Kärsitkö ääniongelmista, kuten äänen katkeilusta, narinasta ja käheydestä?
Tuntuuko kurkussa ikävää kireyttä? Katoaako ääni työpäivän aikana? Taidetöölön Puhe ja Ääni- kurssilla lähdemme tutustumaan puhetekniikkaan ja äänenhuollon perusteisiin.

Lauletaan iskelmää! -viikonloppukurssi
La-su 8.-9.6.2024 klo 11-12.30

Taidetöölön Lauletaan tangoa! -ryhmälaulukurssilla tutustumme laulutekniikan perusteisiin monipuolisten ääniharjoitusten ja iskelmämusiikin kautta.

Laulutaidottominen viikonloppukurssi
La-su 15.-16.6.2024

Oletko aina halunnut oppia laulamaan, mutta tuntenut itsesi epävarmaksi äänesi suhteen? Siinä tapauksessa tämä kurssi on sinua varten. Laulutaidottomien kurssi tarjoaa rennon ja kannustavan ympäristön, jossa voit kehittää laulutaitojasi ilman turhaa painetta.

Laulun tutustumiskurssi 4×45 min (yksityistunteina)

Laulun tutustumiskurssilla perehdymme laulamiseen laulutekniikan peruselementtien avulla. Syvähengitys on vapaan äänentuoton perusta, teemme harjoitteita joiden avulla oikeanlainen hengitysyhteys kehoon alkaa hahmottua. Pienetkin kehon kireydet siirtyvät helposti äänentuottomme esteiksi, kurssilla tehtävät hengitys- ja ääniharjoitukset auttavat ääntäsi vapautumaan sekä lisäävät tietoisuuttasi oman äänesi toiminnasta.

Laulun alkeiskurssi ryhmässä
Kesä 2024

Taidetöölön laulun alkeiskurssilla lähdemme tutustumaan laulutekniikan perusteisiin monipuolisten hengitys- ja ääniharjoitteiden kautta sekä tuttujen lauluja ja laulelmia apuna käyttäen.

HYÖDYNNÄ TAIDETÖÖLÖN OPETTAJIEN KIRJOITTAMIA ARTIKKELEITA:
KUUNTELE TAIDETÖÖLÖN OPPILAIDEN ESITYKSIÄ

Oppilaamme Elise-Juliette esiintyy The Voice of Finlandin finaalissa

Oppilaamme esiintyvät oppilaskonserteissa

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Haluatko saada tietoa tulevista kursseistamme ja koulutuksistamme?